2010. július 19., hétfő

A Pősze ügy...

-Pősze Lajos elképesztő kijelentése: Link: http://kuruc.info/r/6/62860/

-Duró Dóra és a Jobbik reakciója erre: Link:http://kuruc.info/r/2/62925/

Ebből a lényeg:

"Pősze egyedül van a véleményével, testvérszervezet a Gárda"

Megjegyzés: Pősze takarodjon a JOBBIKBÓL!!!!

Moto & Mantis

18 megjegyzés:

  1. Pösze(gödör) talán épp azért lett küldve a Jobbikba, hogy azt a szart kavarja belülről, amit kavart volna Posta ha sikerült volna neki bekerülni. Ha pöszegöd álmait a parlamenti padon zavarja a Gárda, akkor van fel is út, le is út, Posta Imre tárt karokkal várja az emefenkááááában.

    Ősplebsz

    VálaszTörlés
  2. Már leváltották frakcivezető helyettesi tisztségéből!!!! Minnyá teszem fel a videót!
    Köcsög pősze takarodj! Irány posta imre, ott a helyed a szarkupac közepán, te nemzet áruló retkes zsidó!!!

    VálaszTörlés
  3. Tudod Moto, nem véletlenül piszkálja ám egyesek csőrét a Gárda. Az a helyzet, hogy mivel a mediák úgy tesznek, mintha nem is létezne a Jobbik, a Gárda az egyik ritka lehetőség a Jobbik számára, hogy jól látható maradjon a nagy közösség számára, hiszen mindenki tudja már, hogy a Gárda és a Jobbik testvér szervezetek.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  4. Üdv! A Fasz-áruló genyó Pöce Géza ki lett baszva
    az alelnöki posztbol!
    Pöce Lajcsi a nyüvek kopasszanak meg azt kivánom..
    A Holló vájja ki a gülü szemed!!
    Azért Imrének igaza volt,hogy csekkolni kéne az ilyen féreg fajtákat..

    Ghost R.

    VálaszTörlés
  5. Ilyen, de még ennél szar alakok vannak az MFNK-ban is. Csak még nem jött ki, hisz még egyelőre a fotelból ugatnak. Az oszlodöntés volt eddig a fő attrakciójuk. Imre, csak a saját háza táján tegyen rendet és ne ugasson bele a nagyok dolgába!

    VálaszTörlés
  6. http://postaimre.euroweb4you.eu/news.php?extend.2273

    Egy ilyen "indokló" levelet akár egy Posta imre vagy egy Pösze is írhatta volna, nincs benne SEMMILYEN kézzelfogható indoklás, csak üres szócséplés. Azt nem értem hogy ilyen marhák hogyan kerülhettek be a Jobbikba és nem is akármilyen beosztásban. Mindenesetre bővül az MFNK diliház.

    Ősplebsz

    VálaszTörlés
  7. Szewa Ős!
    Nem értem Navratil miért ennél a püffedt fejűnél keres menedéket. Mintha számítana posta véleménye bárhol is. Többet vártam Navratiltól.

    VálaszTörlés
  8. Igen Ős, ez az újjabb árulás biztos fog hozni új alzheimeres híveket az emefenkának. Már nincs messze a fehér rolls Imigurukám, csak így tovább! Imike különösen tud örülni az alzheimeres híveknek, mert ezek rendszeresen elfelejtik hogy már átultak a szektának és így havonta akár többször is küldik a lét :DDD

    öcspöcs

    VálaszTörlés
  9. Ne légy má naív Motokám, tavaly már volt olyan hogy 20 millió forinot ajánlottak fel "egyesek" a Magyar Gárda kapitányoknak, hogy látványosan hagyják cserbe a Gárdát, szerencsére ez akkor nem jött be, de most szerintem még nagyobb a Júdás pénz, akár 50 millió is lehet fejenként. Valahonnan bőven van pénz arra, hogy belülről szétbasszák a Jobbikot.

    István

    VálaszTörlés
  10. Szewa István!
    bizony az ilyen sátán fajzatok, mint Imre is, mindent elkövet, csak hogy rombolhasson. Pősze is biztosan kapott már egy zsíros pozíció felajánlást a fidesztől. Sajnos ez még, csak a kezdet. De remélem tanultak már a MIÉP-ből és az Kisgazdák sorsából és az ilyen árulókkal hamar leszámolnak!

    VálaszTörlés
  11. Nem hinném, hogy Pösze fideszes állást kapna mostanában, ez túl durva lenne és elvégre senki sem bízhat meg egy árulóban. A szokásos módszer szerint egy talicska euro át van utalva az illető nevére egy ciprusi vagy szingapúri számlára aztán kicsit később (amikor már lecsendesültek a hullámok) kap egy zsíros állást valamelyik uniós alapítványban vagy egy multinál.

    István

    VálaszTörlés
  12. Én sem konkrétan frakcióvezető pozícióra gondoltam, hanem a fidesz holdudvarában valami jó kis zsíros állásra. Harmat gyengének találom ezt az "itéletet". Én pároslábbal rúgtam vol na ki. Most árgus szemekkel figyelhetjük, mikor és hol próbál bomlasztani. Az ilyeneknek a postafoson a helye!

    VálaszTörlés
  13. Motokám, mindig is ez volt Magyarország egyik nagy problémája: sok a Júdás köztünk és ezek nem is mindig metéltek.

    Ősplebsz

    VálaszTörlés
  14. Sajnos. Az önkormányzati választások előtt nem ártana egy nagytakarítás. Jól járna mindenki. A Jobbik régi fényében csillogna, postamajom, meg növelhetné nemiszerve szopóinak létszámát.

    VálaszTörlés
  15. He-he-he!

    Már megint annyira szarok vagytok!

    Takarítás kellene mi? Most ugyanazt mondod mint amit Imre már hónapok óta mond!

    Szégyen gyalázat még így is hogy már nem f.helyettes Pősze! Miért nem baszták ki a pártból? Kicsit háttérbe teszik és ott folytatja tovább! Miért ilyen gondoskodó a Jób-ik egy árulóval? Ismerjük már ezt az eljárást cigányképű Motóka! Attól hogy te itt ezen a blogon kicsit hőbörögsz, még ugyanúgy marad minden a régiben! A zsidók és azok pénze pedig a jób-ik-ban!

    Imréék meg nem fogadnak be semmilyen zsidót, nemhogy egy ilyen árulót akit a jób-ik a tenyerén hordoz!

    Kicsit sajnálom a moslék pofádat Motó! Elég hálátlan feladat, hogy ilyen szarságok után neked kell hazudozással eltakarítanod, amit mások felfostak a falra!

    Ráadásul pont Imrééket mocskolod, miközben a zsicik dugdossák a faszukat a seggetekbe?

    Tévhitben élni, és magyarokat mocskolni ahogyan te teszed az még csak egy dolog, de mocsok féreg áruló szarzsákokat azzal védeni, hogy másokat rágalmazol csak hogy ne az alattad lévő szarról kelljen beszélni, na az már aljas tetves cigányság!

    Mi az hogy az MFNK-ban is vannak olyan tetvek mint ez a Pősze? ?????? Egyrészt ez nem is igaz, másrészt még ha igaz is lenne akkor mi van? Ja akkor már rendben van az is hogy a jób-ik tele van ilyen Pősze féle moslékkal??????????????

    VVVVVVVVVOOOOOOOOHHHHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

    Tudtam! Te is egy rohadt kis geci megalkuvó szarevő moslék vagy Motó! Megalkuvó vagy! Egy rohadt geci cigány akinek alku tárgya még a saját nemzete is!

    Végeztem veled te moslék! Rohatdt zsidócsahos tetű vagy, egy áruló zsidócsicska!

    Üdv:
    (csavargó)

    VálaszTörlés
  16. postaszopó!

    Te mindig végzl vlem, aztán csak itt rohacc a blogon. Tán még velem is álmoccc kicsicsíra? XDXD
    Jó, hogy nem má höbörög te lotyó, hogy mocskolom a gazdádat. ti mocskolódtok, nap mint nap. A te buggyantfejű alkohol mámoros buzi vezetődet meg hiába isteníted, csak egy szarfos! Nézz körül nálatok te baromarcú! Csak bukott, eltanácsolt, idegileg gyenge szarokból áll az MFNK. Faszt háborogsz? Az oszlopdöntéseteken kívűl mi a faszt csináltatok még? Az is fél munka volt, merrt cserben hagytátok az oszlop döntő Kiss Imrét. Ott nézegeti egyedül a kidőlt oszlopást XDXD Jah meg a mocsokolódásokon kívűl?? Csak egyet mondj te szopógép!!! :)) Nem fog menni, mi? Ha nem tucc mondani, akkor egy FOS vagy!! XDXD

    Nyalol-e, vagy szopol-e?? XD

    VálaszTörlés
  17. A saját putrid portáján sepreges te cigányféreg, és majd ha az tiszta, akkor kinyithatod a pofádat! Addig viszont inkább csak evésre, vagy amire legtöbbet szoktad azaz fasszopásra használd a szádat!

    Mocskos árulóféreg!

    VálaszTörlés
  18. Igen mi is ezt mondjuk Irénkének, de csak beleüti azt a karvaj orrát mindenbe, amihez még fingja sincs ! XD

    VálaszTörlés