2010. július 30., péntek

Dr.Genya szerint már elegen vannak a harchoz

Te baromarcú!
Számold már össze hányan is vagytok! De segítek. Kb 20-an vagytok ott a postafoson. Abból olyan hülye, mint te is, az kb 10-12. Van 4 idióta fapicsa akik otthon kielégítetlenek, ezért a politikába menekültek és postaszopókká váltak, sokszor azt sem tudják miket írnak, csak irogatnak, hátha egy szektavezér beletunkol a seggükbe. A maradék 4-5 ember meg olyan sötét, mint az alagút és idegileg olyan labilis, hogy még a fotelból sem képes felállni. Akkor kivel akarsz te harcba indulni?? Kapjál már a fejedhez te hülye gyerek!
Imre!
Te aztán szépen összegyűjtötted a faszkalapokat!
Bevallom ez nem sok embernek sikerült volna!
Szép csapatod van, BRAVÓ! XDXD

7 megjegyzés:

  1. Vén emberek, egy része nem is Magyarországon él, a másik része beteg vagy alkesz. Mit vársz tőlük? Mózi bedobta nekik franciául Celente utolsó elemzését, amiben általános társadalmi káoszt jósol 2011-re és talán Magyarországon elsőként, de ezek ebből csak azt értik miután egyikük lefordította a guglival, hogy "szabadságharc". Jah, szép kis szabiharc lesz az, amikor mindenki mindenkit fog kibelezni egy kiló krumpliért vagy egy rakás tüzifáért. Sajnos bekövetkezhet az, amit Celente jósol, de a magunkfajta kisemberek (magántestőrség nélküliek) számára ez nem lenne más, mint egy nagy vérfürdő.

    kormi

    VálaszTörlés
  2. Imistenkének olyan hívői vannak, amik hozzá illőek. Bolond szél bolond lyukba fúj :)

    Icus

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok!

    Én inkább azt mondanám, 1 bolond 100-at csinál.
    Imre esetében, 1 bolond 30-at csinál.

    VálaszTörlés
  4. Imikirály nagyon szeretné már egy nemzeti vérfürdőt, csak azt nem tudom, hogy mit csinálna ha egy bepiált, bedrogozott és kiéhezett horda betörne házikójába és megerőszakolná előtte kedves feleségét és gyerekeit aztán talán még fel is darabolná őket. Tán akkor azt jajgatná, hogy hát ő ezt az egészet nem így gondolta, mert Zrínyi nem így csinálta volna meg minden. Tökkelütött félnótások.

    Ősplebsz

    VálaszTörlés
  5. Szewa Ős!

    Szerintem ennyi nem is kell. Elég lenne, ha valaki eléállna és jól pofán baszá. De szerintem ami késik, az nem múlik. A hívei meg mind kussolna, aztán pár nap múlva jótanácsokkal látnák el, de megmozdulni egy se merne. Fóleg kerecsen, meg GERRY ratyik kussolnának a legjobban.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon ingerült lett a nagyvezér, már nem is kommentel a híveinek, szerintem nem jött be a tegnapi NNI kamu idézési csel, a hívek nem utaltak át lét. Pedig kéne venni iskolakönyveket, avatáros iskolatáskákat, ceruzákat meg minden. Há nem mindig rózsás a szektavezérek élete :DDD

    öcspöcs

    VálaszTörlés
  7. Üdv mindenki(tatütatatataü.....)XDXDXD

    Ma Old Boy a vendégem(40 fokos),úgyhogy békés kedvemben vagyok....A síkhülye tulitula vagy miafax honvéd sem tud felidegesíteni, de még idõben észrevettem egy karakán HSZ-t a postacomon, aki Kerecsent kapásból a picsába küldte. Kun-szabi a neve, lesz még belõle valami, segítse útján a Mindenható.XDXDXDXDXDXD

    Erkelenz

    VálaszTörlés