2010. július 27., kedd

Már keepfargo is tud Imréül magyarázni - Nem könnyű, de megtanulható

14 megjegyzés:

  1. Hogy mi van a végtelenen túl, Pityukám? Hát a Moszad bammeg! kérdezd csak meg Imistenkétől Pityukám, a Moszad ott van mindenhol tehát a végtelenen túl is, ez csupán logika! Aztán még van vmi nagyon fontos a végtelenen túl Pityukám: az MFNK számszlaszáma, csak nem felejtetted el, ez volt a legelső lecke!

    Ősplebsz

    VálaszTörlés
  2. Ős! XDXD Ez kommented nagyon ott van! XDXDXDXD

    VálaszTörlés
  3. Na, meg még ez is....
    Most gondoltam át: mi lett volna, ha nagyanyámnak, szegény nyugodjon, pöcse lett volna? A logikus válasz, hogy akkor a nagyapám lett volna, de akkor ki lett volna nagyanyám??? Ja, a végtelenen túl pedig ott a szomszédasszonyom, a Hilda. A férje három napra elment horgászni...
    Majd jövök még, üdv mindenkinek:


    Erkelenz (keepfargo, ne bonyolódj már bele mert te is az OPNI-ban köcc ki, mint Imrus)

    VálaszTörlés
  4. "Összefogás"-nak is megvan még a bölcsességfoga: "Jól mondta Imre,hogy a JODDIK-ot át kellet volna világítani. Én véleményem ha nem odavaló zseblámpával fejbeverni!" http://postaimre.euroweb4you.eu/comment.php?comment.news.2329

    Valaki magyar-rázza má meg Összefogás eftásnak, hogy nem JODDIK, hanem JOBBIK és, hogy Imiguru éppen azért mocskolja a Jobbikot, mert őt bizony fejbe verték a zseblámpával amikor be akart kerülni a Jobbikba :DDD

    Icus

    VálaszTörlés
  5. Hogy ezeknek mire van idejük!!!
    Mi van a végtelenen túl? Hát a végtelen!
    Azért végtelen.
    Matematika alsó tagozat!!!
    Úgy látom a fityesz korszakban az általános logikai szint is tovább süllyed.
    Egyszerűbb lesz az egész országot OPNI-vá minősíteni.
    Óh, régi szép Gyurcsány Éra!

    GANDALF

    VálaszTörlés
  6. Icus!

    A postaszopóknak hiába is akarnál bármit elmagyarázni, bevették az Imre pirulát, onnan meg már nem nagyon van visszaút. Ők tényleg olyan sötétek, hogy lámpással kell világítani. Viszont ami jó, hogy a negro világít a pofájukban, könnyen észrevehetők.

    VálaszTörlés
  7. Szewa GANDALF!

    Rég láttuk! Gyere sűrűbben! Ős jól mondta. A végtelenen túl az MFNK van, és azon is túl az MFNK számlaszáma van :))

    VálaszTörlés
  8. Van egy ötletem Imike számára: nyisson egy idős otthont a híveinek, így legalább nem kell többé kunyerálni mert egyenesen és törvényesen le lehet nyúlni a nyőgdíjjakat. Kerecsen lessz majd az ápoló és a portás, Imre pedig a nagy főnök és minden nap előadást tarthat egy meghitt közönség előtt. Mindenki bódog lesz és még hoz is a konyhára. Biztosan lehet kibérelni erre a célra egy emeletet a régi Opniban.

    kormi

    VálaszTörlés
  9. Igaz, már vannak csirkefogók ezen a pályán is: http://barikad.hu/node/58129 de azért még egyelőre nincs olyan idősotthon, amely vezetősége egyben a galaktikus federáció tagja is lenne :)

    kormi

    VálaszTörlés
  10. Üdv. Moto!
    Próbálok, de Nekem nem tejel az MFNK.

    Kormi!
    Nem megerőltető két munkakör Kerecsennek? Egyet is lusta betölteni. A portásnak és az ápolónak is fel kell állni időnként a fotelből.
    Mostanában írni is lusta.
    Csak a Jobbikra fröcsögni, az megy Neki!

    Még szerencse, hogy ezt a két politikai megélhetési babérokra törőt (Imike, Zsoltika) a jobbikosok eltanácsolták annak idején.
    Így is dúl a hülyeség az országban.

    GANDALF

    VálaszTörlés
  11. Igazad lehet Gandalf, ezek inkább bárónak születtek, csak valahol elkószálodott a gólya az idő-tér dimenzióban. A politikai megélhetés lett volna számukra az alternatív lehetőség, de nekik csak épp annyi ész jutott, hogy bárónak szülessenek mert azért valljuk be, a megélhetési politikai karierhez ennél egy kicsit több kell :)

    kormi

    VálaszTörlés
  12. hoppá! talán épp azért hallucinál ennyit Imike a szent koronán :DDD http://href.hu/x/cul4

    öcspöcs

    VálaszTörlés
  13. Nyomja már fel valaki a PI-re az alábbi linket, had legyen egy kis riadó!

    http://www.youtube.com/watch?v=wDPsGZQ4Vy4&feature=player_embedded

    Derekas.

    VálaszTörlés
  14. Derekas, az mfnk-nak úgy is mindegy, hogy jobbikos kormány lesz 4 év mulva vagy sem, mert akkorra már mindegyik emefenkás feldobta a bakancsot, Imre és kerecsen pedig az Opni többi vendégeit fogják bódogítani :DDD

    öcspöcs

    VálaszTörlés