2010. július 22., csütörtök

Üzenet Irénkének!

Az eredeti üzenet itt látható: 2010. július 22. 21:35

Megjegyzés: Választ ne várjon senki, hisz csak egy GYÁVASZAR a kormányzó úr!

10 megjegyzés:

  1. Mr Moto

    Hogy lehet Posta Imre internetes oldalára bejelentkezni? Mert sok ott a beírás, akkor meg csak lehet oda valamit feljegyezni? Kell valami engedély?

    Légiós

    VálaszTörlés
  2. Üdv Légiós!
    Úgy bezsartak tőlünk, hogy megszüntették a regsiztrációt.
    Itt az emailje: doki.bubo@gmail.com

    VálaszTörlés
  3. Nyugodtan elküldheted az anyjába, hisz csak hangemberek. Többször bizonyították, hogy alul képzett fotelharcosok. Mindnek nagy arca van, de csak a gép elől ugatnak, semmi egyéb. Súlytalan banda.

    VálaszTörlés
  4. "Hogy lehet Posta Imre internetes oldalára bejelentkezni?"

    Fasszopóknak sehogy! Tehát ezt buktad!

    Méghogy Novák tesz valamit a magyarságért? Segít a zsicesznek tovább lopni a magyarok pénzét, úgy hogy közben még szinészkedik is a parlamentben! A nője viszont az tényleg jó! Sunáznám!

    Moto!
    A bezsartak az olyan mint a beszartak? Nem vágod a betűk sorrendjét kis buzi? Ne aggódj a többi idegen is nehezen tanulja, úgyhogy nem kell erőlködni, nehogy még a végén bezsarjál a gatyába!

    VálaszTörlés
  5. Szabadságon vagyok itthon, 6 éve elõször Magyarországon. A Posta oldalra egy bosnyákországi bajtársam hívta fel a figyelmet. Azt hitte, örömet szerez. Ez az ország nagyon megváltzozott, de a lányok maradtak. Most Pest mellett vagyok egy compagnonal,õ svéd, egy szakaszban szolgálunk. Nerm politizálunk, de az ilyen chlochard még engem is felbosszant, pedig a civilekkel nem foglalkozunk. Ne haragudjanak, hoigy kicsit csúnya szokat mondtam, de nem magukna, Mr. Moto. Lehet, hogy benézek még ide amig itt vagyunk.

    Salu: Légiós

    VálaszTörlés
  6. Bátor névtelen!
    Mikor anyádnál voltam épp a Grétsy tanár úr szopatta és azt ordította, hogy zsívd a faszom fazzsopó! Így aztán az sz betűről lemaradtam. De, ha azt mondom, hogy zsopd le Imrét, azt megérted egyből, ugye retyika? :))

    VálaszTörlés
  7. Várunk szeretettel Légiós! Ezekkel meg nem kell foglakozni, elbánunk velünk mi ketten is. Rinyálnak és idegesek. Már a fórumuk is Mr.Motoról és Mantisról szól. XXDXD Súlytalan senkik.

    VálaszTörlés
  8. Fais pas de connerie Legionnaire, cette bande de couillemolles séniles fouteurs de merde du posta.com en vaut pas la peine. Ici tout le monde se fout de leur gueule et cé la seule chose a quoi ils sont bons.

    525

    VálaszTörlés
  9. .."Il est trés simple: on ne voit bien qu'avec le coeur. L'essentiel est invisible pour les yoeux.
    -L'essentiel est invisible pour les yeux, répéta le Petit Prince afin de se souvenir."..

    Antonie de Saint-Exupery

    VálaszTörlés
  10. Szewa Mindenkinek

    Asszem, egyre többen kedvelik Imrét, de hogy ennyire intenzíven?...
    Azért Móze tegnap esti búcsúztatója a postacom. tagságához nekem jobban teccett

    papa53

    VálaszTörlés