2010. július 28., szerda

Irén is back...

Imi úgy határozott, hogy nem, csak a biboldók és a csimpánzok, de az őt meg nem értő magyarok is le lesznek vágva, mint a tyúkok....
Irén lefárasztotta egy cseppet a nyomozókat...


Megjegyzés: Ebből valószínűleg a kis piros keretben lévő szöveg fedi a valóságot, a többi csak arcoskodás a sleppnek. Gondolom még azt is bevallotta ami nem igaz és elmondott mindenkiről mindent. Ha egyáltalán bevitték és nem az egészet, csak beflesselte magának...


7 megjegyzés:

  1. Motokám, hát nem érted hogy semmiféle kihallgatás nem volt? Olyan ez, mint a nem-létező villanyoszlop döntögetése meg általában a virtuális mfnk minden nem-létező mult és jövőbeli hőstettei. Még kerecsen sem tapsikál a főnöknek, talán már kezdi únni ezt a mesevilágot.

    525

    VálaszTörlés
  2. Uhhh Mantis, de jó, hogy felraktad. Én valamikor csak este tudtam volna, mert megfájdult tőle a fejem. Katasztrófa ez a manus!

    Azért azt jó olvasgatni, ahogyan burkoltan fenyeget minket. Ez már amúgy sem az első. Álmodik a kis nyomi. XDXD Még, hogy készen vannak a gödrök, meg be vannak tárazva a fegyverek. XDXD
    Buzi csávó fasszal álmodik! XDXD

    VálaszTörlés
  3. Persze, hogy nem volt semmiféle beidézés, 525, de talán Te ezt nálam sokkal jobban tudod. Én pedig tudom, hogy ez a Posta Imre egy legatyásodott csirkefogó és, hogy ő lesz valószínűleg az utolsó, aki el fogja hinni saját meséit, de akkor már a gumiszoba lakója lesz :)

    Icus

    VálaszTörlés
  4. Türelmes vagyok, de lassan oda jutok, hogy megvárom valahol ezt a gecihuszárt és kiütöm a cipõjébõl.Csak máá azért, hogy kapjon magához a sok fenyegetés közepette. Mit gondol magáról Posta Imre... Ki õ, hogy bekeresztezi magának a "hazaárulókat", tehát mindenkit, aki nem ért vele egyet?
    Posta beteg, de a legbékésem ápolók idegeit sem lehet a végletekig feszíteni, s az OPNI-ban hamar eljár a kezük...
    Ez a klónozott udvaribolond is tudhatná, hogy hol a határ XDXDXDXD

    matuska

    VálaszTörlés
  5. Nem kell komolyan venni. Senki sem veszi őt komolyan, épp ez a baja. Ezzel az erősködésével pont a gyengeségét pórbálja leplezni. Tudjátok, amelyik kutya ugat, az nem harap!

    VálaszTörlés
  6. Jó, Moto...de a vén Jani mama ezt komolyan is gondolja, mint az utolsó HSZ-emutatja. Akkor mi lesz a vén mammogóssal ha rájön, hogy Imre csak a papírcsákóját forgatja a túlméretezett fején? Nem böcsületes dolog ez, bárhogy is nézzük. ..

    matuska

    VálaszTörlés
  7. Sziasztok,már megint jön a 28.valami??
    Imre te félnotás!!

    Ghost Rider.

    VálaszTörlés