2010. július 19., hétfő

kerecsen apró esti huzugságai

Kerecsen!
Mikor hívták meg és hova édes gazdád? Vagy te még a múltban élsz?? Eltellt 2 év és azóta soha senki nem hívja vezíredet előadást tartani. Max a cirkuszba veletek együtt majmost jáccani. Imre az előadásait maga szervezi és nem őt hívják, hanem ő hív erőszakosan mindenkit. A legutóbbi oroszlányi előadásán is 20-an voltatok, abból is 15 állandó postaszopó volt. Se videó, se audió felvételt nem lehetett csinálni, de még fotózni se lehetett. Az "előadás" 3/4-e Moto-Mantisról szólt. Akkor ez nagy "előadás" volt. Egy neve sincs senkit tátott pofával hallgatni, az aztán a műsor! :)))

18 megjegyzés:

  1. Mosmá értem miért vett hitelbe Imivezír egy ponyvás utánfutót, abba cipeli magával az előadásaire a 15 postafant így legalább van kinek tartani az előadást. Jön a postacirkusz a világ legnagyobb bolhacirkusza! :DDD

    Viva Posta! Viva la fotelrevolucio!

    VálaszTörlés
  2. Most is valamelyik csajjal vitette le magát, a benzibe meg "elfelejtett" beszállni. Az ingyen élő köcsögje!! Pffföööjjjj mekkora egy hímringyó!

    VálaszTörlés
  3. Egyébként a híveknek gőzük sincs arról hogy Imiguru előre írogatja nagy szériában a világmegváltó "cikkeit" amiket aztán a napi dátummal és pár "aktuális" mondattal tesz fel szükség szerint az Imiblogra, így körmöl 1-2 napot hetente aztán mehet nyugodtan fürcsizni az agyhalott hívők pedig akik a blogon csüngenek éjjel-nappal azt hiszik hogy Imistenke mindig velük van és folyamatosan olvasgatja az idióta hozzászólásaikat. Nem is olyan hülye ám Imike, tuggya hogy gurunak lenni jóóó. Igaz, most még csak pár tucatnyi perkáló zombi van a szektában ezek megfejésével még nem vehet magának fehér rolls royce-t a guru, de annyi barom van még a szabadban hogy talán nem kell még sokat várnia :DDD

    öcspöcs

    VálaszTörlés
  4. Hát, most hogy mondod, öcspöcs... de hülye vagyok hogy erre még nem is gondoltam, pedig tökvilágos hogy ez megy a nagy fotelforradalmár szekta hátterében. Vajon mennyit perkálhatnak Imrének havonta ezek az idióták, 100-150 rongyot? tán többet? és persze adómentesen. Közben az árvízkárosultak rohadhatnak a büdös pocsolyában. Röhög a belem hogy mekkora barmok vannak :)))

    Ősplebsz

    VálaszTörlés
  5. És ez még nem minden Ős. Egyre több nőstény is van a szektában és tudod, ilyenkor a gurunak nem csak a píííz jár... szegíííny Imike de nehéz a sorsa mindig elsírom magam amikor rá gondolok :DDD

    öcspöcs

    VálaszTörlés
  6. Najó azért vannak némi költségek is ám. Például nehogy azt higgye má valaki hogy a gerry mókusfácán ingyen játsza a blogadmint mert azért swájcban sincs kolbászból ám a kerítés, valszeg neki is jut a húsos fazékból és persze kell törleszteni a új autókát (egy guru nem fulikázhat egy tíz éves kocsival) és az utánfutót.

    Ősplebsz

    VálaszTörlés
  7. Bammeg Ős én is akarok guru lenni! Csak meg tudnám oldani hogy ezért ne keljen átverni senkit mert az vhogy ez nekem nem jön be.

    öcspöcs

    VálaszTörlés
  8. Tulajdonképpen akkor ez a Posta a Jobbikból meg a Nibiruból él? Na meg persze a minden bokorban bujkáló zsidó hadsereg. Mekkora csirkefogó bazmeg!

    Icus

    VálaszTörlés
  9. Öcs!
    Nem lesz könnyű dolgod, his irénke már lefölözte a sült bolondok nagy részét. Már, csak elvétve szaladgálnak ekkora ökrök, a java része már ott fegyverkezik Irénke oldalán. Talán, ha nagyobb baromságokat tucc összehordani, mint Irénke, van esélyed. De Irénkét überelni faxásokban.... nem könnyű XDXD

    VálaszTörlés
  10. Szia Icus!

    Abból él, hogy mocskol mindenkit, aki nem az ő valagát nyalja. Rájött, hogy a hallucinációt és amiket a mátrixban látott azt leírja tényként, pár hülye meg még fizet is érte. Nem nagy kunct amit csiál, csak vastag bőrnek kell lennie az arcon hozzá és nem szabad gerinccel születned. Ha ez a két adottság meg van valakiben, máris Imi guru lehet.

    VálaszTörlés
  11. Ne légy ilyen pesszimista Motokám, rengeteg kretén rohangál még a szabadban nem véletlenül egy raherli szekta van regisztrálva az országban.

    öcspöcs

    VálaszTörlés
  12. Öcs!
    De én ilyen hülyéket eddig, csak a postafoson láttam. Még a Hitgyüliben is értelmesebb arcok vannak.

    VálaszTörlés
  13. Ez azé van Moto, mert Imiguru az alzheimeresekre és az alkeszekre szakosodik. Mondom neked nem olyan hülye ő, mint aminek láccik és nem hiába pszichológus: jól tuggya hogyan lehet megfogni a döglött legyeket :DDD

    öcspöcs

    VálaszTörlés
  14. Csak azt nem értem még hogy miért nem szállt má rá a zapekk. Vagyis már értem... addig nem is lesz apekk ellenőr a kapuban ameddid a szekta szidni fogja a Jobbikot.

    öcspöcs

    VálaszTörlés
  15. Nem is Imrét hülyézem le, hanem a fanjait. A zapek témét se értem, hisz hiába szid bárkit is, üres kiabálás a semmibe. A vakvilágba fröcsögni meg semmi értelme. Szerintem.

    VálaszTörlés
  16. Basszus tényleg ravasz ez a fasz! még judsussnek is adhatna üzleti tippeket ennyi erővel akár metélt is lehetne... vagy tán... csak nem?

    Icus

    VálaszTörlés
  17. Icus, Forintos szerint bizony az. Szerintem is.

    Ősplebsz

    VálaszTörlés
  18. Ősplebs, akkor talán a végén amikor jól kifosztotta a híveit majd Izraelbe fog menekülni a zsákmánnyal :)

    Icus

    VálaszTörlés