2010. július 25., vasárnap

Timike okoskodik

Timike!
Csak a kedvedért raktam fel, hogy ne vesszen kárba okoskodásod. Viszont amiket leírtál az nagyon nagy baromság, ugye azt tudod? Vannak a mi blogunknál sokkal, de sokkal hajmeresztőbbek, mégis ott virítanak a helyükön. De epekedve várjuk a történéseket. Viszont míg nem leszünk betiltva, addig csináljuk blogunkat rendületlenül.
Te is inkább FEGYVERBE! lennél már ahelyett, hogy itt okoskodsz, hisz gyógyapátok már 4 napja megmondta, hogy harcra fel, oszt ti még mindíg a fotelból prüszköltök!

Megjegyzés: Jó hírnévvel való visszaélés??? Ha Irénkére gondolsz, akkor igen nagyot tévedsz, hisz neki neve sincs, nem hogy még jó hírneve! Szállj már le a földre!

7 megjegyzés:

  1. Bizonybizony kicsi harcos tomihl, a vezíretek már rég elkészített egy teljes listát azokról, akiket karóba akartok húzni a nemzet nevében, te meg még mindig a képernyő előtt lopod a napot? ha így folytatod, mégsem fogod megkapni Imivezírtől azt a valagrendet picikém.

    kormi

    VálaszTörlés
  2. Röhög a belem. Még ezek akarnak feljelenteni valakit "hírnév sértésért" miközben nap mint nap gyilolászásra uszítanak.

    Icus

    VálaszTörlés
  3. Tomcsika,

    ha te nem régen regisztáltál Imibátyónál hamarosan rájössz, hogy õ egy gyáva szar... Sunyi és szeretné a talpasokat elõre küldeni a csatába. Te most önként jelentkeztél és azt hiszed, hogy ezt a kormányzó Úr dijjazza. Egy nagy lószart... Téged is bedob a darálóba, ha nem gazsulálsz a csapatának...ÉRTVE???

    Luca

    VálaszTörlés
  4. Jöhet a napi adag kutyaszopó cigányfattyak?

    Na mivan Moslékok, anyátokat nem baszta meg ma a rossz idő miatt a szokásos számú kancigány?

    Sebaj! Majd megy egy kört Motó a Jób-ik fődáréja és megbassza anyátokat, meg a sajátját is!

    XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

    VálaszTörlés
  5. Húúúú kerecsen, te most aztán jól megmondtad! XD

    FEGYVERBE! XD

    VálaszTörlés
  6. Lehagytál egy XD-t kerecsen, már megint hol jár az eszed :)

    Icus

    VálaszTörlés
  7. Amikor fasz van a pofájában, nem tud xdézni. Olyankor cuppppog XD

    FEGYVERBE! XD

    VálaszTörlés