2010. július 25., vasárnap

Ennél a blognál már nincs lejjebb

A postafanok, csak ártatlanul beszélgetnek, de mi nem találunk ellenérveket, ezért irígykedünk rájuk és, csak mocskolódunk!

4 megjegyzés:

  1. A postablog terjeszti a gyűlöletet és a mély depressziót a minden-bokormögött-moszad, a nibiru-apokalipszis, a mindenki-áruló-kivéve-mfnk és egyéb beteges rögeszmékkel. Egyik nap azt állítja a guru, hogy már úgy is vége van mindennek mint a botnak mert jön Nibiru, a másik nap pedig tömegmészárlásról álmodozik. Ezeket az ökörségeket bekapja néhány Magyarországon élő elsavanyodott idős ember vagy olyanok mint ez a Kun Réka aki valahol Amerikában él és gőze sincs a magyar valóságról és ha csak ennyiből állna az "Postacsoda", nem is kellene foglalkozni vele, de mivel a nehéz időkben mindig a gyűlölet és a reménytelenség terjed a leggyorsabban, bizony nagyon kártékonyak a gyűlöletet- és a reménytelenségből élősködő szekták. Az "MFNK" egy ilyen szekta.

    Szebb jövőt!

    VálaszTörlés
  2. Ez a szomorú valóság, amit a szívük, s agyuk mélyén egyre több Posta-fan is érez...

    Luca

    VálaszTörlés
  3. Nehéz ellenérvelni egy szektával, mert nehéz bebizonyítani, hogy valami nem létezik. Általában csak azt lehet bizonyítani, hogy vmi létezik és ezért van, hogy a bíróságon is nem a vádlottnak kell bebizonyítani az ártatlanságát, hanem a vádlónak a vádat. Posta Imre olyanokat állít (izraeli atombombák Mon vagy Nibiru vagy Vona-moszados-ügynök pl) aminek a nem-létezését a logika törvényei szerint nem lehet bizonyítani. Ha pl azt állítja valaki, hogy nem is létezünk mert hogy mindannyian egy óriás kozmikus alvó csigának a kozmikus álma vagyunk csak, hogy lehetne bebizonyítani hogy ez nem igaz? Sehogy. Posta Imre pszichológus és ezeket jól tudja, de a hívei persze nem. Minden szekta így működik.

    Szebb jövőt!

    VálaszTörlés
  4. A postaimre-logika a következ0245: "Õ TUDJA, HOGY ÉN TUDOM, HOGY Õ TUDJA, AMIT MINDENKI TUD..."

    Bonyolúlt ez??? Igen, mert olvasói nagy része nem tudja követni ezt a logikát, amit sokkal egyszerübben is megfogalmazhatna, de éppen a közérthetõség elhomályosítása a célja...Kihasználja pszichológiai képzettségét, mondhatnánk úgy is - visszaél ezzel a tudással...

    VálaszTörlés