2010. augusztus 22., vasárnap

vmari: Ordítva káromkodj, ha fáj a torkod - Ő meggyógyúlt tőle

Megjegyzés: Addig jó, míg ilyen vmarik, meg GAGYI MAMÁK alkotját a postaszopók hű táborát. Kárt nem sokat tehetnek szeretett hazánkban. Posta Imre meg büszke lehet népes tábora agyi fejlettségére :)

12 megjegyzés:

  1. Pedig igaza van a néninek, a hangos ordibálás meggyógyítja a torokfájást. Ha fáj a torkod, állj csak ki nyugodtan egy rendőrkordon elé és jó hangosan kiabáld, hogy SZEMÉT GECI ZSERNYÁKOK!!!!! Meglátod a következő percekben már nem fogod érezni a torokfájásodat.

    :)

    VálaszTörlés
  2. Vmarit,ne bántsd!

    Ő rendes JOBBIKos,csak belülről próbál bomlasztani.
    Bár kerecsenytől tudjuk,h augias istállóját nem lehet belülről kitakarítani.
    Éppen ezért VMARI gyere,közénk.

    VálaszTörlés
  3. Szerintem meg jobban járna, ha Imike cerkáját mélytorokra venné és úgy kapargatná a manduláját. Lehet, még a magas C-t is azonnal kiénekelné. :)

    VálaszTörlés
  4. Tényleg, ne bántsátok vmarit!
    Ő teljesen józan és normális!
    Egyébként igaza van a torokfájás eredetét illetően.
    A gyógymód meg: kimondani, "kiordítani" a tudat alá nyomott dolgokat.

    GANDALF

    VálaszTörlés
  5. V.Mary biztos rendes Jobbikos, ha Ti mondjatok, hiszen en nem ismerem:)))....De a leghulyebben es leg logikatlanabbul vedte pipigalambot WF.el szemben, a 'szetszakadaskor' amikor WF. TELJESEN IGAZSAGOSAN ES KORREKTUL JART EL!!! nem is tudna maskent, mert talpig becsuletes igaz ember. Aki akart ment a "galambmesterrel" aki akart maradt, vagy ..is -is, Mari ugy viselkedett mint egy sertodott piaci kofa,egyeduli volt aki latvanyosan kerte torleset mondvan Falcon visszael a postaimi nyujtotta lehetoseggel vagyis, hogy imre vendegeskedese ott tette nepszeruve falcon oldalat es, hogy nincs joga folytatni...bla bla bla......logikatlanul,... de nem birtam a buta okoskodo stilusat.:)

    KY

    VálaszTörlés
  6. Meg egy kerdes a V.Mary soknak... Ha olyan rendes Jobbikos, mi a szart csinal ott a PI oldalon ??? NEM VAROK VALASZT:))))) ...CSAK KOLTOI ? VOLT.

    KY

    VálaszTörlés
  7. Kedves KY!
    Nem kötekedni akarok,de te mit kerestél ott?
    Pártszakadás óta olvasod Vmarit?

    VálaszTörlés
  8. Ja,és nem todod pósta (hálistennek meggyógyult)fia Márton vagy Marcell?Köszi.

    VálaszTörlés
  9. Kedves Vereb!
    Jogos a kerdesed,nem erzem kotekedesnek:)) tehat valaszolok.

    Az elso idokben bedoltem PI szovegeinek, evekkel ezelott,meg mielott WF vendegul latta, akkor meg valoban igazi szellemi muhelykent mukodott az oldala. Amikor a Jobbik ellen fordult teljesen atlattam a szitan.Sajnalom az ujakat akik nem latjak Posta Imret
    'as he is'....nem utalom oket csak sajnalom... tettem erte ahol tudtam, hogy szemeket nyissak.

    Ma mar csak par sorat vagyok kepes olvasni, Iminek, csak egyes reszeket olvasok itt ott. Miota mindenki elment aki a baratom lett ott kulonbozo szinten, azota valoban nincs ott keresni valom, megsem toroltem ,keptelen vagyok. Addict lettem mint Ti ….:))) Szar dolog ez is.:(((( Rossz szokas. Egyszer remelem Mr Moto belerugja utolso rugasat a foldon, mint igerte :) es akkor mi mind megszabadulunk.:)

    KY

    VálaszTörlés
  10. es...Sajnos nem tudom Neked megmondani a fia nevet. Soha nem voltam Imivel pr. levelezesbe. Es nem emlekszem, hogy a nyilt szinen emlitette volna, ha igen akkor elkerulte a figyelmemet. A legelejen beszelt a csaladjarol ,ha igaz Marton, de ez csak ugy belinkelodott az agyamba, nem biztos, hogy az.:)

    KY

    VálaszTörlés
  11. Es meg egy kedves Vereb! A tavolbol is latszott, hogy a JOBBIK az egyetlen kiut. Ezert mindent megtettem -Tolem telhetot-, YT es egyebb helyeken. Amikor nem nyertetek, azt gondoltam (sokadmagammal) : vege...............

    Posta Imrenek es a hulye lokott, buta segnyaloinak akik ha barmilyen kis szazalekban, de ehhez hozzajarultak, az embereket 'ne szavazz' ra buzditottak ezt soha nem fogom megbocsajtani.

    VálaszTörlés
  12. Meg mindg KY voltam..................

    VálaszTörlés