2010. augusztus 25., szerda

Irénke üdvözli a kíváncsi gyerekeket - Évek óta üldözi őt az NBH!

Nézzétek meg a dátumot! Ennek az idiótának már több éve üldözési mániája van.
Irénke!
Basszus... téged már évek óta figyelnek és még mindig nem tudtak letartóztatni? Vagyis nem mernek, ugye? Hisz te vagy a FÉNYHOZÓ, veled nem lehet packázni! :)) Imre! Szedd már össze magad, mert az agyad lassan totál felmondja a szolgálatot!


6 megjegyzés:

  1. Nem azért nem merik lekapcsolni galambot mert "fényhozó" lenne, hanem mert egy sokkal befolyásosabb titok szolgálat védelme alatt van, mint az NBH.

    525

    VálaszTörlés
  2. Csak azt nem értem, hogy hívei nem unják még ezeket a dolgokat újra és újra olvasgatni?

    Gandy

    VálaszTörlés
  3. Ha valaki azt gondolja, hogy az esti tévé híradó és a narancs vagy szegfű sajtó hazudik, akkor ne a posta-féle még nagyobb hazugságokkal tömje fejét, hanem olvassa a Barikád újságot. http://barikad.hu/

    525

    VálaszTörlés
  4. Barikád? Hát persze! Hogyne!

    http://www.antidogma.hu/node/2323

    VálaszTörlés
  5. Szewasz bátor névtelen!

    Igen a barikád! Tudod, az az internetes hírportál, ami évekig ingyen reklámozta Irénke előadásait és könyvet. Tudod, amelyiknek elfelejtette megköszönni és csak köpködi. Tudod...

    Véded "ronin" danikát? Azt, aki ezt írta édes gazdádról?? XDXDXD
    http://postaimre-jobbik.blogspot.com/2010/06/psota-iren-vs-keseru-danika.html

    Te sem leszel már hülyébb bátor névtelen! XD

    VálaszTörlés
  6. Az "Antidogma" egy neo-náci faszság ami most éppen azért nyivákol mert szerinte próbálják lejáratni a szaragyú Hitler bálványukat http://www.antidogma.hu/ Tipikus jano-féle rasszista szarkeverő olvasmány az ifjabb agyzoknik számára akik biztos nem annyira csodálnák a fűhrert ha nekik is kellett volna menni gyilkolászni és megdögleni a keleti frontra annak idején.

    Icus

    VálaszTörlés