2010. augusztus 23., hétfő

Bukovinai: "Jiohn (sic!) Lennon sátánista volt"

Köszönjük bukovinai a remek észrevételt! Csak jó volna, ha a nevét is letudnád írni helyesen, ha már ilyen bölcs vagy!


12 megjegyzés:

  1. Lehet h nem is Jiohn Lennon,hanem sion lennon v 1enesen kohn lennon.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem Jihn Lemon egy holokauszt túlélő rejtőzködő hitlerjugend zsidó volt, aki valójában Citrom jános volt, csak a lebukástól félve bitlisz zenésznek állt és sátánista lett. De szerencsétlenségére most bukovinai leleplezte és most kitör a VALAMI! Minden bít zenészt a dunába kell lői, mert izé.... csak!

    VálaszTörlés
  3. Jól megmagyaráztam mi? :)) Amolyan postaszopósan. :))
    Nagy tapsot kérek!! XD (olyat, mint Irénke szokott kapni!)

    VálaszTörlés
  4. Mister!
    Fenomenális.
    Piramidális.
    Fantasztikus.
    Utánozhatatlan.
    Taps,taps,vastaps.

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm, köszönöm!
    Mivel én hozom el nektek a fényt (ami nemóccsó mulaccság!) legyetek szívesek némi adományt átutalni, me a klaviatúrámbó is moss fogyott ki a tinta, oszt nem fogok tunni írni, ti meg nem lesztek felvilágosúva!

    VálaszTörlés
  6. Egy újabb gyöngyszem.

    "Oktrojált Alkotmány
    Belföld(Defontos lett ez az alkotmény!)

    Ferenc József 1849. március 4-én császári pátenssel kiadta az oktrojált alkotmányt, hivatalos nevén az olmützi alkotmányt. Az oktrojált alkotmányt büntetésnek szánta a magyarok számára, de sohasem lépett életbe, mert az osztrák monarchia minden népcsoportja tiltakozott ellene. Az ismert mondás szerint ők azt kapták jutalmul, amit a magyarok büntetésül: a centralizált, abszolutista államot. Ha minden jól megy, 2011. március 4-én megkapjuk a Fidesztől az újabb oktrojált alkotmányt, mint a centralizált állam már megkezdett kiépítésének a betetőzését. Ám arra sem felesleges emlékeztetni, hogy a magyarok már 1849-ben is annyira felháborodtak az oktrojált alkotmányon, hogy 1849. április 14-én kimondták a Habsburg ház trónfosztását. Az újabb oktrojált alkotmány szerzőire is hasonló sors vár a nem oly távoli jövőben."

    És gondolom az MFNK fogja elkövetni a Fidesz trónfosztását.
    Felülnek Forintos mester tengeralattjárójára,vagy esetleg cion lennon sárga tengeralattjárójára,és meg sem állnak a Parlamentig.Ott jimmykirály leszaggattya kövér lászló álbajuszát,kerecseny leszúrja smith pált saját olimpiabajnoki párbajtőrével,és tom&gerry lecigányozza orbánvikit.Erre minden fideszes átáll az MFNK oldalára,és kész a puccs.
    Hát nem 1cerű?

    VálaszTörlés
  7. Tyhűűű most elárultad a tervüket. Viszont GAGYI MAMÁ-nak, meg faszpapinak már most el kéne indulniuk, mert mire a járókereteikkel az országházhoz érnek, 3x jön el Nibiru.

    VálaszTörlés
  8. TAPSVIHAR! TAPSVIHAR! TAPSVIHAR!
    De Wérebnek is!!!

    GANDY

    VálaszTörlés
  9. Moto, nem lehetsz ennyire téma nélkülien igénytelen, hogy félreütéseken tréfálkozol az interneten. Ha ugyanis megnézed figyelmesen a billentyűzetedet, könnyen megfejtheted, hogyan is történt az elírás. Bukovinai, amint bal kézzel a bal shiftet lenyomva, hogy a névnek kijáró nagy kezdőbetűt írja be, jobb kézzel lenyomta a J billentyűt, majd amint az ujját az O betű felé közelítette, véletlen előbb az I-t nyomta le, és mert ezt nem vette észre, leütötte a H-t is, így lett a John-ból Jiohn.

    Arról pedig, milyen szólást tulajdonítanak John Lennon-nak („I’ve sold my soul to the Devil.”), pl. itt olvashatsz bővebben:
    http://www.traditioninaction.org/bkreviews/A_026br_LennonProphecy.htm

    Üdv:
    aszpirin

    VálaszTörlés
  10. Hello Aspirin. Hanyinger ez a link. Akarcsak minden szentfazek megnyilvanulas. Tudvalevo, hogy a Beatles NEM VOLT NEPSZERU SOKAIG ezen a reszen a vilagnak Eszakamerikaban, mert a sok agymosott hulye hites a Jezus kijelentest komolyan vette, es tortek a lemezeiket egettek a posterjeiket. Szoval konyu a vallasos bagazst meg most is ellenuk hangolni. Eladta a lelket? Baromsag. Ilyet szokas mondani. Sok pelda van erre, pld azt mondod angolul, leforditva: Ha kolcson akarsz kerni, menj elobb a devilhez akit mar ismersz. Vagyis kezd a sajat bankosoddal. Ezt egy bank alltal kiadott kis konyvben is olvastam. Egy fajta viccelodes.

    Most ez a gyilkos kiszabadul hamarosan es keszitik elo a talajt a kozvelemeny talajat, mert sokan igazat adnak Joko nak, amiert harcol azert, hogy ez a szemet orokre a racs mogott maradjon.

    A Beatles a Vilag egyik legnagyobb zenekara, szoval inkabb Ti postaseggnyalok foglalkozzatok edesgazdatok csernobili fakereskedesevel, minthogy Motot es a Beatlest tamadjatok itt...

    Na jo ejt. Azt hittem te normalisabb vagy ennel miutan elolvastam par hozzaszolasodat........ vagy csak botfulu vagy??.....:))))))))))))

    KY

    VálaszTörlés
  11. John Lennon emlekere.........

    ......tolem lehetett hottentotta is:))

    Egyik legnagyobb dala az utolso idokbol, csak par hettel a meggyilkolasa elott lett kiadva.


    http://www.youtube.com/watch?v=Q6SL6yRvlCI

    KY

    VálaszTörlés
  12. aszpirin = bukovinai. Láccik, hisz ő ilyen kis okoskodó.

    Buksi!
    Nem az elírás a gond, hisz azt mindenki vét, hanem az állításod. Ekkora faszságot is rég hallottam már. Épp, hogy ti unatkoztok és mivel nincs háború, a világ egyik legnagyobb emberét szarozzátok. Szégyelhetnéd magad! De háááát... mit várjunk egy postafantól.
    Buksi! Tudtad hogy Elvis is zsidó volt? 56-ban itt bujkált és le akarta igázni már akkor a magyarokat! és, ha hiszed, ha nem, erről olvastam. Csak kb annyi a hírértéke, mint a te mondókádnak. és legszörnyűbb, hogy Imre apátok rátok se szól, hagyja, hogy ilyen ökrök legyetek!

    VálaszTörlés