2010. augusztus 28., szombat

Egységben az erő!

Jól mondod kiszepjtás! Jövő tavaszra már lesztek páran. 2040-re meg már akár 1 tucatnyian is összegyűlhettek. Aztán meg kell várnotok, míg kihal az emberiség úgy kb 6-8 főre és máris túlerőben leszetek. Utána meg sima győzelmet arattok!
FEGYVERBE!
Irénke frappáns válasza:
Szép volt Irénke! Ha a lyukas, semmitmondó duma fájna...

3 megjegyzés:

  1. Erre ezt válaszolja galamb eftás:

    "Kisze, az összefogás ideje akkor van, amikor ez megtörténik. Szervezed? Meg tudod fizetni? Vannak már társak? Mi a terv? Meg tudod védeni? Mi lenne, ha az igazság minél szélesebb körben történő terjesztését csinálnátok, hogy ne kell jen kivonulnotok a közegből, hanem a közegnek kelljen kivonulni innen! A tiszta szív kevés, mert több kell: a józan ész.. és az értelem. Az egész ország a tiéd és önként mondasz le róla, miközben azt hiszed, jól teszed. Szellemileg nem járható ösvény, de fizikailag megértelek."

    Ha a lukas semmitmondó duma fájna...

    Linus

    VálaszTörlés
  2. Szal kiszikém értsd meg má hogy az összefogást meg is kell fizetni. Érted? Ugye érted? Tessék? Jah, mondjuk öt rongy megteszi kezdetnek, a szlaszámot tudod már, ugyi? Megaztán kiszikém jól rágcsáld meg ezt a méééély gondolatot Imistenkétől: az az ösvény amin jársz hát fizikailag járható, de szellemileg csöppet sem, úgy hogy tessék intézkedni mert ez így nagyon kényelmetlen. Hogy hogyan? Hát tudod kiszikém öt rongyért csak ennyi jár, a többit majd a legközelebbi átutalásod után.

    Linus

    VálaszTörlés
  3. Upsz! Ezt kiteszem. Ez nagyon bitang válasz. Igazi posta imrés, nesze semmi fogd meg jól :))

    VálaszTörlés