2010. augusztus 18., szerda

kerecsen a vitapartner

Igaz letagadja kerecsen, hogy Fóka, vagy tallo kommentjeit törölte volna és azt állítja nem lettek kitiltva, de ahhoz képest ismét eltűnt minden hsz és tallo sem tud belépni a postafosra.
Ezt írtam kerecsennek:
Szerencsére a kommenteket mi még időben lementettük!
Alülról felfelé olvassátok!




16 megjegyzés:

  1. Az MFNK hívei felébredt gondolkodó embereknek tartják magukat. Sőt másokat akarnak ébreszteni!
    Az igazság ellenben az, hogy Ők maguk is egy másik álomban szenderegnek.
    A legnagyobb gond Velük az, hogy nem gondolkodnak, csak hiszik. Sok egyszerű embernek ez nem is vethető a szemére, de az értelmiségiektől, akik vannak azért köztük is szép számmal, ez elvárható volna.
    A másik gond az ember- és önismeret szinte teljes hiánya. Imrén nem lehet csodálkozni, mivel a Róla kiderült állítólagos információk az önéletrajzának nem mondanak ellent. Ha mindez igaz, egy teljesen amorális, beteg emberről van szó. A modernkori pszichológia oktatás teljesen a háttérhatalom irányítása alatt áll, így Imre e szempontból „fogott” ember.
    Mellesleg pszichológusnak általában azok mennek el, akiknek vannak ilyen irányú problémáik. Tisztelet a kivételnek!
    A többiek javarészt azonban nem kaptak ilyen irányú torzító képzést. Miféle ember illetve önismeretük van ezeknek, az embereknek?
    A Jobbik fikázásában merülnek ki és saját szerveződésükről érdekes módon, nem kérdeznek szinte soha semmit. Ezt inkább az „ellenzék” teszi meg hozzászólásaiban
    Jobb lenne, ha a maguk szemében keresnék a gerendát és nem a más szemében a szálkát!
    Szánalmas!!!
    A honlap egyébként kimúlni látszik, de az agónia lassú és hosszú lesz.

    GANDALF

    VálaszTörlés
  2. Még jó, hogy Gerry nem írta meg Neked, hogy úgy kell kommentelni, ahogy egyébként tetted.
    Kerecsen lassan olyan lesz, mint a édes gazdája.
    Kár érte!

    GANDALF

    VálaszTörlés
  3. Moto!
    Egyébként szépen növekszik a látogatottság.
    Több ezres az olvasó sereg.

    GANDALF

    VálaszTörlés
  4. Moto
    ...mégis, mit vártál? Világos, hogy azokat a HSZ-eket kitörlik a postaimrecomró. amelyek eldondolkodtatják híveiket. Ez mindég is így volt, s így is marad. Persze, ez az utolsó mondat kissé hibázik, hiszen a hívek száma egyre csökken; egyre kevesebben és kevesebbet szólnak hozzá... Jól van ez így, hiszen egyetlen magyar nyelven megjelenõ blog nincs, aminek célkitüzései ennyire homályosak és zavarosak....

    papa53

    VálaszTörlés
  5. Hello papa, GANDALF!

    de azért így menekülni a válaszok elől.... mit akarnak akkor? Mert, ha minden ütközést elhallgatnak, az egyenlő a hazugsággal. Hazugsággal akarják a hívőket etetni?

    VálaszTörlés
  6. Ti mit szóltok ehhez? Most csinálom.
    http://postafos.4rumer.net/
    és ilyesmi lesz, csak postafosos:
    http://bleachszerpjatek.forumotion.net/forum.htm

    VálaszTörlés
  7. Papa!

    Nem a PI oldalra értettem a létszámnövekedést.

    Moto!

    Kíváncsian várom.
    Menekülés... Nem nézheted a normális ember reakciói szerint a dolgokat. Kis hazánkban nagyon sok a mentálisan sérült ember. Ezek egyik gyűjtője a Posta oldal.
    Azt gondolom tudatosan "gyűjtik" be ilyen körökbe az embereket. Így sok sok kis csoportra lehet hatni, lehet őket irányítani, lehet őket ellenőrzés alatt tartani.
    Mire ellenőrzés alá vonják a teljes netet, sokan be lesznek szoktatva ezekbe a csoportokba.
    Akkor már csak azokra lesz gondjuk, akik nem lesznek a neten.
    A postasz@rnak több célja is lehet.

    GANDALF

    VálaszTörlés
  8. Imre egy másik kedvenc módszere Moto, hogy nyakon önti az oldalt a netről annyi hírrel, hogy jóval hátrébb szoruljon a kellemetlen kommentekkel rendelkező írás. Most is ez történt.
    A piszkos töröltetéseket meg adminjaival végezteti el.

    GANDALF

    VálaszTörlés
  9. Miért, Motokám, te nem úgy látod????
    A postaimre. com története= hazugságok és gyülölködés története. Mégpedig kezdettõl fogva. Ezért is jelentkeztem be annakidején; talán úgy gondoltam, jobban megismerhetem ennek az egész agyelhárításnak a rendszerét, ha látom, hogy mi foglalkoztatja azokat a hozzászólókat priválevelezéseikben, akik a HSZ-ekben istenítik Imrét. Nos, nem sokra jutottam, mert egyéni kis gondjaikkal, látomásaikkal vannak elfoglalva, ami teljesen jogos és érthetõ. Azt hittem, hogy valamivel többet tudok meg a beregeléssel, de igazából nem volt egészen így.
    Hidd el, a legtöbbjük teljesen "köznapian" gondolkodik; gondjaik, problémáik sem tér el azoktól, amik minket is foglalkoztatnak... A kérdés azonban megalapozott: mi az, ami embereket kiforgat magukból, mi az, ami emberek gondolkodását olyan módon befolyásolja, ahogy itt is. Gyanítom, ez a név-, és személytelenség, az internet mindent jólálcázó védelme...
    Posta Imre - ne feledjük - pszichológus. Hamar felismervén ezt a lehetõséget, s ismerve az embereknek a gyengéit( mint pld. azt, hogyha valaki névtelenül vagdalkózhat, vagy beleképzeli magát egy virtuális, nem létezõ világba ahol a fõszereplõnek érezheti magát egy-egy, akár semmitmondó HSZ leírása után is, nos - kész a csoda...)

    Egyszerü ez a szisztéma, mert egy betegesen gondolkodó agyrémeit bizton, hogy lesznek, akik követik.

    Amikor az M&M beindúlt, fordúlt a kocka, hiszen a legtöbb postafan rájött arra, hogy a király meztelen. A király pedig rájött arra, hogy az alattvalók látnak is, nemcsak szolgálnak...
    A folytatás logikus...Imre még elkütyüsködik egy kicst, a lapja ellaposodik, egyre kevesebben látogatják, stb...stb.
    Erõlködése - ezt már tudja - hiábavaló és felesleges, hiszen ezt a folyamatot senki nem állíthatja meg. Hála Istennek...

    papa53

    VálaszTörlés
  10. Hmmm papa, ezt szépen összefoglaltad. Egyetétünk!

    VálaszTörlés
  11. ...valamit még ehhez a folyamathoz... Akkor, amikor a vég Imre számára is nyilvávaló, egy iszonyatos bosszúhadjáratot indít majd mindenki ellen, aki addig ellene volt. El tudom pld. képzelni, hogy engem megkeres, s amikor alszom eldugja a protkómat, vagy ellopja a barátnõmet. Vagy befest kékre, vagy cédulát ragaszt a lakásom ajtajára, hogy "ITT EGY HÜLYE LAKIK". Motokám, te is számíthatsz ilyen csínytevésekre. Talán nem is olyan sokára...

    p53

    VálaszTörlés
  12. HAHA XD már ere is felkészültem. Az Imreféle izraeli kémvakondokból 2-őt is megmentettem. Ha majd jön Imre, azt előre jelzik majd, az idomított szentjános bogarak meg majd bevilágítják az egész udvart, a kecskéim meg felöklelik és Imre holtan fog összeesni. Utána már, csak a hulláját kell valahogy eltűntetnem.

    VálaszTörlés
  13. At majd jano, a gyalásós, bespajzolja....

    VálaszTörlés
  14. Tudom szoktál ide járni kerecsen, úgy hogy ezt neked címzem. Azt szeretnéd hogy értelmes hozzászólások legyenek a postablogon mert jól sejted hogy a jelenlegi alzheimeres nyuggerklub szint nem igazán teszi vonzóvá a blogot. Persze ehhez kellenének értelmes cikkek is, de az egy másik tészta. Amikor még voltak értelmes cikkek (pl a mózesmézes cikkjei), voltak értelmes kommentelők is, de ezeket elzavartátok mert nem támogatták galamb eftás szélhámoskodását az emfenkával. Azok pedig akik maradtak akárhogy is erőlködnek nem képesek értelmes dolgokat mondani és nem is azért vannak ott hanem azért mert ez számukra egy kényelmes kis nyuggerklub ahol egymásra talált néhány zsák és foltja. Na szóval, ne reménykedj kerecsen, nem lesz többé értelmes kommentelés a postablogon és ha van egy csöppnyi eszetek akkor nem azzal töltitek az időt hogy tobább is egy féltucatnyi öreg és savanyú uborkának írogattok olyan cikkeket amiket ezek el sem olvasnak :)

    Icus

    VálaszTörlés
  15. papa 53, keressél meg légy szíves, régóta szeretnék beszélni már veled . calimera@motoclub.hu

    VálaszTörlés
  16. A postablognak attól a perctől beharangoztak hogy az mfnk szekta honlapja lett.

    Nibir U.

    VálaszTörlés