2010. augusztus 17., kedd

Válasz Tuliusnak

Kedves Tulius!
Úgy látom még nem vetted észre, hogy mi a gondunk veletek. Nem az izraeli-USA háborúkban kételkedünk, hisz azt még a hülye is látja, épp ezért nem kéne úgy beállítanotok, mint ha azt ti adtátok volna a világ tudtára. Nekünk a TESCO parkolókban állomásozó zsidó páncélos harci alakulatok, a minden bokorban bujkáló zsidók, az új H1N1 világjárvány, ami a foci vb alatt fog kitörni, a legyilkolunk mindenkit, mert én vagyok Posta Imre, a MOSSAD, meg az NBH és még reggelig sorolhatnám vízióitokkal van a bajunk. Egész nap háborúkat hallucináltok, ordibáltok a fotelból, hogy FEGYVERBE!, aztán meg eszitek a sós ropit telipofára és nem történik semmi. Imre gazdátok vetít egész nap, ti meg csüngtök hangosan tapsolva a nemiszervén és szívjátok a magját, mint a bohócok. Nagy és igaz magyaroknak kiáltjátok ki magatokat, közben meg olyan sötétek vagytok, mint az alagút. Nekünk ez a bajunk veletek Tulika!
Imre apátok azt mondta, elmarad az őszi önkormányzati választás! Most meg már a kopogtatókat postázzák. Nah, akkor most hülyeséget mondott, mint mindíg, vagy most akkor mi van?? Nah, ezért vagytok idióta barmok! Beszéltek hülyeségeket non-stop!

20 megjegyzés:

  1. Igazad van tulius te kis ostoba gój! Az összes atom rakéténkat már Hungáriba telepítettük (rövidesen New-Izrael ehehe) és az egyike ráadásul pont az ágyad alatt van, nem mondta anyukád? Úgy hogy lécci ne fingjál már akkorákat alvás közben, mert könnyen a levegőbe repítheted az mfnk egyik utolsó renceres befizetőjét és ennek aztán ImIstenke nem örülne ám! BUMMM! ehehe ehehe ehehe

    Moszad bácsi

    VálaszTörlés
  2. Tuli-Fuli Hunvéd!

    Ein frage!Ha a kufárok izraelt akarják beáldozni,miért itt lennének az atomok?
    Ha innen indulna raketu,ide is érkezne a válasz.
    Nem-e az a logikusabb ha onnan provokálnak?
    De biztosan erre is van magyarázatod.

    VálaszTörlés
  3. Szerintem a postások igazából örülnek ennek a blognak, abból is látszik ez, hogy mennyit foglalkoznak vele. Unalmas lehetett már az ellenségképük megfogható, visszapofázó ellenség nélkül.

    Kicsit olyasmi lehet ez, mint a győzike, fikázza, de közben persze nézi az egyszeri barom. Az értelmi színvonal alapján bőven lehet metszete a győzike-nézők, és a posta-hívők halmazainak.

    Csak ez sokkal interaktívabb, most nem az egyirányú tévé előtt ülő névtelen senki, hanem véleménnyel rendelkező önérzetes barom, akinek a nevét és megszólalásait a csúnya zsidóblog idézi. Jujj de jóóóóóóó, benne vagyok a tévében effektus.. Jajj de jóóóóó, Mr. Moto foglalkozik velem, akkor én már vagyok valaki! Közben meg a két honlapnak együtt lehet pár száz látogatója, sokat ne mondjak.

    Az még nem teljesen világos, ha utálom a zsidókat, de az igazmagyarokat is, akkor hazaáruló-e vagyok?

    VálaszTörlés
  4. Conan!

    "Az még nem teljesen világos, ha utálom a zsidókat, de az igazmagyarokat is, akkor hazaáruló-e vagyok?"

    Ez kicsi olyan pais miklósosra sikeredett.

    Kit nevezel te igazmagyarnak?

    A fotelharcost,vagy...?

    VálaszTörlés
  5. Verebem, ez a conan keményebb csont, mint az egykori Jacobs....
    Moto, asszem, az olvasói köröd tágul, tehát az M&M alapítvány nem végzi feleslegesen munkáját.Márcsak azért sem, mert te nem az olvasóitokna szorgoskodtok, hanem a postamisztikum ellen. Csak így tovább....

    Lichtenbusch

    VálaszTörlés
  6. conan

    ha az igazmagyart idézõjelbe tetted volna, ("igazmagyar"), most nem kéne itt gondolkoznom... Mit képzelsz, mi vagy Te? Rubik-kocka????????

    Xmen

    VálaszTörlés
  7. Sziasztok, üdv Lichtenbusch !
    igen, körülbelül így van. Nem tudtunk hol válaszolni a sok mocsokra, mert mindig kirúgtak minket, ezért nyitottuk ezt a blogot. De hál Istennek, már jópáran összegyültünk itt és jól érezzük magunkat.
    Egyet tudni kell! Irénkéék minden nap olvasság ezt a blogot, tehát a kommentek célt érnek. Tudomásom szerint minden nap tépik a hajukat! :))) csak gyáva kutyák és itt már nem mernek megszólalni! :))

    VálaszTörlés
  8. Szerb-20,Mister.

    Vót itt olyan kettő is.Szuhay,+ Navarre.De valszeg kaphattak 1 sárga lapot zsákos frodótól,mer azóta se mertek írni.

    VálaszTörlés
  9. SZuhay az normális, vele nincs is gond. Navarre meg a fehér zorró. :)) Ritka, hogy névvel ír onnan valaki.

    VálaszTörlés
  10. De ta-vaj még moderátor vót a Cuka-Hara.Most csak Szima tag.Jageratit is lefokozták.Csak admin,nem főadmin.Dr.Halász is elvesztette admini jogkörét.Az a lica(farkas csaba jános) meg aki külügyi népbisztos,hozzászólása sincs egy témához sem.Hol itt a hitelesség?

    VálaszTörlés
  11. Veréb!
    Az MFNK-n beküli problémákról nem illik beszélni, csak a jobbikéról!

    VálaszTörlés
  12. Hejja Lichtenbusch!

    Bár nem tudom használhatom-e ezt a köszöntést,mert engedélyt nem kaptam szittya 021 vezértől.

    Mi a helyzet a levéllel?

    Tán a DHL-nél adtad fel?

    Nachlüttich

    VálaszTörlés
  13. X-men!

    Engem nézett rubik-koczkának Tom&gerry,mer engem rakott ki.Nem tom vajh Csabával mi lehet...

    VálaszTörlés
  14. Hidd el, vérebkém, mindenki a helyén van... csabaöcsém is itt van néha-néha, de ez -biztos lehecc benne - psotának több gondot okoz, mint neked. Csababá' - ahogy hallottam -a következõ 1-2 hétben teljesen kivonúl, de ezek csak adminisztratíve és személyes konzekvenciák.... Aztán megint jön, ha úgy gondolja, hogy valami értelme van ennek a helyben biciklizésnek....Ne aggód, állítsd be magad arra, hogy a pörkölöket megnyerted, bár - olvasva téged rendszeresen és alaposan -nem hinném, hogyyyy ezt igaaazán arra használnád, aamire rendeltetett.Ettõl függetlenül - megérdemled..........

    Lichtenbuschs

    VálaszTörlés
  15. Idézőjelbe rakom akkor, "igazmagyarok"..
    Nehéz ezt már követni, van a fideszes nemzeti oldal, aztán a jobbikos szittyák, aztán a jobbik legszéléről is lemorzsolódott posta-szekta. Egyik csoportosulás magyarabb, mint a másik. Saját bevallásuk szerint persze. Viszont a legmarkánsabb a postás vonal, ők mindenkit zsidóznak a tőlük balra lévők közül, még a jobbikot is, de őket senki!
    Éppen ezért lehetne már a sok Posta Imre karikatúra között stílusosan egy rabbis is, mert hát ki tudná bebizonyítani, hogy Posta Kóser Imre nem éppen azoknak az ügynöke, akik ellen folyamatosan uszít? Nem ez a legjobb álca?

    VálaszTörlés
  16. Jól mondod XD Ha belegondolunk a posta vonal a legradikálisabb. Mindenki zsidó, csak ők nem XD és, csak ők akarnak legyilkolni mindenkit XD

    VálaszTörlés
  17. conan
    a igazad is lenne...
    Te is ugyaúgy látod, hogy Posta nem más, mint egy irányított féreg. Ami a legjobb: Posta látja, hogy te ezt helyesen látod........

    lütich

    VálaszTörlés