2010. augusztus 29., vasárnap

vivo hülyének tartja bukovinait

Kedves vivo!
Buksi nem hülye, csak nincs esze és nem tud gondolkodni. Viszont háború vízionálásban profi! Ő is fényhozónak képzeli magát és úgy gondolja, hogy küldetése van és majd ő megmenti a világot! Amolyan Posta Imre kettő.

10 megjegyzés:

  1. Egy kis olvasmány neked galambocskám, csak hogy tudd kinek dolgozol és nehogy valamiféle hálára számíts tőlük http://kuruc.info/r/20/65054/

    Szebb jövőt!

    VálaszTörlés
  2. Jellemző!! Ostoba marhák..nézzétek meg megint csikozik az ég!! Aztán egymásnak esnek,ez a posta oldal-rég nem szól már semmiröl.Van talán 10 elvetemült aki egymásnak irogat mert téma az a nullánál is kevesebb...

    Ghost Rider.

    VálaszTörlés
  3. Ha belépsz és megnézed a belső csetet, csak csíkozás van. Nah meg kerecsen jobbkozása. oszt slussz.Jah meg faszpapi nem tudja bekapcsolni a laptopját és nyavalyog a szája. Erről írnak 2 hete.

    VálaszTörlés
  4. Érdekes a kurucinfós történet, de ugye kételkedni azért szabad? Kamunak tűnik, de legalábbis véleményes. Esetleg 50-50%.
    Ez a baj a szélsőséges emberekkel (lásd most kurucinfósok), hogy ha megjelenik valami a kedvenc honlapjukon, azt azon nyomban készpénznek veszik.
    Postások dettó, Imre valamit leír, az akkor színigaz tény, kinyilatkoztatás, tökmindegy, hogy van-e alapja, van-e rá bizonyíték, megbízható-e a forrása. (Imrénél forrásra persze nincs szükség, az általában ő maga..)
    Most ha én írok egy cuki kitalált történetet a kurucinfónak, hogy milyen jót vakációztam a zsidóknál, milyen rendesek voltak velem, azt is megjelenteti az oldal? Vagy muszáj olyat kitalálnom, milyen gecik voltak?

    VálaszTörlés
  5. Ki tudja mi igaz. Megy az uszítás minden oldalon.

    VálaszTörlés
  6. Ciánékról azért nem kellett megvárni a kurucos cikkeket, hogy tudjuk mennyire degenerált kegyetlen egy vérengző banda. Azt is tudjuk, hogy fél Magyarország már a zsebükben van.

    Szebb jövőt!

    VálaszTörlés
  7. Imike rájött hogyan legyen ingyen reklámozni: http://kephost.hu/share-7097_4C7A65A1.html természetesen máris jelezte neki a dolgot "valaki" hogy aztán előre kezet tudjon mosni és rá kenni az NBH-ra a falfirkálást ha netán az önkormányzat neki akarná küldeni a faltisztítás számláját http://postaimre.euroweb4you.eu/news.php?readmore=219#comments

    FEGYVERBE!

    VálaszTörlés
  8. "Une nuit que j'étais près d'une affreuse juive…" -Baudelaire

    VálaszTörlés
  9. NNewkem is ugyanez jutott eszembe, amikor olvastam ezt a cikket conan.
    Sőr ráadásul Nekem saját bizonyítékom is van arról, hogy a kuruc nem tisztességes.

    Gandy

    VálaszTörlés
  10. Köszi az infót, már kinn is van! :)

    VálaszTörlés