2010. augusztus 27., péntek

Posta Imrét vezetőnek!

Irénke burkoltan jegyzi meg, de nagyon bízik benne, hogy ő lesz a kiválasztott :))
Kamikaze véleménye:

Irénke se marad adós:
Kamikaze:

9 megjegyzés:

  1. Asszem, az eltelt pár napban nem sokat változott Imreecsém beszükült világa. Ha egyelöre nem jelentkezek, az nem a harag jele...Komplikált kissé, de igaziból elég, ha csak az itteni idézeteket olvasom. Már kezdem a tegnap esti Backardyt viszontlátni... Kell ez nekem?????????

    M&M és mindenki.....

    További jó munkát...

    papa53

    VálaszTörlés
  2. papa53!

    Igazad van, semmi szükséged az alkoholra(Backardy), sőt, a tudatmódosító szerekkel is nyugodtan leállhatsz, azokra sincs szükséged!

    :)))

    Üdv:
    SZ-M

    VálaszTörlés
  3. Mondja ezt 1 postafan :))))

    SZ-M! Nem a Nibirun vagy, repkecc Irénke körül, mint valami motolla. :)

    VálaszTörlés
  4. Moto!

    Köszi, de én nem iratkoztam be a Niribu fakultációra!

    Maradok a földön!

    Üdv:
    SZ-M

    VálaszTörlés
  5. Ha már tudatmódosító szer, akkor inkább a Bacardi mint galamb eftás hallucinációi :DDD

    öcspöcs

    VálaszTörlés
  6. kedves legjobb barátom, Sz-M...

    hogy nekem mire van szükségem... honnan akarod ezt Te tudni?????
    Szintetikus haza- és nemzetmentõ-szerekkel már régen leálltam. Amit ti csináltok erõsebb, mint a fehérrum, vagy a kisüsti(házifõzés...), Ebbõl a postafogatból Te vagy a legjobban húzó egyáltalán a legerõsebb láncszemek egyike. Legutolsó "értekezésünk" - hiszed, vagy nem, - kissé lelkifurdalást okoz még ma is...Vedd lazán a dolgokat, s - ha idõd van - próbáld munkaadód leépülését tárgyilagosan értékelni... Hiszed, vagy nem: becsülöm azt a munkát, amit a postaimre.com-on napról-napra végzel. Gondolom, (mert intelligens és felkészült vagy), nálad is hamarosan szakad az a bizonyos kötél. Te -meglátásom szerint - rossz helyen, s rossz idõben ültél le. Amit pedig majdcsak biztosan tudok...Ez az egész szarakodás neked sem tetszik már, de valahogy nehezedre esik a kiszállás.....
    Dönts úgy, ahogy szeretnél....Ne légy gyáva, s hidd el, nem bánod meg a helyes választást...........

    Üdv: papa53

    VálaszTörlés
  7. SZ-M

    Ne okoskodj, s ne akrd jobban tudni mint én, hogy mire van szükségem....Egyébként sdorry a multkorti dologért, s jegyezd meg,....az eltelt harminc évben még azoknak sem hazudtam akiket nem kedvelek. Csak tanúlságként: ebbõl - számomra is hihetetlen néha - sosem volt problémám....... Az, hogy Te a hibás parton lavirozol, a te dolgod. Intelligens vagy, s ez annál is inkább szomorú, mert még most is errecsennel és Jani papával basztenoljátok a postaimre.com lyukas tetejét.....

    papa53

    VálaszTörlés
  8. papa!

    Ezek sorstalanok, valamiben hinnük kell. A postafoson meg megkaják, hogy ők a nagy magyarok és attól ők már elélveznek. Ennyi a boldogságuk.

    VálaszTörlés