2010. augusztus 31., kedd

Tom V. leflegmázza raklapot és elmondja neki az igazat: Ők ott csak dumcsiznak...:))

Az előző bejegyzéssel kapcsolatban Tom V:

Megjegyzés: Tom V! Legyél nyugodt megállapításod mindegyikőtökre érvényes. Legfőként fényhozó imire..:)) Hogy jani papát és a többi fossziliát ne is említsük....

12 megjegyzés:

  1. Raklapocskám, szerintem galamb eftás már is jelentést küldőtt rólad és nemsoká látogatóid lesznek. A helyedben elbújnék anyuci ágyikója alá, ő majd megmagyarázza az esőkabátos bácsiknak hogy csak egy fogyatékos kisfiú vagy aki túl komolyan vette Posta Imre cukrosbácsi mondókáját :)

    Icus

    VálaszTörlés
  2. Azért egy ilyen raklapos írásért simán le kéne, hogy tartóztassák. Egy srácot a versei miatt tartoztattak le nem is olyan régen. pedig abban semmi se volt raklaphoz képest.

    VálaszTörlés
  3. Szerintem pedig galambot kellene letartóztatni, Motokám, mert a gyogyósabbak számára az egész süket dumája nem más, mint felbújtás.

    Icus

    VálaszTörlés
  4. Icus

    Áááh nincs ott semmi felbújtás. Még maga Jimmy is fosik attól amit leír. A hozzászólók meg méginkább. A 80. Fegyverbe!!! után már levonhatjuk a következtetést hogy éles helyzetben honvédeket nem Imiéknél kell keresgélni. Az ő hazafiságuk kimerül az óbégatásban és a virtuális gyilkolásban. Ha Isten ne adja tényleg lenne valami balhé majd valamikor, akkor senkinek aki ember nem kell behívót küldeni hogy megvédje a családját, hazáját. Erről pofázni egy beteg blogon fölösleges...

    VálaszTörlés
  5. M&M

    Fogalmam sincs, mi történt velem, de "kényszerpihenõm" egyrõl meggyõz: minél kevesebbet olvasom Imreecsém lapját, annál jobban kijövök a világgal...
    Az utolsó napokban már csak az általatok kipécézett dolgokat néztem át, s ma - sajnos - már a hihetetlen sok hülyeség (visszalapozva) hidegen hagy... Ez az un. Raklap is pld... Ha annyira "profi", mint ahogy beállítja magát, csak egy kis kérdés:öcsémbátyám, Raklap....Meséld mááá el, hová szúrsz a gonosz zsidónak, ha azt akarod, hogy a legkisebb kajabálás nélkül kb. 3 másodperc alatt harckáptelen legyen, s kb. félperc múlva elkezdõdjön az agonizálás???? ( Ahol én - elég régen - felnõttem, a legbutább cigánygyerekek is tudják a választ.........
    DuplaM, még csak annyit.....Munkátokkal mára szerves részévé váltatok Posta Imre honlapjának, értve ezalatt, hogy már számolnak veletek, sõt, kommentárjaik és visszajelzéseik alapján mint szükséges rosszat elviselnek benneteket. Jó ez így, de az ottani szemléleten ez édeskeveset változtat... Bizzunk abban, hogy hamarosan megnyílik egy eü-i intézmény, ahol olyan embereket is tudnak kezelni, akik íráskényszerben és paranoiában szenvednek.....

    További jó munkát:

    papa53..... (nemtom, mikor jövök legközeleb.... Szebb jövõt...)

    VálaszTörlés
  6. papa53

    Jó hogy beugrottál! Semmi sem tart örökké előbb utóbb Imi is leáll majd, szerintem elég közel áll már ehhez.
    Raklapot csak elkapta a fííling holnap már gondolom a kemtrél miatt fog rinyálni, vagy a nibiruról. Az ott egy ilyen világ.
    Azért néha less be, érdekességnek és poénnak megteszi...:))

    Szebb Jövőt!

    VálaszTörlés
  7. Mantis, mi van akkor ha egy olyan olvasgatja galamb szájbér pogromozásait akinek tényleg nincs itélőképessége de tényleg van fizikális lehetősége gyilkolni? Szerintem nem lenne szabad így oroszrulettezni azokkal akik bekattannak és egyre többen vannak. Egy pszichológus részéről ez több, mint felelőtlenség. Igaz, mit lehet várni olyantól, aki állítólag radioaktív sugárzott fát árult építőfa címen?

    Icus

    VálaszTörlés
  8. Icus

    Imre eléggé elszigetelődött már az ő szavának egy ideje már nincs hitele még a hungaristák vagy egyéb nemzetiszocialista csoportok között sem, hogy a Jobbikosokat ne is említsem. Persze a veszély benne van mindíg, de egy 20 fős blog ami kormányként hirdeti nem jelent veszélyt. Régebben arra gondoltam hogy majd "megcsinálják" ezt az Imrét és miután valami baromságot csinált , rá hivatkozva felszámolják a valós nemzeti erőket. De mára nem aggódok annyira e miatt, imre és csapata annyira lejáratta magát hogy tán Hollywoodban sem tudnának belőle vezetőt faragni...:))
    Aljas, pénzéhes, gátlástalan kis köcsög ez a fényhozó imi de ártalmatlan.

    VálaszTörlés
  9. Csak az a baj, hogy pont most volt szlovákiában is ez a lövöldöző. nah most egy postaszopó, ha bekattan, Imre meg aláadja a lovat, simán lehet arra számítani, hogy bemegy egy TESCO-ba, hisz tudjuk, hogy ott állomásoznak a zsidók, ez a barom meg legyilkol ott minden vásárlót. Én már simán kivizsgáltattam volna ezeket valami pszihóizével, hogy ártalmasak-e a társadalomra, vagy sem. Ha meg igen, akkó irány az OPNI!

    VálaszTörlés
  10. Mantis, akár ártalmatlan akár nem galamb eftás, nekem nagyon úgytűnik, hogy a hatalom védelme alatt áll vagy valami olyan védelme alatt, aminek a narancs hatalom is behódol. Miként magyrázod azt, hogy sem adócsalásért (nem ad számlát, adományt gyüjt jogtalanul), sem gyűlöletuszításért sem pedig utoljára közterületrongálásért (a fal és buszfirkálások) nincs soha elhupálva miközben mások ennél jóval kevesebbért vagy akár semmiért (lásd Budaházyt vagy a Magyar Gárdát) karóba vannak húzva? Ha pedig védelem alatt áll galamb ügynök, akkor tuti hogy a védelmezői nem hobbiból védelmezik.

    Icus

    VálaszTörlés
  11. Nincs értelme ezeket kivizsgálni, Moto. Ilyen állandó vérengzésre uszításokat le kell állítani, ameddig még nem történt baj. Kérdés, hogy miért nem zárja ki pl gerry főcenzor a raklapokat és a janokat miközben kizárja azokat akik a Jobbikot támogatják?

    Icus

    VálaszTörlés
  12. Icus

    Jogos... Szerintem az hogy összezavarja a nemzetben gondolkodókat hasznos a jelenleg regnáló hatalomnak ezért nem nyúlnak hozzá. Mivel jelenleg a nemzeti oldalnak az egyetlen fegyvere hogyha az emberek fejében teszi rendbe a dolgokat így egy ilyen " Posta nibiruannunakimindenkizsidóésellenségfegyverbe Imre" hasznos lehet.
    De mint tényező ő ejtve van.
    Egyébként sok ilyen megmondóember van az országban, van amelyik hasznosabb és értelmesebb mint pl. Drábik János vagy Bogár László és vannak köztük futóbolondok mint fényhozó Imi, Echelon Árpi vagy Bartha József... :))
    Egy a közös bennük: mindnek eléggé rejtélyes a múltja.

    VálaszTörlés