2010. augusztus 28., szombat

Fapipának lerohadt a fél feje a kemtréltől...

Megjegyzés: Megnyugtatunk, ezeknek a tüneteknek semmi köze a repülőgépekhez. Egyszerűen öreg vagy, randa vagy, hülye vagy....:)))

7 megjegyzés:

  1. No azért álljunk már meg egy percre és akinek van a kobakban valami észféle, az próbálja már használni, mégha qwwa nehezére is esik netán.
    Ne má , hogy valaki azt próbálja itt bemagyarázni, hogy minden a legnagyobb rendben és "fapipák" mind hibbantak....
    Utánna kell kicsit nézni, majd meglehet; leesik a tantusz.
    Capító? ....mókamester?

    Derekas.

    VálaszTörlés
  2. Talán fapipának nem ártana ha leesne a tantusz....:)) Ahogy járkál az emberek között talán feltünt neki hogy rajta kívül senkinek nem gennyedzik a feje és nem kopaszodik...:))))
    Vagy csak Imiéket kemtrélezik?

    VálaszTörlés
  3. Miért, talán Imre szebb? Olyan püffedt a feje, hogy tavaly óta kb 6 számmal nagyobb lett. Ő is a kremlizére fogja, pedig csak sima gyógyszer mellékhatás.

    VálaszTörlés
  4. Ez már a vég! FEGVERBE! Előre MFNK!

    VálaszTörlés
  5. Szewa Moto!

    Szerintem pár hétig megy majd a niburu, chemtrail, Jobbik gagyulálás, aztán fog csak Imi robbanni. Na de akkor már aztán tényleg FEGYVERBE!

    VálaszTörlés
  6. Szewa Mantis!

    Végre látjuk majd a hős mfnkásokat harcolni. XD Imi majd a marcika kütyüjével világít a zsidó pilóták szemébe, gagyi jani meg fapapi botjával fog hevesen fenyegetőzni, jreey szopik, kerecsen szopja imrét, aragorn meg zsuzsi633 a pináját vakarja, buksi meg überokosakat fog mondani. Kb így képzelem az mfnk forradalmát.

    Tényleg. Faszpapinak a farka is lerohadt már? A vén ember tudja használni még valamire, vagy csak pisilni tud már vele? :)) Nagy gond ez a kremalizé :))

    VálaszTörlés
  7. Itt, kedves Fapipa, több ellenszer is van... Ami a leghatásosabb, a rendszeres nemi élet. E-mellett ajánlanám még az Old Boy nevü whiskit( vagy jimmi Walker), ev. alföldi vagy francia homokibor...Csodát tesz...Jó gyógyulást

    Erkelenz

    VálaszTörlés