2010. augusztus 30., hétfő

exlibrist felháborította a postafos óriásplakát

Azért nem mindenkinek jön be a postafos reklám

8 megjegyzés:

  1. Hát igen, már törölték is!
    Gyáva szarok!!!

    Gandy

    VálaszTörlés
  2. Ez bevett szokás náluk. Nem bírják a kritikát :)) Nah meg felébrednének a nyugger harcosaik az Imre álomból. Így meg, csak azt látják, hogy mindenki tapsol nekik, tehát helyes amit csinálnak. Ócska zsidó trükk.

    VálaszTörlés
  3. Aha! Most már tudjuk hogy mivel tölti álmatlan éjszakáit galamb eftás. Ennek már fele sem vicc, ugyanis egyrészt ez bizonyítja, hogy posta Imre már komolyan elmebeteg, másrészt pedig már nem csak adócsalásra és gyűlöletre uszításra szakosodik ez a kicsi szánalmas, hanem közterület-rongálásra is. Természetesen ennek sem lesz semmilyen jogi következménye? Vagy mégis? Vagy mégsem? Lehet tippelni.

    525

    VálaszTörlés
  4. Ennél már csak az SZDSZ reklákampnyájai voltak undorítóabbak. Hallod galamb führer? Undorító egy alak vagy!

    Icus

    VálaszTörlés
  5. Csak azt nem értem, hogy minek kampányol ez a seggfej? Hiszen mingyá itt van a Nibiru, nemde?

    Linus

    VálaszTörlés
  6. Linus, azért kampányol galambocska, mert hívatalosan egyházzá akarja alakítani a kis szektáját, hogy állami támogatást is kapjon, csak az a gond hogy kell legalább száz követő, most pedig alig vannak 20-an.

    Ős-plebsz

    VálaszTörlés
  7. Megint írigykedtek, szaros kis bicebócák? Alapítjatok ti is egyházat, ha tudtok, nyavajás fasszopók! Nekem igen is vannak követőim és ráadásul fizetnek is azért, hogy hallhassák tőlem az igazságot és, hogy megmentsem őket a haláltól, ha majd itt lesz az idő. Ti pedig kis abortusz selejtek kuss vagy tényleg rátok uszítom Janót!

    He-he-he-he-he-he-he-he!

    VálaszTörlés
  8. Ááá maga a mester...:)))

    Jano egy anunaki, most fényévekre van innen azért nem jelentkezett eddig imiéknél sem. Szóval őt most nem tudod küldeni...:))
    Szólj a dickrydereknek hogy jöjjenek gyakrabban. Ne unatkozzunk itten...
    Itt oszt lehet lázadozni ami a csövön kifér...:))

    VálaszTörlés