2010. augusztus 17., kedd

Egyik kiscsaj vígasztalja a másik kiscsajt

kerecsen!
Légy bátor, mondd ki nyíltan: Agyadra mentünk! XD

13 megjegyzés:

  1. Jaj kicsikerecsen megint csak vetítesz. Tudod, a jobbikosok nem olyanok mint a zemefenkások, ők nem akarnak senkit sem szét tépni. Ráadásul abban is különbözünk tőletek, hogy nekünk van humorérzékük :)

    Icus

    VálaszTörlés
  2. Drága Icus!

    Kerecsennek is van,csak folyton otthonhaggya.Vmi könyvtárból netezik,mer otthon kikapcsolta a szolgáltató.

    VálaszTörlés
  3. Hajjaj... könyvtárból netezik ahelyett hogy állást keres kerecsen... nem lest ennek jó vége kicsikém mert tudod rövidesen ki fog apadni a zemefenkááá átutalásos forrás miután az utolsó hívő is rájött hogy ez egy feneketlen zsák aminek még oldala sincs :)

    Icus

    VálaszTörlés
  4. Kerecsen azt hiszi hogy a MotoMantis blog miatt apad el az átutalásdi. Valóban az történik, hogy idővel minden szélhámosság eccer csak kezd pedálozni a kásában, olyankor az ügyes szélhámosok bizniszt váltanak de a kevésbé ügyesek csak erőlködnek ameddig be nem kakálnak :DDD

    Linus

    VálaszTörlés
  5. Persze az is igaz, hogy a MotoMantis blognak köszönhetően hamarabb sűrűsödik be a kása :DDD

    Linus

    VálaszTörlés
  6. Szerintem is igy van Linus. Artalmas ez a blog nekik, de ismeritek a mondast aki masnak vermet as maga esik bele.
    Meg mindig kinyillik a nem levo bicska a zsebemben, ha arra gondolok, hogy ez a molyfing imionjelolt "kormanyzo" kepes volt arra a sok nov-dec 2009 ben elkezdett sardobalasra a blogjaban amit aztan mai napig tokeletesitett. Mostmar ez a norm, a Jobbik minden aron valo lejaratasa. Hat ember az ilyen? Tisztesseges Magyar ember? Aztan mi a szar baj az, ha valaki mondjuk egy zsido ember, de epp rendes, senkit nem bant? Hogy mereszeli ez a szarjancsipapirkoronasimi egy kalap ala venni a "zsidokat"? Meg oldoklesre uszitani.Hanyok az ilyen gerinctelen figuratol.

    KY

    VálaszTörlés
  7. KY, Posta nem csak gerinctelen, hanem pszichopata színten erkölcsteren. Lásd a csernobili sugárzott fa bizniszelést. Nincs joga ilyen embernek bárkit is bírálni. Ez a legrosszabb fajta szélhámos ami csak létezik.

    Linus

    VálaszTörlés
  8. Posta valóban tökéletesen erkölcstelen, azok akik ismerik jól tudják, hogy nem hisz Istenben tehát abban sem, hogy létezne valamilyen állandó erkölcsi mérce. Ha nem lenne 100% ateista, akkor nem is lett volna annak idején kiválasztva különleges képzésre a szovjet birodalom fővárosában. Folyton gargarizálja magát Putyinnal, de neki semmi köze egy Istenhívő Putyinhoz.

    Icus

    VálaszTörlés
  9. Linus, eszembe sincs vedeni, de a csernobil az egy olyan oriasi dolog, hogy ha igaz, mert ugye bizonyitekokat nem lattunk, tehat nem tudhatjuk biztosra, de ha igaz akkor a karmaja mar kesz es nem tul jo. Icus az Isten kerdes tul nagy:)))))),nem vagyok ateista, de vallasos sem, de ertem a pontodat!

    KY

    VálaszTörlés
  10. KH, én magam is úgy vagyok Istennel, mint a giliszta a csillaggal, inkább nem foglalkozom Vele, mert túl kicsi vagyok Hozzá. Azonban, ha galamb eftás valóban radioaktív fa-anyagott hozott be az országba hogy magyar családok ebből házat építsenek maguknak, akkor ő egy teljesen empátia-mentes lény, azaz egy pszichopata. Az erkölcs alapja az is lehet, hogy ne tedd másokkal azt, amit kívánsz, hogy mások ne tegyenek veled, mert különben egyre többen fognak téged gyűlölni és ez egy nagyon szar érzés EGY NORMÁLIS EMBER SZÁMÁRA. Persze a pszichopatákra ez nem vonatkozik és ezért is célszerű ezeket elkülöníteni a társadalomtól, de mindenestre nagy ívben elkerülni őket és nem pedig támogatni őket.

    525

    VálaszTörlés
  11. Bocs, KY akarom mondani.

    525

    VálaszTörlés
  12. 525,igen ezt sosem szabad elfelejteni, hogy ; pszichopata. Amikor Falcon feltette ezt a szornyuseget a radioaktiv fa uzletelessel kapcsolatos cikket tavaly,ugyanabbol a forrasbol mint Moto itt, figyeltem, mit reagal, es semmi tagadas, ha csak a figyelmemet el nem kerulte. Viszont azt mondta a tobbieknek,a hiveinek, hogy hagyjatok, o egy beteg ember.(Csak zarojelbe,igazsagos ember akivel nem jaaratta tovabb a bolondjat ez az onjelolt kormanyzodiktator.) Nem furcsa? Ha engem ok nelkul vagy barki normalisat ilyen halalfauzletelessel gyanusitananak, minimum jo hangosan es hosszan felhaborodnek. Bezzek mas sertodott emberek felhaborodasainak akkora huhot csap, fo hogy artson a Jobbiknak. Akkor azt gondoltam azert hallgat, hogy igy hamarabb elul a por, ha meg belemegy akkor megjobban utanna neznek tobben az ugynek.

    KY

    VálaszTörlés
  13. KY, pontosan erről van szó: azért kussol Posta a sugárzott fa ügyben, mart tudja, hogy minél többet és több helyen beszélnek róla, annál több az esély, hogy egy áldozat is ráfigyeljen. Abban a bizonyos cikkben elhangzik ugyanis Posta társának a neve és annak a könnyűszerkezetű házépítő cégnek amely elsősorban ezt a sugárzott materiát használta és ha a házak megrendelői nem is hallottak Postárol, a cég nevét viszonz tudják. Posta tudja, hogy ha ez a disznóság egyszer bíróság elé kerül, jó esélye van 10-15 évet a rácsok mögött tölteni.

    Linus

    VálaszTörlés