2010. augusztus 20., péntek

Vigyázat! Elszabadult Csita Imre az állatkertből!

Sajnálatos dolog történt! Banán etetés közben elszabadult egy veszélyes majom az állatkertből! Mivel egyedi példányról van szó, mindenáron meg kell találni! Vigyázat, különösen veszélyes! Ha látja valaki, ne akarja elfogni, hiszen roppant agresszív fajtáról van szó, inkább haladéktalanul értesítse a hatóságokat!


8 megjegyzés:

  1. Ez igazán nem szép tőled, Moto. Biztos vagyok benne, hogy a majmok rendes emberek.

    Icus

    VálaszTörlés
  2. De ez egy különleges faj! Átugrotta az 5 m-es kertést helyből és az öreg néniket rémísztgeti, hogy jön a VALAMI! El kell fogni mindenáron!

    VálaszTörlés
  3. Figyusz Moto, hogy tucc ilyen tiszteletlenül beszélni egy olyan majomról, aki minden áldott nap megmenti a hazát az MFNK harcosai élén? Hát nincs benned egy csepp hála érzés sem?

    öcspöcs

    VálaszTörlés
  4. Most tűnt el a szomszádomnak az összes banánja. Szerintem Imre itt bujkál valahol.

    VálaszTörlés
  5. Olvastad, Moto? Éppen most leplezett le galamb eftás egy új ÓÓÓRIÁSI jobbikos botrányt: http://postaimre.euroweb4you.eu/news.php?readmore=142

    Ahol megtuggyuk hogy valaki megsértődött mert valaki nem akart máskor és máshol találkozni és valaki ráadásul még hangosan kiabált a telefonba is. Úristen! ha most azonnal nem kér bocsánatot Vona az összes két megsértődött valakitől, vége a Jobbiknak (és jöhet végre az MFNK fénykorszaka)!

    Linus

    VálaszTörlés
  6. Már nézem is. Köszi az infót! :)

    VálaszTörlés
  7. A banántokikákat nem galamb-majom lopta el, Moto, hanem Aragorn, láttam őt amikor kiválasztotta a legkeményebbeket és legnagyobbakat. Lehet hogy nem evésre szánja őket?

    öcspöcs

    VálaszTörlés
  8. Háááá... a múltkor is mikor felakarta szeletelni az uborkát az eladócsaj, Aragorn úgy ráripakodott, hogy csak na. Gyanús... roppant gyanús :))

    VálaszTörlés