2010. augusztus 31., kedd

Format C tasli Jimmynek



Megjegyzés: Imre ennyit rólad, meg a baromságaidról. Egy kicsit is önállóan gondolkodó embernek te nem vagy tényező ... Ez így már legfeljebb 19 fő. Mert Format C -t nem hinném, hogy hosszú távon lekötné a fogyatékos vergődésed...:))

Megjegyzés: Jó szokás szerint egy deka válasz nincs Format C kérdéseire ... Semmitmondás felsőfokon...

10 megjegyzés:

  1. Mantis!

    Nem tudod melyik az a bejegyzésünk ahol szeptemberre 500 tankhajós rámadást igért be Irénke?
    Meg kéne tőle kérdezni, hogy akkor indul-e csata? Mert ugye ezt azóta is elsunnyogta.

    VálaszTörlés
  2. Moto

    Nem emlékszem már rá... De majd próbálok utána keresni. Nem tudunk valami kereső cuccot feltenni a blogra? Könnyebb lenne előszedni a régebbi bejegyzéseket. Én sajna nem vágom ezeket...

    VálaszTörlés
  3. Itt a kereső jobbra a szavazók alatt. Csak kéne a címből egy szó legalább és akkor egyből kidobja mit kersel. De már nem emléxem mi volt a címe.
    csak azt tudom, hogy 500 tankhajós atom csapást ígért a Törököknek, ami persze elkerülhetetlen. Amolyan foci vb-s világjárvány. :)) Imi mondta, tehát lesz!! XDXDD

    VálaszTörlés
  4. Jah és ezt most szeptemberre ígérte, azért is akarom megkérdezni tőle, mikó indul a haddelhad!XD

    VálaszTörlés
  5. Jaja cimbora. Ez amolyan "forró ősz"-ös ígéret volt...:))
    Érdekes hogy a besült jóslatokat senki nem kéri számon a mesteren. Na, azért mindíg akad egy-egy, mint például ez a format C. A többinek meg beígérhetné hogy ki fog törni holnapután a gellért hegy akkor se szólnának egy szót se...:))

    VálaszTörlés
  6. Még jó, hogy galamb nem ismeri a bolgár jósnő Baba Vanga jóslatait. Baba nem akárki, hiszen megjósolta a Kurszk elsüllyesztését és a new-yorki toronymerényletet. Baba jóslata szerint a harmadik világháború most (2010) novemberben fog kezdődni és 2014 októberben lesz vége. A végén már alig lesznek túlélők Európában. Ha erről tudna galamb, már kollektív öngyilkosságba vitte volna 19 híveit.

    525

    VálaszTörlés
  7. http://drinfo.hu/hirek/hirtallozo/98/6666-elet-vagy-halal-a-lato-sokkolo-joevendoelesei

    Galambocska, nagyon kevés időd marad a kollektív ciánpoharazáshoz vagy tetszésed szerint az országház megostromolázásához, mindjárt itt van már november! FEGYVERBE! :)

    525

    VálaszTörlés
  8. Jajjj 525! Csak el ne olvassa Irénke, mert végünk! Lesz olyan jövendő-mondólás, hogy az arcunk lefagy! XD

    VálaszTörlés
  9. Ettől ne fájjon a fejed, Motokám. Galambocskának nem áll érdekében olyasmit terjeszteni hogy rögvest kitör a világháború mert akkor tuti hogy már a 19 hívőinek nem lenne indokuk adományozgatni a gurunak.

    525

    VálaszTörlés