2010. augusztus 23., hétfő

Irénke új szót talált ki: "Szeretetlegesség"

Irénke legújabb agyfosása ITT olvasható, ahol ismét elmagyarázza, hogy napok múlva itt a VALAMI! és, hogy a káposztára sok eszkimó jut, tehát ebből logikusan az következik, hogy a kecskére ne bízzunk fókát!
Irénke rettenetes állapotban van, úgy hogy kedves NBH, ha figyelitek, lehet egy új családírtóval állunk szemben, jó lesz vigyázni!!!
Ami a cikk alján lévő kommenteket illeti, meggyőződésem, hogy Irénke mind magának irogatja és tényként írja a cikkei alá, mintha valakik küldték volna neki. Az afgasztáni magyar katona halála mai hír, tehát nem hiszem, hogy a napokban írták volna neki, de ami leginkább érthetetlen, az az, hogy hogyan kerül a Jobbik gondolatsor mellé?! Amiket összehord, az mind az, amit Irénke hallani szeretne! Egy szó sem igaz az egészből! Imre agya rohamosan bomlik, Neki hamarosan KAMPEC! (Hál' Isten!)

7 megjegyzés:

  1. "... mint a ma született bárány..."
    Blablabla...
    Hahaha...
    Istent nem lehet becsapni!

    GANDALF

    VálaszTörlés
  2. Sőt,minket se.
    Csak akinek a szemét megrontotta az örökös monitorbámulás.
    Inkább a szemműtétre gyűjtenének a hívők.

    VálaszTörlés
  3. Vajon hogy bírja a felesége miközben látja, hogy napról napra romlik galamb elmeállapota? Talán pszichiátriai segítséget kellene kérnie amíg még nem késő. Nagyon remélem, hogy nem lesz ennek valamilyen szörnyű vége, az utóbbi időkben egyre többen úgy bekattannak Magyarországon, hogy aztán az esti híradó csak róluk szól.

    Icus

    VálaszTörlés
  4. Mindenesetre Motokám, remélem, hogy jól bezárod este az ajtódat mielőtt ágyikóba mászol és bekapcsolod a galambriasztót is, mert ha ez végzetesen bakattan, mindenkit ki fog akarni nyírni akit a "szeretetlegesség" ellenségként jelöl ki számára lángoló bötükkel a beteg agya sötétségében.

    Icus

    VálaszTörlés
  5. Hat ez nagyon ciki,raszantam magam, hogy a teljes cikket elolvasom...egy ilyen irast vegigolvasva azert mar aki normalis nem helyeselhet.

    KY

    VálaszTörlés
  6. A felesége helyében én is lépnék valamit a pszichiátria felé, mert rászól kicsit keményebben, hogy Imre hagyd már abba ezt a sok hülyeséget, annak meg beveszi a beteg agyába magát a gondolat, hogy a felesége meg a gyerekei is már csak klónok, akiket a zsidók cseréltek be az igaziak helyett az ő idegesítésére, és lemészárolja őket, aztán egy tisztább pillanatában magát is.

    A sok zokniagyú követője meg majd igazolva látja a sok paranoiát, és jöhet az újabb őrület, hogy megrendezett tragédia volt.

    Az is lehet, ez az egész csak egy jól jövedelmező családi biznisz, mint a jósműsorok. Ott is beszélnek össze-vissza, sok ember bekajálja és fizet érte, de attól még nem elmebetegek a guruk, hanem szemfényvesztők, hiszen csak eljátszák a szerepüket.

    Posta biztos komolyan gondolja ezt az egészet, nem csak a pénzért csinálja? Mennyi folyhat ebből be havi szinten?

    VálaszTörlés
  7. Imrével az a baj, hogy ő teljesen meg van róla győződve, hogy valamiféle "Fény hozó". Az elme állapota erre utal. De, hogy baj lesz ebből, az biztos!

    VálaszTörlés