2010. augusztus 27., péntek

Irénke ismét lement hülyébe - A postaszopók meg legyilkolnak majd mindenkit

és pár komment a birkózószart evő postaszopóktól:

3 megjegyzés:

  1. Már vagy másfél éve nyomják ugyanezt a szart. Én nem tudom hogy képesek még erre. Hetente mennek harcóóni... nem csoda hogy be van kattanva az egész társulat..:))

    VálaszTörlés
  2. Kár, hogy nem vezettek egy folyamatosan frissülő tételes listát Posta jövendöléseiből, és hogy mi az, ami meg is történt valójában belőlük.

    2010. január 12. Jön a valami 1 hét múlva NINCS PIPA
    2010. január 29. Nem lesz ez a valami holnap NINCS PIPA
    2010. február 22. Jön a valami 1-2 héten belül NINCS PIPA
    stb

    Tömören lehetne látni belőle, hogy mennyi hülyeséget beszélt az elmúlt hónapokban/években. Bár a híveit biztos nem győzné ez sem meg, de egy kívülállónak követhetőbb lenne a hisztériája. Így valóban csak egy zavaros, beakadt lemez az egész történet.

    VálaszTörlés
  3. conan!

    Ezek idegileg instabil, végtelenül csalódott, baxatlan, nemi életet nem élő, (lásd aragorn), labilis, önmagukkal sem tisztában lévő szomorú emberek. Ezeket te hiába is akarod meggyőzni, lehetetlen, mert hinni akarnak valamiben. Lásd kerecsent. Őt is ungyan úgy mindenhonnan eltanácsolták, mint édesgazdáját. Hova mennénnek és miben hinnének, ha már Irénke is beadja a kulcsot? Amíg meg lehet, van a postafos, ott élik kis szánalmas életüket, ordibálnak hangosan, jó nagyokat mondanak és ennyi.

    VálaszTörlés