2010. augusztus 25., szerda

Leleplező fotó: Burnyák kerecsen elvette Irénkét feleségül a hétvégén!

Ezért volt az a nagy csönd a hétvégén a postafoson. Ezért vigyorgott minden postaszopó. Csak a KŐBUZI JERRY pityergett. Volt nagy csinnadratta, tüzijáték, zene, tánc, tombola. Pezsgő, kaviár, miegymás. Volt menyasszonytánc is! Irénke hajnalig ropta. Miután a postaszopók összatáncolták az ifjú pár nászajándékára valót, a nagy eszem-iszom után nyugovóra tért a társaság. De nem Irénke és kerecsen! Nekik, csak ezután jött az igazi bódoccság! A nász éjszaka! Leleplező fotók a nászéjszakáról hamarosan! :))

5 megjegyzés:

  1. Shalom mindenki! Szeretnék megkérni mindenkit és különösen multimilliárdos Moto barátomat, hogy nagyon mélyen nyúljanak most a zsebükbe és adományozzanak az MFNK számlájára, mert akkor én is ki leszek végre fizetve. Ugyanis az MFNK rendelt tőlem több száz felfújható Shlomo típusú tankokat. Én megmondtam nekik hogy ezek csak felfújható gumitankok amivel egy szunyog lábát sem lehet kilőni de Imre nagyvezér azt válaszolta hogy nem is szunyogok ellen akarják őket használni hanem a Magyarországon állomásozó csapatainkat akarják megsemmisíteni. Szóval, kedves mindenki, legyetek bőkezűek, így sok sok Shlomo tankot tud rendelni tőlem az MFNK és aztán jöhet a már oly rég várva várt naaagy valami. Hát nem gyönyörűek a kis drágaszágaim? http://href.hu/x/d2d9

    Shlomo

    VálaszTörlés
  2. Shalom Shlomo!
    Rég láttunk. vagy tán a siratófalnál üzeltűté? A tankokhoz lesz felfújható löveg is? És mikó eltalálod az ellenséget kipukkad, az meg ijedtében szívrohamot kap! :)

    VálaszTörlés
  3. Shalom Mr Moto! Mostanában nem voltam a siratófalnál mert csak akkor megyek oda amikor adóellenőrzésem van hogy imádkozzak hogy az adóellenőrt üsse el a villamos de eddig sajnos még nem tapasztaltam hogy nagyon hatékony lenne ez a siratófal hókuszpókusz. Természetesen gyártathatok felfújható lövegeket is a felfújható tankokkal, ha az MFNK rendel belőle de csak akkor ha előre fizetnek mert ha nem fizeti ki őket az MFNK akkor tuti hogy nem találok egyetlen egy marhát sem a galaxisban aki megvenné őket. Adományozzatok bőkezűen Imre vezérnek és lesz sok sok Shlomó gumitankotok amivel aztán az MFNK végre világhatalommá fog válni.

    Shlomo

    VálaszTörlés
  4. Szerencséd van Sholmo, mert tavaly ültettem el a pénzfa magokat és idén ősszel lesz az első termés. Csak az a baj, hogy tavaly elfogyott az euro és a dollár mag, így csak afrikai Krugerrandot kaptam. Remélem van szuhaéliában vagy nigériában kapcsolatod, mert ott sokat ér. De egy ilyen nemzetközi felfújható fegyvergyárosnak ez nem lehet gond.

    FEGYVERBE!

    VálaszTörlés
  5. Shalom Mr Moto! Attól féltem hogy felfújható dolcsival leszek fizetve de a kruger sem ér sokkal többet. Azonban az MFNK nem akárki és ha nincs elég dolcsi meg ájró, Imre vezértől elfogadok sugárzott csernobili építőfát is amit a rabbival tovább fogunk értékesíteni jó áron a palesztin barátaink felé hiszen nekik újra fel kell építeniük Gázát minden évben miután a nem-felfújható tankjaink a néphagyományaink szerint oda zarándokoltak.

    Shlomo

    VálaszTörlés