2010. augusztus 27., péntek

Irénke álmodozik - A Jobbiknak vége

Álmodsz kiskancsó? :)) Elhiszem, hogy sértettségedből kifolyólag ez minden vágyad, de a Jobbik köszöni szépen jól van és fejlődik folyamatosan! XD Most is röhögünk rajtad nap, mint nap, de az igazi kacagás akkor lesz, mikor (max 2 év!) a Jobbik hatalomra kerül és Vona Gábor lesz a minisztered! Te pedig majd folyamatosan vinnyoghatsz és vízionálhatsz majd továbbra is az OPNI-ban! :))) HAHAHA XD te kisköcsög!

68 megjegyzés:

  1. Galambot a cionisták használják hogy keverje a sz@rt Magyarországon azaz szítja a gyűlöletet. Egyelőre csak azt sikerült elérnie a szerencsétlennek, hogy mindenki röhög rajta és a felesége már vállásról kezd álmodni, de galamb nem adja fel, tovább is lelkesen pancsikál az pöcegödör mélyén, a szponzorai pedig tovább is pénzelik mert úgy sem kerül sokba. Galambnak van egy nagy álma is: arról álmodozik hogy négy év múlva már annyira népszerű lesz a jano-féle debileknél hogy 2014-ben párttá alakulva (most még nem bejegyzett párt az MFNK) megszerzi azt a bizonyos 1% ami kell ahhoz hogy az állambácsitól évi 30 millió ft potyogjon a csöppet sem üveg zsebébe.

    525

    VálaszTörlés
  2. Nyugodj meg galambocskám, ha tényleg az az álmod amit mond 525 akkor biztos lehecc abban hogy te is oda fogsz jutni ahová a kakiszexet kedvelő tomcat vagyis neked is majd gyártani kell a kopogtatócetliket a fénymásolón mert nem fogsz találni elég debil-janokákat. Aztán az utolsó kudarc után jöhet a gumiszoba, addigra már úgy is mindenki magadra hagyott a szkizofrén álmaiddal.

    Icus

    VálaszTörlés
  3. Icus!

    Jó indulattal is számolva a psotaszopók vannak max 20-25-en. A kopogtatókból meg eleve az indulásnál kell 750. Irénke 750 embert együtt utoljára a Jobbik gyűlésein látott. :)

    VálaszTörlés
  4. Zázrivetz mint miniszterelnök??????

    Melyik országban????

    :))

    VálaszTörlés
  5. Max 2 éven belül meglátod :)

    VálaszTörlés
  6. Vona miniszterelnök, Morvai elnök. Galamb pedig gumiszobalakó :DDD

    öcspöcs

    VálaszTörlés
  7. Két éven belül???

    Na és forradalmat akartok, vagy csak simán puccsot fogtok végrehajtani?

    Kezdek aggódni érted Moto! Beszedtél valamit?

    VálaszTörlés
  8. Nem beszél itt senki forradalomról. Hiszek abban, hogy a fidesz elbax mindent és előre hozott választások lesznek. De, ha tévednék az sem baj, ha eddig kibírtuk, csak kibírunk még 4 évet, aztán jöhet Vona. De addigra ti postaizék, már 3 éve az OPNI lakói lesztek, nektek úgyis megáll az idő. :))

    VálaszTörlés
  9. Névtelen (galambocska vagy kerecsen eftás?), lehet akár előrehozott választás is 2 éven belül, ha már teljes csődött mondott a narancs politika, az ország hemzseg a munkanélküliektől, a cigányok sem kapnak már elég segílyt ahhoz, hogy ne fosztogassanak minden utcasarkon, a korházakban már sem prvosság, sem ápolók, sem orvosok, stb. Orbánnak sosem lesz elég töke ahhoz, hogy kilépjen egy haldokló liszaboni szerződéses EU-ból, de ahhoz még lehet, hogy beismerje tévedését és előrehozott választásokat rendeljen amíg még nem lepte el teljesen az országot a káosz.

    525

    VálaszTörlés
  10. :))

    Előrehozott választás, amit a Jobbik fog megnyerni????

    De ha mégsem akkor négy év múlva győz a Jobbik a választásokon????? Ez most komoly????

    He-he-he-he-he-he-he-he-he-he-he!

    Tényleg vicces gyerek vagy te Moto!

    VálaszTörlés
  11. Én tényleg vicces, jó humorú ember vagyok, a postaszopókkal ellentétben. De ez nem volt vicc. csak nem azt akarod mondani, hogy majd az MFNK fog bármit is csinálni???? XDXDXD nah ez az ami vicces! XDXD

    VálaszTörlés
  12. Amúgy Imre tényleg jó vezető. Kb 10 embert az orránál fogva vezet. :))
    A vak vezet világtalant című epizód! XD

    VálaszTörlés
  13. Galamb eftás arra számít, hogy a következő választás után is folytatódik a Vityakorszak, ő pedig egy kis 1-2% "szélsőjobboldali" pártocska élén vígan fog élni az állami támogatásból. Persze mindez csak akkor lehet ha a cionisták tovább is védelmük alatt tartják galambocskát, hogy keverje a sz@rt Magyarországon és hogy lehessen tovább mondani mennyire egy rászista ország vagyunk. A cionistákra pedig nem igen lehet számítani hosszú távon, mert náluk is egyre nagyobb már a káosz. Rossz vége lesz ennek a kis szaros játéknak galambocskám, vár már rád a gumiszoba.

    525

    VálaszTörlés
  14. Keresem, de nem találom, hogy hol írtam ilyet!

    Lehet azért nem találom, mert nem is írtam ilyet!

    Ügyesen tereled a témát, hogy ne kelljen arról beszélni, hogy te mekkora baromságokban hiszel!
    Hát nem bánom, ha nem akarod nem kell tovább beszélnünk róla, de azért még egyszer kiröhöglek, ha nem bánod!

    Ha igen akkor is!

    He-he-he-he-he-he-he-he-he-he-he!

    VálaszTörlés
  15. Röhöghecc amennyit akarsz. de, ha észrevetted, mi hónapok óta röhögünk rajtatok egész nap XDXD

    VálaszTörlés
  16. Nem csak a gumiszoba vár galambocskára, hanem a börtön ha lesz végre egy jobbikos kormányunk. Egyelőre Magyarországon lehet milliókat keresni büntetlenül azzal, hogy illegálisan behozott rákkeltő sugárzott fát adjon el valaki építőfa címen, de egy igazi nemzeti kormány ezt az ügyet is meg fogja vizsgálni már csak azért is, mert azok a családok, akik ilyen fából épült házba költöztek most életveszélyben vannak és nem is tudnak róla.

    Icus

    VálaszTörlés
  17. De Irénke pedofil hajlamát se felejtsük el! Ha végre börtönbe kerül ott megtolják a fingócskáját rendesen a kancigányok :)) Jerry meg pityereghet :)))

    VálaszTörlés
  18. Icus!

    Bevetted te is az Imre-pirulákat?

    Jobbikos kormány???
    Rákkeltő sugárzott fa????

    Ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha!

    Na akkor halljuk a címeket, ahol azok az épített házak vannak! Egy pillanat alatt pontot teszünk ennek a végére, mert a kereskedelemben kaphatóak olyan sugárzásmérő műszerek amivel ezt bizonyítani is lehet!

    Én vállalom a kockázatot, hogy odamegyek megmérni!

    Elő a formával! Nem kell itt várni semmilyen kormányváltásra!

    Ja hogy bizonyítékok azok nincsenek? Értem már! A te leendő Jobbikos kormányodnak nincs is rá szüksége, mert mindent el kell hinni úgy ahogyan majd ők mondják!

    He-he-he-he-he-he-he-he-he-he-he!

    Szánalmas bagázs!

    VálaszTörlés
  19. Miért mi az akadálya egy Jobbik kormánynak? Mi ebben az elképzelhetetlen?

    VálaszTörlés
  20. Az az akadálya, hogy a jelenlegi, és az elmúlt húsz év bűnözőkormányai nem hagyják, nem hagyhatják, hogy ha a Jobbik vezetői valóban tisztességesek és tényleg nemzeti érzelműek akkor kormányra kerüljenek! Mert akkor abban a pillanatban nekik annyi lenne! Jelenleg minden eszköz és pénz a rendelkezésükre áll, hogy ízekre szedjék a Jobbikot, gondolod majd csendben kiváják, hogy a hatalom kikerüljön a kezükből? Szerinted így gondolkodnak a bűnözők?
    Szerinted itt valóban hagyják hogy a nép egy választáson eldöntse a dolgokat? Ha a jelenlegi vezetést és annak hátterét olyan tisztességesnek tartod, hogy szó nélkül félreáll pedig azzal aláírja a saját halálos ítéletét, tehát ha ezek ilyen korrektek lennének, akkor nem is kéne leváltani őket! De nem ilyenek! Korrupt az egész kibaszott banda! (Tisztelet a kivételnek! Már ha van egyáltalán!)
    Itt nem egy túrórudi a tét, hanem óriási összegek amelyeket 20 éve folyamatosan raknak a saját zsebükbe! Az ellopott pénz töredékéből is ki lehet csinálni mindenkit aki a hatalmukra tör! Sőt még a hiradóban is azt fogják mondani hogy baleset meg öngyílkosság, meg stb.
    Ha nem hiszel nekem akkor nézd meg mit művelnek Budaházy-val! Azt harsogja az összes mocsok TV-adó hogy terrorista! Te is azt gondolod róla? Mert én nem! Mégis itt állunk tehetetlenül, és mindaddig azok is maradunk amíg az ő játékszabályaik alapján próbálunk ellenük tenni bármit is!
    Ez a rideg valóság, és amíg ez nem megy bele abba buta fejetekbe, addig csak szánalmas idióta bírkák vagytok!

    De azért néha jól mulatok rajtatok!

    VálaszTörlés
  21. Amit mondtál annak van valóság alapja, de azért látom jól beszoptad az imre cumit. hajtod amit ő adott a szátokba. kár, hogy saját gondolatod nincs. Visztont ne felejtsd el, a világ folyamatosan változik. Volt már rá példa, hogy a szélső jobb került hatalomra. A történelem pedig ismétli önmagát.

    Mi is jót mulatunk rajtatok! Minden nap! :))

    VálaszTörlés
  22. Névtelen, Icusnak igaza van, a csernobili illegális faimport ügyet is ki fogja vizsgálni a nemzeti kormány. Az ebből felépített házak címét pedig kérd inkább Galamb egykori üzlettársától, aki tudomásom szerint még ma is egy könnyűszerkezetű házépítő céget vezet, ráadásul szigetszentmiklóson, ahol Galamb is él. Azért légy óvatos, mert nagyon résen van az ürge és ha veszélybe érzi magát meg sem kottyan neki felbérelni egy Kosovót megjárt bérgyilkost. Galamb pedig ahogy már mondtam a cionisták védelme alatt ál, úgy hogy egyelőre mindkét figura teljesen érintethetetlen.

    525

    VálaszTörlés
  23. Ami a Jobbikot illeti, persze hogy most mindent el fog követni a narancs hatalom, hogy kitörölje a történelemből és főleg a szavazólistáról, de ahogy mélyedni fog az ország gazdasági és társadalmi válsága, egyre többen fognak rájönni, hogy Vitya átverte őket és a következő választásokon (akár előrehozott, akár nem) még kevesebben fognak rászavazni, mint most a szocikra. Akkor viszont ott lesz a Jobbik, akkor is, ha Vona egy cellában lesz már Budaházyval. Az igazságot nem lehet megállítani, csak késleltetni.

    525

    VálaszTörlés
  24. 525!

    Nekem egyszerűen nem veszi be az agyam, hohy ezzel a postagalambbal bárki is számolna. Ez, csak egy szánalmas skizofrén bolond. Azt képzeli magáról, hogy ő valamiféle fényhozó. Az ilyet ki veszi komolyan?? Max a faszpapi féle nyuggerek, akik már féllábbal a sírban vannak és a dédunokájuknak jáccák a nagy magyart. De azért, csak a dédunkáknak, mert már az unokák is kiröhögik a papit. :))

    VálaszTörlés
  25. Moto, a szarkeverőket mindig használták a predátor titok szolgálatok, nem kell hogy feltétlenül űberhatékonyak legyenek hiszen mindig többet is használnak egyszerre. Ráadásul Galamb még csak néhány hónapja lett beindítva, miután felvette vele a kapcsolatot Alex.

    525

    VálaszTörlés
  26. 525!

    Valahogy én is így gondolom, osztom a véleményed. Természetes, hogy a Jobbikot akarja eltiporni mindenki, hisze ők már veszélyesek a régóta kialakult rendszerre, ami tudjuk, hogy csak a tolvaj rabló bagázsnak megfelelő. A fidesz, csak a jobbik programját hajtja végre, ami azért jó, mert láccik, hogy még önálló gondolatuk sincs. Már mindenki csalódott mindenkiben és a fideszben is újra csalódni fognak. és akkor gondolom, hogy sokan fogják azt mondani, hogy a régiegre nem szavaznak, hát nézzük meg a Jobbik mit csinál. és, ha a jobbik ügyes lesz, akkor rendbe hozza a dolgokat és remélem 20 évig kormányon lesz. Én ezt remélem.

    Imre meg addigra már kb 23 éve az OPNI lakója lesz és ott fog naplóleonnak öltözve a kádban tengeralattjárósat jáccani kerecsennel. Gerry meg már addigra 20 éve a bogarak martaléka lesz, hisz tudjuk, hogy KŐBUZI és écben maghal :))

    Ámen.

    VálaszTörlés
  27. Moto, a narancshatalom nem hajt végre semmiféle jobbikos programot, csupán csak szlogeneket csinál belőle miközben a helytartó kormány szerepét tölti be. A szlogenek azonban gyorsan el fognak kopni mert az emberek mégsem olyan hülyék, mint ahogy Vitya megbízói szeretnék.

    525

    VálaszTörlés
  28. 525!

    Bocsánat, igazad van. Láccólag átveszik a programot, de jóformán nem csinál a fidesz semmit. Ez a helyes megfogalmazás. De a lényeg, hogy bukjon bele és jöhet a Jobbik.

    VálaszTörlés
  29. "Visztont ne felejtsd el, a világ folyamatosan változik. Volt már rá példa, hogy a szélső jobb került hatalomra."

    Fúj! Ez aztán a megalkuvó szar duma! Csak nyugodtan legyen mindenki, mert történhetnek csodák mi????

    "De, ha tévednék az sem baj, ha eddig kibírtuk, csak kibírunk még 4 évet, aztán jöhet Vona."

    Hát persze! Ez aztán a hozzáállás! Szerinted ülljön csak Budaházy minimum még négy évig a kaptárban mi??? Erre is azt mondod, hogy ha eddig kibirta akkor kibírja még azt a négy évet is mi? Az általatok hazudott radioaktív fenyőházban lakók is csak meg lesznek addig valahogy mi? Úgy beszéltek mint a patkány politikusok! Majd egyszer lesz elszámoltatás? Az a fontos mi! Nem az hogy megelőzzétek a bűntetteket!
    Nektek ez így kényelmes! Soha nem lesz belőletek igazi patrióta, de politikusbűnöző töltelékek még lehettek!
    Ez szánalmas! Ti mondjátok magatokról, hogy a nemzeti oldalhoz tartoztok? Ti szartok az emberekre! Csak magatoknak kapartok álszent sunyi módon, és közben álnokul hangoskodtok a melleteket verve!
    Szánalmas semmirekellő bolondok vagytok!

    De azért néha valóban viccesek vagytok, ezt nem lehet elvitatni!
    He-he-he-he-he-he-he-he!

    VálaszTörlés
  30. Nah mi van postaszopó? El ne törjön má a mécses XDXD
    Igen ti vagytok a nagy magyarok ! FEGYVERBE! (oszt majszoljátok a sós ropit a fotelban) :)))))

    Nyihhahhaha XD

    VálaszTörlés
  31. "Az általatok hazudott radioaktív fenyőházban lakók is csak meg lesznek addig valahogy mi?"

    Valahogy ez a mondat ellentmondasos. HMMMM
    Nem alltalunk hazudott. A forrast mindenki ismeri. Miert hazudott volna barki ekkorat Posta Imre kontojara??? Erdekel a velemenyed.

    Ha ez igaz ,akkor felhaboritonak tartjuk, hogy radioaktiv fenyohazakban laknak. Nem lenne szabad hagyni, hogy ott lakjanak. Van valami javaslatod hogyan lehet megtalalni azokat a hazakat es figyelmeztetni azokat az embereket?

    Vagy mint kerdeztem, ki es miert talalt ki Posta Imrere ilyen tortenetet es jelentette meg a rendor szakszervezet blogjaban.

    Mi az igazsag?

    KY

    VálaszTörlés
  32. KY!

    A pedofiliát se felejtsük el!!!

    VálaszTörlés
  33. Igy van Mr Moto!

    Es meg egy ,ha csak hazugsag az egesz, akkor nincs olyan, hogy becsuletsertesi per? Mert akkor Posta Imre ezert annyi penzt kapna, ha ez a csernobili ugy koholt vad es mocskolodas,meg a pedofilia is, meg volt ott meg mas is, de nincs kedvem kikeresni, hiszen mindd tudjuk,szoval pereskedhetne a galad hazugokkal es annyit kaphatna, hogy elete vegeig munka nelkul logathatna a labat a Balatonba.

    Miert NEM TESZI?????

    Szoval megegyszer a kerdes....

    Mi az Igazsag??????????????????????????

    Turelmesen varjuk a valaszt !!!!!!!!!!!!!!!!!

    KY

    VálaszTörlés
  34. Ami a Galamb ügynök eftás által behozott radiaktív faanyaggal épített "könnyűszerkezetű" házakat illeti, valószínűleg sosem fognak előkerülni a címek sem Galambtól, sem Galamb egykori biznisz társától. Ezeket a házakat csak úgy lehet majd megtalálni, hogy a tévén és rádión keresztül lesz nyilvánosság elé hozva az ügy és Galamb eftás biznisz partner cégének a neve, hogy jelentkezzenek azok a családok, akik ezzel a céggel kötöttek építkezési szerződést a kilencvenes években. Lenne persze egy sokkal gyorsabb módszer értesíteni azokat, akik most életveszélyes falak között élnek, de ehhez Galamb illetve bizniszpartnerének közreműködése kellene, az pedig tudjuk hogy nem igen remélhető, hiszen bizonyára nincs annyi lelkiismeretfurdalásuk hogy önkéntesen feladják magukat.

    525

    VálaszTörlés
  35. 525,Hat nem hiszem, hogy onkent feladnak magukat. Imre egy hazudozo onfenyezo alszent.

    Most olvasom valaki javasolta, hogy kerjen halalt a hazaarulokra, erre o :

    ".... a halál nem az én dolgom, de az élet igen! Akit lehet, mentek, ahogy tudom!"

    Hat akkor ki az aki verfurdot vizionall es buzdit FEGYVERBE ,ha nem o???? Szamtalanszor.

    Ja hogy nem az o dolga a halal, valoban az o dolga csak, hogy masokat kuldjon FEGYVERBE es buzditson halni a hazaert. Zavart kelteni es okot adni egy martial law bevezetesere.

    Elni kell a hazaaert hulye shrink ,nem meghalni!!!!!

    VálaszTörlés
  36. Ez az ember beteg. Istnt jáccik. Azt hiszi magáról, hogy fényhozó. Ennyi. OPNI-ba vele!

    VálaszTörlés
  37. Hát ez az gyerekek!

    Mi az Igazsag?????

    Anélkül hogy bármilyen kézzel fogható bizonyítékot mutatnátok állítjátok ezeket a dolgokat!
    Ráadásul azzal támasztjátok alá, hogy azért lehet igaz mert nem perel a hazudozás miatt?

    Ebben az országban ahol köztudottan nincs jogszolgáltatás!

    Ha én leírom azt, hogy Vona Gábor muzulmán mert egy ismerősöm látta bemenni egy mecsetbe attól még az nem igaz!
    Teljesen mindegy hogy ő cáfolja-e vagy sem, mert mindenki tudja hogy nem igaz!
    Ha ti nem kedveltek valakit akkor arról bárki bármit mond, azt kanyar nélkül beveszitek?

    Hol a bizonyíték pupákok??????

    Mi ez a gagyi duma hogy a házak nem fognak előkerülni??? Attól hogy "könnyűszerkezetes" még ugyanúgy építési és használatbavételi engedélyt kell kérni hozzájuk!
    Tehát ha van egy cégnév akkor pillanatok alatt a hatóságok elő tudják venni azokat a címeket ahol ilyen házak készültek és az a bizonyos cég épittete őket!

    Tessék csak tessék! Miért nem jelentitek fel emiatt? A rendőrség simán hozzáfér az adatokhoz!
    Csak tudjátok akkor rövid úton kiderülne, hogy hazugság az egész! Azt meg gondolom nem akarjátok! Mert akkor már senkivel sem tudnátok elhitetni ezt a szarságot!

    KY!
    "Vagy mint kerdeztem, ki es miert talalt ki Posta Imrere ilyen tortenetet es jelentette meg a rendor szakszervezet blogjaban?"

    Na ez a tipikus kazár virtus! Ez ugyan olyan mint az hogy:
    ..."Ugyan már kinek állna érdekében meghamisítani a történelmet?"...

    Mi az igazság? Megmondom azonnal csak előbb mutasd hol a bizonyíték!

    Rosszindulatú átlátszó feltételezések és csúsztatások csak amivel előjöttök, de semmi konkrétum!

    Azt kérdezed tőlem miért nem kap azonnal az alkalmon és indít pert hogy bezsebeljen egy csomó lóvét?
    Azért mert egy normális embernek nem ez az első gondolata mint neked, hogy hogyan tudna ebből minnél több pénzt keresni!

    Elég a mellébeszélésből, meg a hitvány feltételezéseitekből! Bizonyítékot pupákok! Ellenőrizhető információkat és adatokat nyavalyások, mert minden más amit írtok csak mellébeszélés, illetve lószar!

    VálaszTörlés
  38. Te névtelen! te egy ízig-vérig igazi postaszopó vagy! Mi lesz veled, ha édesgazdád magját nem tudod majd megkapni, mert az OPNI-ban lesz ?? XD
    jahhh majd cumizod gagyi janit :)))))

    VálaszTörlés
  39. Sajnos en ennek az ugynek nem tudok utanna jarni, de biztos vannak akik majd utanna jarnak.

    Viszont -nem elsonek- hanem valaki mas bizonyitasa utan szemelyesen deritettem ki,illetve ellenoriztem le, hogy az elottem kutakodo jol tudta e, hogy Posta Imre hazudott a TV ben tobb millio nezonek ,es igen hazudott, nem azert zartak be az egyik regi oldalat mert 'hosszu kezek Montrealig ertek' hanem azert mert nem volt kifizetve a tulhasznalas.

    10 evre volt elore kifizetve a tarhely bizonygatta a riportereknek a TV adasban,...es.....nyissad ki fuleidet :)); Annal a bizonyos szolgaltatonal csak 2 evre lehet kifizetni elore.

    Irto rendes ember mondhatom.:)

    Szebb Jovot!

    VálaszTörlés
  40. ja bocs lemaradt meg mindig

    KY

    VálaszTörlés
  41. Névtelen galamb eftás (mert ugye te vagy az?), ahogy mondod jelenleg nem működik a magyar igazságügy és mivel mind galamb eftás mind az egykori biznisztársa (aki egyébként állítólag kettős állampolgárságú és bármikor elmenekülhet izraelbe) védett személyek, csak annyi értelme lenni feljelentést tenni ellenük, hogy utána elüsse a villamos a feljelentőt. Azonban türelem, lesz ez még másképpen is.

    525

    VálaszTörlés
  42. Kiderítetted mi?
    Komoly munka volt lekérni a domain adatait mi?
    Bárki megtudja nézni! Nem sok ész kell hozzá!
    Világi nagy kutatómester vagy te hallod-e!

    Nyissad ki a füled pupák! Semmi újat nem mondtál! Én magam is láttam az adatokat!

    Csak tudod az a helyzet, hogy Posta Imre olyannyira nem jeleskedik a számítógép kezelésében, hogy a cikkeit is az adminjai kozmetikázzák mert kurvára nem ért az egészhez!
    Azt se tudja mi az hogy domain! Én úgy tudom hogy még FTP hozzáférése sincs, mert nem is lenne értelme, hisz azt sem tudja hogy mi az a php!
    A sajnálatos ebben az ügyben az hogy valami nagyot mondó domainkezelőnek nemcsak elhitte ezt a 10 éves marhaságot, hanem még hangoztatta is! Remélem tanult belőle!
    Bizony hiba volt a részéről olyan dolgokról beszélni amihez nem ért és ezért nem is tudott leellenőrizni!
    A cipész maradjon a kaptafánál! Ez igaz!
    De ha mindössze ennyi fogást tudtok találni rajta akkor szánalmas a nyávogásotok!

    VálaszTörlés
  43. Valaki egyszer azt mondta Nekem, hogy a Posta Galamb és Szöcske történet Szeszák feltárása.
    Ha ez igaz, akkor az jó is, mivel Szeszák okos alapos ember. Volt lehetősége is, utána járni a dolgoknak.

    Gandy

    VálaszTörlés
  44. postaszopó!

    Nézz már vissza lécci a blogon hány bejegyzés vanT Talán észreveszed hány fogást találni a hazug, mocskolódó, hallucinogén, skizofrén, paranoiás, csaló gazember édesgazdádon. És még kevés jelzővel illettem! jah a pedofil lemaradt!

    VálaszTörlés
  45. Gandy!

    Valaki egyszer azt mondta???

    Micsoda érv, ez igen!

    VálaszTörlés
  46. postaszopó!

    Már annyiszor érvelgettünk, hogy elég volt. Ti csak hallucinálgassatok, jáccátok a nagy magyart, ordibáljatok, hogy fegyverbe!, egyétek ki a mogyorós tálat, aztán holnap kezdjétek előlről. Csak az a baj, hogy 2 éve egyhelyben topogtok. Van 15 hívőtök, oszt ki is merült a tudományotok. :))

    Vicces banda :))))

    VálaszTörlés
  47. Moto!

    Te még életedben nem érveltél, mert fingod sincs hogy az mit jelent!

    Amit te csinálsz az csak szardobálás!

    VálaszTörlés
  48. Névtelen!
    Nem az a lényeg ki mondta, úgysem érdekes.
    A lényeg a mit!

    Gandy

    VálaszTörlés
  49. Gandy!

    Nem az a lényeg mit mondott, hanem hogy igaz-e!

    Attól még semmi nem lesz igaz hogy valaki mondta!

    Bizonyítékot pupákok! A moslékra nem vagyok kíváncsi!

    VálaszTörlés
  50. A legjobb bizonyíték az, hohy az úgynevezett nemzeti oldal kiröhögi Irénkét. A nemzet bohócának tartja. A bizonyíték meg arra, hogy totál idióta, az mind ott van a postafoson. :)))

    VálaszTörlés
  51. Az egyik legnagyobb bizonyíték a TESCO-ban állomásozó izraeli harci alakulatok, meg a foci vb alatt kitör a világjárvány és még sorolhatnám :)))

    VálaszTörlés
  52. Édesgazdád totál idióta. Kell ennél több bizonyíték? XDDDD

    VálaszTörlés
  53. Holnap is kirakunk pár bizonyítékot a főoldalra. lesz fegyverbe!, meg megölünk mindenkit, meg itt a vég, támadás, meg hasonló agyament írásokat kommenteket. csak, hogy lásd mennyire baromarcúak vagytok XDXD

    VálaszTörlés
  54. Nem "édes gazdád", Moto. Ez a névtelen maga az édes gazdi azaz galambügynökeftás, aki természtesen cáfolja sötét multját, de ami késik nem múlik. Galamb sötét multja nemsokára utól fogja érni és ez az oka annak, hogy retteg egy jobbikos kormánytól. Galmbocskám, túl sok homály van a múltadban, hogy hitelesen játszhasd az ártatlant.

    Szebb jövőt!

    VálaszTörlés
  55. FUCK!!! Lemaradtam erről az érdekes kis vitáról...:( A névtelen majom egyébként szerintem is Imre boy. Amilyen hiú kis köcsög várható volt hogy felbukkan újra. Kíváncsi volnék hogy mi a véleménye a szittya egyházas buliról meg a svájci turnéról gerryhez az olvasók adományaiból amiből marcinak lett új brinyó meg pár használt fényképező gép amit a vateán próbáltak elpasszolni. Csináltak e bármit is (tevőlegesen, és nem pofázva) ami ténylegesen a nemzet érdekeit szolgálta volna...?
    Szarik ő a nemzetre, szemfényvesztő paprikajancsi akinek csak a cashmoney előteremtése számít, lehetőleg munka nélkül, meg pár unott céltalan idióta csodálata.
    Hogy Imre vezessen bármit is?
    Az áramot legfeljebb...XDXDXD

    VálaszTörlés
  56. Baj van Moto!

    Olvasd vissza mennyi hülyeséget hordtatok össze ennek a bejegyzésnek a hozzászólásainál!

    Olyanokat írtatok hogy Imre védett személy, meg előrehozott választás amit megnyer a Jobbik!

    He-he-he-he-he-he-he!

    Ráadásul van olyan süketnéma is aki azt hiszi, hogy én vagyok Imre!

    Érdekes! Ez tökre olyan mintha Imre oldalán lenne az ember! Na mivan, már itt is paranoiás mindenki? Bevettétek az Imre pirulákat?

    Méghogy cáfolni valamit?? Az a baj hogy nincs mit cáfolni! Sehol semmi bizonyíték, csak mindenhol a piszkos rosszindulatú aljas feltételezések!

    De azért neked Moto valamiben mégiscsak van egy kis igazad! Amiket kiraksz az oldalra azok valaminek tényleg a bizonyítékai! Annak, hogy te egy piti kis csahos pártbohóc vagy aki aprópénzért féreg módon szart lapátol egész nap!
    De vagy túl kicsi a lapátod vagy szarul végzed a dolgod, mert akárhogy lapátolsz a hitvány pártvezéreid mégis nyakig szarosak!

    He-he-he-he-he-he-he-he-he!

    VálaszTörlés
  57. Na megjött a csajod Moto! A még nálad is hülyébb Mantiska!

    Az a szittya egyház dolog véleményem szerint egy orbitális baromság!

    Arról beszélj Mantiska, hogy te mit csináltál! Arról hogy te mit tettél a nemzetért! Vagy azt hiszed az elég hogy napi két mázsa szart rálapátolsz valakire?

    Ha valaki bizonyítékot követel tőletek akkor azonnal lefossátok a bokátokat és úgy viselkedtek mint az a sok hülye Imre oldalán?
    Már mindenkiben őt látjátok?
    Aztán vigyázzatok el ne törjön a mécses!

    Hi-hi-hi-hi-hi!

    VálaszTörlés
  58. Hát persze hogy védett vagy galambocskám. Már hónapok óta arra buzdítod a blogodra tévedett agyalágyultakat, hogy áldozzák fel életüket "a hazáért". Aztán rendszeresen többé-kevésbé burkolt halálfenyegetéseket írogatsz ilyen meg olyan politikusok ellen és az ország összes zsidóit ki kell szerinted nyírni. Budaházy ennél sokkal kevésbé véreseket mondott és mégis rácsok mögé dugták mindenféle hamis vádakkal. A különbség közted és Budaházy közt az, hogy ő a nemzeti oldalon áll és ezért nem kívánatos a helytartó kormányok számára, te pedig egy fizetett provokátor vagy olyanok megbízásából akik garantálják, hogy semmiféle malőr ne történjen veled. Jah persze néha elmeséled hogy beidéztek ide vagy oda, meg kiverték kerecsen fogsorát de mindig olyan szarul hazudsz hogy csak az alzheimeres híveid dőlnek be.

    Szebb jövőt!

    VálaszTörlés
  59. Olyannyira nem történik soha malőr galambocskával, hogy még adóellenőrzést sem kapott annak ellenére hogy nem ad számlát a könyveit vásárló szerencsétlen híveknek és ezek adományaival sem számol el az adóhivatal felé. Próbálja csak ezt megtenni valaki ha nem "védett".

    Icus

    VálaszTörlés
  60. Imre maga az érv. Az abortusz mellett mindenképpen...XDXD Sok sok besült jósolgatás, Jobbikkal kapcsolatos álhírek (Vona zsidó, különféle ellentétek amik utólag valótlannak bizonyultak), Ufo kutatás és egyéb ezoterikus baromságok összekutyulása a nemzeti ügyekkel, a nemzeti oldal szennyeseinek (ha valós ha nem) kiteregetése a libsi médiát megszégyenítő módon, és sok sok egyéb furcsaság után be kéne látnod hogy fölösleges érvelni vagy bizonyítékokat keresni egy ilyen emberrel kapcsolatban hiszen 1000x bizonyította hogy egy senkiházi. Ráadásul a kérdésekre , kételyekre olyan dühítően semmitmondó válaszai vannak hogy csak a teljesen önállótlan idióták képesek ennek ellenére követni (kb. "ez így lesz mert így kell lennie"), a kitartóbban kérdezőket meg kitiltja.
    Imre, akárcsak a követői , gyenge és hülye.
    A Jobbiknak még lehet keresni valója nem is kevés de ez nem csak rajtuk múlik. Ennyi szavazattal nem lehet megmenteni az országot. A körülményekhez képest megteszik amit lehet.

    VálaszTörlés
  61. Persze ne is foglalkozz vele, hogy én nem Imre vagyok! Helyette inkább megint fröcsögjél valami hülyeséget!
    Látom nálad aztán végképp nem divat semmit bizonyítani! Minden esetben csak a sötétebbnél sötétebb véleményedet ecseteled!
    Nézd, én elhiszem, hogy a fejedben mindenféle hülye elmélet kavarog, de ez mindössze azt bizonyítja, hogy világi nagy szarkavaró vagy és semmi mást!
    Nekem erre nincs időm! A hallucinációidat tartogasd a sok veled együtt gyűlölködő lelketlen takonynak!
    Ha érdemi vitára nem vagytok képesek akkor ezt amit műveltek, azt nélkülem is csinálhatjátok!
    Rendezhetnétek egy versenyt, hogy ki tud nagyobb marhaságokat hazudozni minden alap nélkül!
    Jó mulatást hozzá!

    VálaszTörlés
  62. Névtelen Posta Dick Ryder

    Lehet többet tettem a nemzetért mint az a majom. De legalább is nem ártottam a nemzetnek. Fletnis varázslód úgyanezt nem mondhatja el magáról...:)
    De azért csak nyald a seggét továbbra is. legalább szabadnapokon van min röhögni...:))

    VálaszTörlés
  63. Magadtól jöttél magadtól mehetsz... De itt mindenki elmondhatja a véleményét, te is, nem úgy mint Jimmynél.
    Na jócakkát

    VálaszTörlés
  64. Jóccakát neked is te nagy nemzeti hős, aki olyan sokat tett a nemzetért!

    Hi-hi-hi-hi-hi-hi-hi!

    Inkább szüntess meg néhány vasútvonalat vagy takarítsd a peront te hős!

    He-he-he-he-he-he-he!

    VálaszTörlés
  65. Galambocskám tudod egyszer úgy is ki fog derülni hogy mi vagy és akkor talán még neked sem lesz elég vastag a bőr a pofikádon, hogy szembenézzél az unokáiddal. Persze az is lehet, hogy addigra már csak egy zöldség leszel az új Opni egyik gumiszobájában és nem fogsz már tudni érezni semmilyen szellemi fájdalmat, nem is tudom melyik lenne az igazságosabb tekintve azokra a szerencsétlenekre akik agyába nap mint nap gyűlöletet és depressziót ültetsz a blogoddal, nem is beszélve a mocskos csernobili bizniszedről és egyéb pedofil tapogatásaidról, ha ezek bebizonyosodnak.

    Icus

    VálaszTörlés
  66. Icus!

    Csak dobálod a szart! Hol a bizonyíték te holdkóros?
    Sehol?
    Tudod miért?
    Én tudom!
    Mert egy megvezetett papagáj vagy!

    Kérsz kekszet?

    Hi-hi-hi-hi-hi-hi-hi-hi-hi!

    VálaszTörlés
  67. postaszopó!

    Gondoltam hogy kekszel ücsöröx a gép előtt. Tán a sós ropid már elfogyott, te nagy magyar?!
    Mit tett le édesgazdád a nemzet asztalára? Azonkívűl, hogy kiabál ökörségeket az éterbe?
    Nekem ez a bizonyíték.

    nyihahhahahaa XD

    VálaszTörlés