2010. szeptember 23., csütörtök

Zsirénkéről jó véleménnyel vannak a nemzeti oldalon


34 megjegyzés:

  1. Pár dolog felvetődött bennem a videótokkal kapcsolatosan.
    Ugyebár most megy az uszítása a hvimnek hogy lesz majd Komáromban az MNA és az SP tüntetése a nemzetek békéjéért erre ti hazaárulóztok. Holott ez a problémája minden népnek Trianon ezért született meg anno. Mi a közös ellenséggel szembefordulunk legyen az szlovák, szerb, román az ellenség közös és az a zsidó.
    Ti amit műveltek csakis az ellenség a zsidók malmára hajtjátok a vizet mert nekik sikerül a magyart a magyar ellen is fordítani mert ugyebár nincs ellég ellenségünk.
    Ezt miért nem tudjátok belátni?
    Az érdekes miért nem zavar hogy például van olan jobbikos képviselőtök aki a keresztény gyalázó kultiplex tulajdonasa volt? Hm? Zagyváltok ti összevissza.
    Másik lózung hogy mindenki aki most nem éppen dicsérik és kritikával illetik a jobbikot az mind áruló vagy az a bajuk hogy besértődtek mert nem lettek képviselők. Nagyon betanult szöveg ez.
    Gyula a másik dolog ti hvim-sek ti is azt mondtátok hogy ezt nem lehet csakis kívülről megdönteni akkor mi ez a köpönyeg váltás. Akkor miért nem veritek ki korbáccsal azt a sok zsidóbérencet? Ja mert ahhoz még sincs helyén a tökötök meg jó havi fél-1-2millióért melegedni a parlamentben és felszólalok pár vicceset.
    Van egy régi vicc is mikor lehet tudni mikor egy politikus hazudik? Ugye mikor mozog as szája.
    Ideig óráig meg lehet vezetni az embereket még azt is aki most nagyon hisz bennetek meg azt hiszi hogy ezzel a választásosdival minden rendben lesz. Dehogy önámítás az egész.
    Egy biztos ti amit csináltok megrendelésre tesziktek és a valódi nemzeti erők ellen. De ne higyjétek hogy majd a zsidó titeket is életben fog hagyni csak titeket hátulról fognak lelőni minket előről. Kettő között nagy a különbség. Az összegogás a jobbik meg hvim nélkül is működik és a nemzetek között is erre példa a Pospolitoszal meg a szerb nacionalistákkal a dolog mert mi a Fény harcosai vagyunk.
    Szálasi meg sok más nagy magyar gondolkodó is megmondta hogy mit jelent ez a parlamentáris éldemokrácia. Nem én mondom tőlem sokkal nagyobb emberek mondták.
    Egy biztos amit eldönthettek még hogy vagy velünk vagy ellenünk lesztek, senkit sem akarok bántani tőlem távol áll a gyűlölködés de láttom a problémákat de ez nem zárja ki azt hogy ne jöjjön ki belőlem a vadállat mikor kell de akkor akit lehet szétfogok tépni. Kell a túlvilágra a sok szolga. És ez vonatkozik a kollaboráns magyarokra cigányokra és a zsidókra.
    Még most dönthettek...utána más késő bánat lesz.
    Nem fenyegetőzés ez hanem tények.
    Tudom sokatoknak nem tetszik az amit mondok de el lehet jönni személyesen meg lehet fenyegetőzni is. Jöjjetek nyugodtan azt hiszitek félek én már nem félek semmitől meg semmitől mert Isten és Jézus az én pásztorom az Ők harcosa vagyok!

    Tas vezér

    VálaszTörlés
  2. Nyuszipöcs!

    Te már korán reggel betéptél? Mit szívsz? Ilyen cucc kéne nekem, hétvégén szülinapi bulira megyek.

    Ha lehet választani, akkor ellenetek vagyunk, még véletlen sem mellettetek. Te kis fény harcos pásztor gyerek, ha látnád kívűlről magad miket írkálsz, letérdelnél a röhögőgörcstől. XD

    VálaszTörlés
  3. Én csak annyit írok ma...XD
    Lets go ready te rumbleeeee!!!
    Tomcat:Novák RANGADÓ KIÜTÉSESXDD
    2 HŰLYE EGY PÁR!

    üdv:Forrest

    VálaszTörlés
  4. Jah a kakiszexgyáros spicli bátor tette.

    VálaszTörlés
  5. Moto,lehet igazad van a kakisexel...
    De ráfért EZ a pökhendi kispöcsre is XD
    Előbujt egyből aZ IGAZI gyáva nyúl énje!!!XD

    VálaszTörlés
  6. ÓÓ hát persze. nyakon kellett volna szúrnia, nemde?

    VálaszTörlés
  7. Minimum,de a nyúl az nyúl marad.
    Csak álmaiban oroszlán...

    VálaszTörlés
  8. Tomcat se tudja már mivel csináljon maga körül egy kis felhajtást... Amúgy mi volt az a csicska pofon?:D tomcat se verekedett sokat életében úgy látom...

    VálaszTörlés
  9. "Tasvezér", Postát éppen azért utasította vissza Vona, mert egy "megosztó" személyiséget látott benne, vagyis mert egy meghitt sz@rkeverő. A postablog éppen attól kártékony, hogy egymás ellen uszítja az embereket és gykran a vérfürdőt is kimondottan hirdeti. Nagyon fiatal vagy még "Tasvezér", de ideje önállóan gondolkodnod, különben mindig csak palimadár leszel.

    525

    VálaszTörlés
  10. Ami "tomcat"-et illeti, ő ugyan azoknak a bérence, mint például egy Fodor Gábor vagy egy Orbán Viktor. Vannak ügynökök, akik "bejönnek" és vannak, akik "kiégnek". Ő kiégett. Azonban, a szolgálatáért mindenképpen megkapja a jutalmat: sosem volt szüksége dolgozni ezért, hogy jól éljen és ez most is így van.

    525

    525

    VálaszTörlés
  11. 525

    Osztom a véleményed tomcattel kapcsolatban...

    VálaszTörlés
  12. Mantis, ha tudni akarod, hogy valakit valakik pénzelnek vagy sem, miközben arról dicsekszik az illető, hogy ő bezzeg nem pártember meg ilyesmi, van egy nagyon egyszerű módszer. Ha az illető nem dolgozik vagy legalább is sok időt tölt a "nem pártemberi" politikai tevékenységgel és közben nincsenek különös anyagi nehézségei sem, akkor biztosan pénzelik, ugyanis Shlomón kívül még senkinek sem sikerült felfújható forintfát termeszteni :)

    Icus

    VálaszTörlés
  13. A nagyarcú Zsirénke. De még a 2 nyavalyás bloggerrel sem tud elbánni, akik nap, mint nap beszarozzák püffedt pofáját! XD
    http://postaimre.euroweb4you.eu/news.php?readmore=434#comments

    VálaszTörlés
  14. Egyenesen irigylem a Tomcatet...bár ha én adtam volna emőkének egy pofont fel sem áll. De sajnos ez csak tessék-lássék "pofonka" volt.
    Ha nem tértek észhez lesznek ettől keményebb dolgok is, tekintsétek bemelegítésnek.

    Bár majd ha igazi magyar adja és nem ügynök ver ügynököt majd az lesz ám a móka és kacagás.

    motyócska sok a szöveg mondtam gyere el hozzad a mantist akkor a sittes köcsög legiost felőlem még a zagyvát is meg a papit is, talán 4-en lenne esélyetek. De kiváncsi leszek majd hogy a zsidókatonákkal mit tudtok kezdeni nagy szájhős banda. motyócskám nem olyan nagy narkós buzi köcsög vagyok mint te aki alszik 12-ig. Mibe vagy elfáradva?

    Tas vezér

    VálaszTörlés
  15. Nyiszipöcs!

    Belefingok abba a herpeszes pofádba és kijön a fika a kilicsorrodon. :P

    VálaszTörlés
  16. Tas

    Begizdultál a gyümiteától, vagy mi van? :D:D

    VálaszTörlés
  17. Tasvezér és m.ki!

    Mit ugrálsz valóban...Ne haragudj, de elég tejfelesszájú a kinézeted.Én azt hittem v.mi rambo vagy, aztán kiderűl itt a net nagyitotta fel az orcádat+lettél 6 danos mester.
    Mindegy.Nemzeti erőkről me ga hasonlókról hadováltok,te meg moto jobbikos nemzetmentőkről.Nekem csupán eszetlen hülyegyerekek ötletelése ez az egész,most már visszatekitve az elmúlt 4-5 év.Lesza..rom már annyit csalódtam a sok kis nemzetipöcsben.A büdös komcsik legalább összefognak és véletlenül sem marják egymást...
    Sok már ez gyerekek és unalmas...mással kellene foglalkozni lassan.V.mi értelmessel...


    Forrest

    VálaszTörlés
  18. Kedves Forrest!

    Elmondom még1x, 1000-jére. Ezt már sportból csináljuk. Ez mellett megcsinálom a napi munkáimat szorgalmasan. A te belinkelt videód is az enyém, csak nem szóltam. Már reggel 6-tól dolgozom, de mindig szakítok Zsirénkére 5-10 percet, hogy pofán fossam. Örömmel szarom teli a száját. :)

    VálaszTörlés
  19. TAS, az én kérdésemre még mindig nem siekrült válaszoljál, tehát : Milyen konrétumot tett le Imre az nemzet asztalára? a blogján kívűl, mert azt bárki tud csinálni, az nem TETT!!! Szóval? komolyan kérdezem!

    VálaszTörlés
  20. Jajjj Climera, hisz nem tudod? Kidöntöttek egy oszlopot! Igaz utána szarban hagyták Kiss Imrét, de az már egy másik kérdés.

    Amúgy Tasi hasi új neve Nyuszipöcs.

    VálaszTörlés
  21. Jaaah Moto....most hogy mondod!!! Ez kibaszott nagy nemzetmentő tett volt! Csak nem tudom kinek volt hasznos, irénkének biztosan, mert legalább töltötte az idejét, hogy ne unatkozzon.

    VálaszTörlés
  22. Moto.
    Félreértetted...Blog Ok. akinek ez a jó csinálja ezt is, a postát is .Én az elmúlt 5 év nemzeti vagy akár jobbikos irányvonalat kritizáltam.Mind2 nagy semmi és irányvonal nélküli gyerekes ötletelés ,manapság már pofonokkal is spékelve(pl: magyarsziget)Szóval ez csőd és szégyenteljes...

    VálaszTörlés
  23. Forrest

    Már egyszer mondtam neked. Az olyanoknak mint te nem lehet megfelelő mozgalmat , irányvonalat vagy bármit mutatni. Mert te kb valami olyasmire vársz ami tökéletes és minden egyben van. Van is rá esély de azt el kell érni, ki kell harcolni nem csak úgy a kezedbe kapod. A Jobbik ezen dolgozik amíg te finnyogsz...
    A múltkor még imrét akartad hagyni kibontakozni, de közben rájöttél hogy az szar, viszont a Jobbik sem jó neked... Kérdezném hogy te mit akarsz de tudom a válasz: SZÁNSÁÁÁÁJN!
    Asse rossz, de akkor legalább ne rinyálj hogy a Jobbik nem olyan mint amilyennek te szeretnéd...

    VálaszTörlés
  24. Vigyázni kell nyuszipöccsel mert renceresen jár arra a krav maga edzésre ahová kakiszextomika is.

    joe cool

    VálaszTörlés
  25. Forrest te még ehhez is hülye vagy hogy motyócska meg hülye társulata talált valami képet és feltette mintha én lennék.
    A másik sose kinézet alapján ítélj. De ehhez is bölcsesség kéne.

    calimera: Először inkább tarts önvizsgálatot és kérdezd meg magadtól ezt. Imre hogy mit tett kirúgatta magát mert felfedte mi folyik az országban. Manapság az igazságot elég veszélyes kimondani és ez magában elég nagy tett. Őszintének becsületesnek lenni a mai világban a legnagyobb tett. De hát igen a jobbiknak is csak leírva vannak a dolgok de hogy elkurvult 2006-tól az biztos.
    Ezt oylan emberek is mondják akik szavaztak rá és nem olvassák még Imrét sem. Az emberek azért nem hülyék bárhogy is sokan annak nézik őket.
    Ti meg csak magyarkodtok.
    A népfelség elvén ami ugyebár a Szent Korona tanban is benne van jogom van véleményt mondanom. Főleg hogy anno benne voltam és láttam mi ment semmivel sem vagytok különbek a maszopos zsideszes csürhétől.
    Úgy hogy elmehettek a francba és finoman írtam.
    Bár gondolom nehéz felfogni a dolgokat.

    Tas vezér

    VálaszTörlés
  26. Nyuszipöcs!

    Szopósgazdádat azért rúgták ki, mert hallucinál és gyerekeket molesztált az intézetben. Természetesen erre valamit lépnie kellett, ti meg becumiztátok, hogy csak mert "igazat szólt". Pedofil szar Zsimike.

    VálaszTörlés
  27. A legszebb, hogy ha ilyen pofám lenne, én is letagadnám magam. Nem véletlen, hogy elhatárolócc magadtól, te nyuszipöcs. XD

    VálaszTörlés
  28. Ugyanmár Moto, nyuszmusz nagyon cukimuki. Minden csecsemő szép, csak később lesznek randák :)

    Icus

    VálaszTörlés
  29. Mantis.
    Hogy a jobbik min dolgozik azt én évek alatt sem tudtam KIHÁMOZNI...
    Mivel nem körvonalazódott semmi .Nem vinnyogok hanem leszarom már.
    Sok hűhó semmiért nem az én műfajom.
    Detto mint postásék amúgy a jobbik!Kezetfoghatnának aztán irány a Duna ...XD
    Te még fiatal vagy valószínűleg, hinned kell valami mozgalomban XD

    VálaszTörlés
  30. Forrest

    A Jobbik nem egy vallás így nem is hihetek benne. Más kérdés hogy én bízom a Jobbikos politikusokban és én is hozzá teszem a magam részét amennyi időmből tellik.
    Had jegyezzem meg hogy a "leszarom" milyen érett hozzáálásra vall...:D De inkább nem követem ha nem baj...XD
    Napozzál...Forrest..XD

    VálaszTörlés
  31. Forrest, ha adrenalinra van szükséged, inkább motorozzál, ne foglalokozz komolyabb dolgokkal. Persze az adrenalin-függőséghez kell egy jó adag tökolaj is, elég tökös vagy hozzá?
    http://www.youtube.com/watch?v=XihQeZpwqpE

    joe cool

    VálaszTörlés
  32. Wáááááá joe! Nah ez az élet texas!! Coool!

    VálaszTörlés
  33. Ehhez nem joe cool.
    Ezt egy felelőtlen baromságnak tartottam mindig.
    Ja ez a jobbik párhuzamXD
    Ennek vége a kerepesi lehet könnyen.TEMETŐ.Csett és stilusosan KONEC FILMA!Meg 0% szavAzó bázis! XD
    Normálisan túrázni motorral vagy crossozni az Ok.
    Ez nem.

    VálaszTörlés
  34. Na látod forrest, ez a baj veld: azt hiszed hogy élsz de csak anyag-cserélsz. Az él csak aki mer, aki kockáztat, magyarán akinek van töke és ez nem nemi kérdés. Ennek a motárnak talán nincs sok esze de legalább ÉL! Az is él aki próbál tenni vmit a hazáért akkor is ha már elkezdődött a boszorkányüldözés a nemzeti érzésű emberek felé Magyarországon és akkor is ha szinte reménytelennek láccik a harc az agymosó rencerrel szemben. Merj élni Forrest, így is úgy is meg fogsz halni. :)

    joe cool

    VálaszTörlés