2010. szeptember 20., hétfő

Vita a piramisok építése körül - Mert ugye az MFNK ahhoz is ért

jánoska még nem tudja, hogy nem lehet eltérő véleménye
Jajj annak, ki nem tapsol hangosan!
Szép volt Szuhay!
Vágd pofán azonnal, ha nem tapsol hangosan! Netán még véleményt is merne mondani ami nem egyezik a tiétekkel?? Rúgd pofán! Nah nehogymá nálatok okosabb legyen valaki! Há hova jutna a világ...
jánoskát csaba nyugtatgatja:

14 megjegyzés:

  1. Mások súlyos mindennapi túlélési problémákkal kűzködnek, zemenefkáék addig a piramisokon és egyéb agyfosásokon marakodnak amikor éppen nem a Jobbikot szidják vagy az csíkokat figyelik a égben. Öröm nézni, hogy egyeseknek milyen jól megy ebben a kómában lévő magyar valóságban.

    Margitka

    VálaszTörlés
  2. Szuhimakin és tapsifülesen kívül már nem lehetnek túl sokan a szektában. Vajon miből fogja törleszteni a guru az új terepjáróját ha tovább fogy az állomány? Jah, hogy már most sem abból törleszti, hanem csak pénzmosodának használja a guru a bolhacirkuszt? :)

    karamba!

    VálaszTörlés
  3. Na álljon meg a menet emberek!

    Mi az hogy "ha valaki nem ért egyet" Moto?

    Ha valaki nem ért egyet az rendben van, de ha el is olvasod amit felraktál akkor láthatod, hogy Jánoska volt az aki csak azért mert nem értettünk vele egyet elküldött mindenkit a picsába!
    Egészen addig a pontig egy rossz szót nem szóltam hozzá! Ja vagy szerinted úgy kezdődött hogy én visszaütöttem?
    Nem értem már megint mi a bajod Moto! Talán Jobbikoztam valahol, amit nem vettem észre? Vagy már ennyire nincs kivel kötekedned?
    Mellőzzél inkább ha kérhetem!


    Margitka!
    Nem vagyok MFNK tag, nem Jobbikozok, nem figyelem a csíkokat, és ne akard már megmondani miről lehet szó és miről nem! Mindent összegezve ha hozzászólásoddal rám céloztál akkor csak annyit fűzök hozzá, hogy: NE HAZUDJ!


    Üdv:
    SZ-M

    VálaszTörlés
  4. Kedves SZ-M!

    Mostanában tényleg nem csinálsz ilyet, de régebben bizony, bizony megtetted, ha valakinek az oldal beállítottságától eltérő véleménye volt.
    A tetejében meg nagyon mocskos a stílusod.
    Tudod, ez visszatetszést kelt.
    Persze mondhatod, hogy nem érdekel, de akkor ne számíts másra, mint, amit most kaptál.
    Aki bármilyen területen kihívóan viselkedik, az vissza is kapja.
    Emmá, csak így működik.

    GANDALF

    VálaszTörlés
  5. Szewa SZ-M!

    Bevallom kicsit vívódtam, hogy kitegyem-e, hiszen veled nincs gondunk. De az ilyen megnyilvánulásokat, csak ki kell tenni. Amúgy meg, nem bántottunk, ha tudnám, hogy nem törölnétek a hsz-em, ott a postafoson is ezt válaszoltam volna. Amúgy meg, ez a hsz-ed ott virít a postafoson, miért baj, ha itt is itt van?
    Béke veled!

    VálaszTörlés
  6. GANDALF!

    Jól gondoltad egyáltalán nem érdekel a véleményed!
    A stílusom mocskos időnként, mi több ezen a te kis kötekedő okoskodásod aligha változtat, annál is inkább mert a kutya sem kérdezte a véleményedet, és nem is szólt hozzád senki!
    Majd ha kérdezlek vagy hozzád szólok akkor szövegelj, de mindaddig inkább használd evésre a szádat! Mert ammá csak így működik!

    Moto!
    Nem az zavar, hogy kitetted, hanem hogy a hozzáfűzött véleményedben úgy állítod be mintha azért szóltam volna rá Jánoskára mert elmondta a véleményét és nem értett velem egyet! De ez hazugság, mert a rossz modorom amiatt jött elő, hogy ő elküldött minket a picsába mindössze azért mert nem értettünk vele egyet!
    Na persze tudod te nagyon jól miről beszélek!


    Üdv:
    SZ-M

    VálaszTörlés
  7. Kedves SZ-m!

    A hsz ott van feketén-fehéren, bárki elolvashatja és maga levonhatja a következtetéseit.

    VálaszTörlés
  8. Moto!

    Hamis a következtetés!

    Üdv:
    SZ-M

    VálaszTörlés
  9. Viszont eltudja olvasni bárki amit itt felhoztál érvként. Így már nem hamis.

    VálaszTörlés
  10. SZ-M!

    Szóval jánoskának nem szabad csúnyán beszélni, Neked szabad.
    Ha nem teszik amit írtam, ne gyere ide!
    Hisztizni meg felesleges. No persze ez csak akkor áll, férfi vagy és nem nő. Hölgyeknek, megbocsátom.

    Gandy

    VálaszTörlés
  11. Szóvaj Sz-M, jánoskának nem szabad prosztónak lenni, Neked viszont igen. Nem ment az agyadra az adminkodás?
    Nem köll hisztizni!
    Persze ha nő vagy, megbocsátható. Hölgyek kivételezettek!

    Gandy

    VálaszTörlés
  12. Gandy!

    A szándékos csúsztatásból kihallatszó zsigeri rosszindulatoddal nincs értelme vitatkoznom! Nagyon ügyesen tekered a szavakat mintha én azt állítottam volna, hogy jánoskának nem szabad csúnyán beszélnie velem ellentétben! Gondolom nem az értelmezőkészségeddel van probléma csak a kis eltorzult lelkületed vesz rá, hogy ezt a hazugságot leírd!
    Ha nem vagy képes észrevenni, hogy nem pusztán a csúnya szavak voltak a kirohanásom előzményei, akkor értelmi fogyatékos vagy!
    Megjegyzem ha Jánoska pusztán azért mert nem értünk vele egyet, ugyanígy elküldött volna a picsába csak azt szép szavakkal teszi, akkor az is valami hasonló reakciót váltott volna ki belőlem!
    Mégegyszer tehát megkérnélek, hogy ne fogalmazz meg a kiváltó okokra vonatkozóan szemen szedett hazugságokat, csak azért, hogy ezzel is próbáld igazolni annak jogosságát, hogy te itt minden ok nélkül belémkötöttél!
    Az utolsó kis hitvány pitiáner piszkálásodra pedig nem áll módomban reagálni, de annyit azért kérnék, hogy csak azért mert neked problémáid vannak férfiasságodat illetően, még nem kellene ezt másokra kivetítened, és pláne nem kellene rákiabálnod! Forduj szakorvoshoz az ilyen jellegű problémáiddal!

    Ezt a provokációt pedig, amit megkezdtél, én most le is zárom, és nem áll módomban tovább veled társalognom, mindaddig amíg részedről a beszélgetés célja, pusztán szándékos rosszindulatodból irányuló piszkálódás!


    Üdv:
    SZ-M

    VálaszTörlés
  13. Moto!

    A felhozott érvek pont azt bizonyítják hogy feltételezésed hamis!
    Az pedig hogy te értelmetlen módon pont az ellenkezőjét állítod, az meg valami mást bizonyít!

    :)

    Üdv:
    SZ-M

    VálaszTörlés
  14. Szerintem SZ-M vizsgáltasd meg magad a Guruval.
    Tudod az ember írásai, főleg ha nem tanúsít önfegyelmet...

    No, szewa!

    Gandy

    VálaszTörlés