2010. szeptember 21., kedd

Psota Zsirénke a vicces ratyi

Húúú de kancsó! Érted? Kancsó!

15 megjegyzés:

  1. (folytatása a Ki kicsoda alá írt hsz elsõ részének)

    Végül ti, nálam fiatalabb srácok... akik itt sziporkáztok néha és azt hiszitek ez menõ dolog, gondolkozzatok el mit is csináltok. Az, hogy nem értetek egyet Posta Imrének az oldalán megjelent cikkeivel az egy dolog..
    Amit Fehér Gábor ezen az oldalán eddig felmutatott azzal egyetértetek?

    Nem kell válaszolnotok, ez már a ti életetek, a ti jövõtök, a ti vélemény nyilvánításaitok, a ti stílusotok és szavaitok. Nem gondolom rólatok, hogy a gondolataitok is ennyire silányak, azt hiszem - csak brahiból megy a móka. De MrMoto olyan úton visz benneteket ami titeket is lesilányít az értéktelenekhez. Ezt akarjátok?
    Ocsmány beszéd, ocsmány gondolatok, gyülölet és habzó száj?
    Ennek a blognak a tulajdonosa egy szellemileg eldeformált ember (ha még ember).
    Állítólag azért csinálja, mert.... de ez nem igaz. Ha mellé álltok, legyetek óvatosak. A ti jövõtök - nektek - fontosabb kell legyen mint "a csúnya postaimre.com" - figyelése és itteni jelenlétetek... nos aki megértett aki nem, ennyi rólatok.

    Moto - nem várok pozitív eredményt ettöl a beírásomtól, annál te degeneráltabb vagy. Lehet röhögni, "visszavágni", lekezelni, írhatod tovább a nevem alatt a buzi-gerry blogot... te úgy látod, kurvára humoros, én úgy, hogy rám nézve sértõ, rád nézve megbocsáthatatlan (és én nem kenyeret dobok vissza!).
    Mos te is kaptál egy adag szart a képedbe, ennyi kijár tõlem. A helyedben én törölném ezt az írást, mert minnél többen olvassák, annál többen fognak rajtad elgondolkodni, mi az igazi okod amiért nem hagyod abba ezt a játékodat.. de ha kitörlöd akkor nem veregetheted a válladat és bizonyíthatod a többiek elõtt; milyen fasza gyerek vagy, bezzeg a postaimre oldalon kitörlik amit te vagy néhány más "igazmondó" beír. Na hülyegyerek, itt a dilemma; folytatás, avagy a süllyesztö...

    A másik dilemma... vissza kell vágnod nekem. A baj ott van, hogy kevés vagy hozzá.... úgy értem szellemileg!
    Néhány debi videót azért kitehetsz rólam is "picsánrugóst", "hogy kell szopni apádat", "amikor kiverem a lányom elött a faszom", bár ezt te jobban müveled - mondhatnám ösztönösen - mint én... gennyeském.

    Ugye nincs harag? Tõled tanulom, meddig lehet elmenni és a másikat baszogatni (akkor is ha téged nem támadott eddig). Mivel töltik meg az új magyar értelmezõ kéziszótárt olyanoknak mint ti. Amikor hazamentél az volt az elsõ, hogy anyádat hátbarúgtad, és amikor nyivákolni kezdett, hogy "édes kicsi fiam, de miért vagy ilyen állat..." akkor széklábbal verted a fejét, hogy ne pofázzon? Hogy is volt ez nálatok? A szomszédotok mesélte, az elején neked nem tetszett, hogy apád buzibárokba vitt el ötéves korodban és egy féldeciért bárkinek odaadott, hogy megdugjon (tudom, az életnek nevelt)? Persze csak az elsõ néhány napod volt rossz, ameddig nem tudtál ülni, aztán már te rimánkodtál, hogy induljatok a cukibuzibárba a bácsikhoz! Anyád egyébként - ugye tudod? - miattad lett öngyilkos! Elmondta az orvosnak aki az utolsó látleletet vette fel róla...

    Folytassam? Élvezetes volt itt lenni bõtorkú barátom. Lehet tovább viccelõdni... de itt a te mocsokhelyeden. Azért jöttem én is ide, ha már ennyire fontosnak tartasz minket! A számlát - amit az üzemeltetés miatt kapni fogsz - neked állni!

    Kedves ellenséged, mégegyszer, hogy véletlenül el ne felejtd

    Gerry (Alex Posztos bár ezt tudod) - a postaimre.com-ról (persze itt nem hivatalos, csak amolyan baráti látogatáson)

    VálaszTörlés
  2. Itt valami nem stimmel, galamb eftás nem szokott humorizálni. Ez ráment a kokainra vagy már nem is galamb hanem egy galamb klón.

    joe cool

    VálaszTörlés
  3. Hey Moto, láttad már milyen szépen tud szeretetrezegni a guru? http://href.hu/x/d9ws

    joe cool

    VálaszTörlés
  4. figyi mááá posta. kerecsaen, SZM, meg mindenki.....

    csak egy Calvadost ittam meg a sarki bárban.... Hagytam a gépemet a ti oldalatokon, hogy betájolhassatok( ha ügyesek vagytok).... Visszajöttem, de pár perce -töröltetek. Hanyadszor, tudja az ördög..... Közben felvettétek a nagy arcot, merthogy úgysem válaszolhatok (ha már kiradíroztatok) Ez a kis genny, Athos, jó, ha egy dolgot megjegyez: semmi rosszat nem tettem neki, de ha túl bátor, levágom a kezeit. Te, Kerecsen, már régen a célkeresztben vagy .... SZM, ha nem tévedek, írtam valamikor neked... Mégpedig azt, hogy civileket sosem bántottam. Gondolj utána, fiam... Nem régen házasodtál, talán vannak private terveid is. Mi a faxt bosszantassz????? Tettem én ellened , valamit, amit megtorolni akarsz?.... Mi a kurva francért hõsködsz, te kis féreg????? Mielõtt válaszolsz, olvasd el ezt a pár sort megint.... Egy kérés, ecsém.... Ne bosszants fel............ Aludj jól, kis geci..... Ugyanezt kívánom azoknak, akik ezen a szoptatós oldalon( postaimre.com) te4vékenykednek. Tele van veletek a gatyám........

    Csaba, Erkelenz, papa53m, stb...stb.....

    VálaszTörlés
  5. Kedves postafans.... Lehetett volna úgy is írni, hogy tele van veletek a f@szom.... Ez valahogy közelebb van a valósághoz, sõt, jobban is hangzik. Magyarosabb, bár eléggé alpári, közönséges, bunkó, stb...stb... Gyerekek, tele van veletek a f@szom....................

    papa53

    VálaszTörlés
  6. papa!

    A másik topicon nemrég megszólított téged HERRY vitéz.
    http://postaimre-jobbik.blogspot.com/2010/09/ki-kicsoda-who-works-avagy-honnan.html?

    VálaszTörlés
  7. papa53!

    Rambó szart ettél hogy ennyire keménynek hiszed magad?

    Hozzám mikor jössz már? Ne csak igérgess meg a monitor mögül ugass hanem gyere patkány!

    Tas vezér

    VálaszTörlés
  8. Tapsifüles látom nagyon izgatott. Valszeg most készül a szokásos esti pornószörfölésre hogy jól kiszeretetrezgethesse kis mütyürkéjét mielőtt az ágyikóba bújik. Mi a kedvenc műfajod tapsikám, az anális videók vagy a kakiszex? Vigyázz, nehogy váratlanul bejöjjön az anyukád a szobácskádba miközben éppen a nagy szeretetrezgés közepén tartasz :)

    tapsifüles ex-barátnője

    VálaszTörlés
  9. Hol laksz tapsivezír? Elmegyek én érted szívesen te kispöcs!

    légionnaire

    VálaszTörlés
  10. Hát ezt nem hiszem el. Ez a Ratyi vezér már mindenkit meg akar verni? :)))

    VálaszTörlés
  11. Tasvezêr.... Bazd sazájon anyádat, kis geci.... Biztos lehecc, ha Miskolcra megyek, kiszakítom a lábad. Vagy - ha mnár tanúltam - 13 másodperc alatt mnegöllek..............................................

    VálaszTörlés
  12. Elég hülyer voltál, hogy megadtad a cimedet....Ne félj, mielõtt megyek, felhívlak....

    VálaszTörlés
  13. papcsicska53!

    Brühhüühüüühhüü! Eltörött a mécses? Nem akarsz sírni egy kicsit?
    Bekaphatod ha hagyom!

    Üdv:
    SZ-M

    VálaszTörlés
  14. Ugyan SZ-M Tesó még valami fertőzést kapnál.
    Bírom ezt a sok netkommandóst meg ezeket a fenyegetőzéseket ha elmegyek Miskolcra megöllek. Pfff, gyere már na ne csak a szád járjon meg a kezed a billentyűzeten.
    De mondjuk ha a villamos után kéne futni akkor kidobnák a taccsot 10 méter után.
    Örülök hogy a motyófun gittegylet ennyire felkészült. A szellemiségük is csak úgy sziporkázik. Egy fekete lyuk hozzátok képest nap kitörés.
    Szánalmas álmaygar debil, idióták, bugrisok gyülekezete vagytok.

    Tas vezér

    VálaszTörlés
  15. Tapsi hapsi!

    Ennél már, csak tudod mi volna jobb? Ha ecce valami saját dumát nyomnál végre, mert amikkel itt emberkedsz, azok elég régen lejártak. Főleg ez a fekete lyukas... :)) Ez kb 20 éves. Szóval elég ratyis a szöveged.

    LÓFASZBA! :)

    VálaszTörlés