2010. szeptember 20., hétfő

POSTA IMRE BÉRENCGECI !!!!

Csupán szeptemberben 7, azaz HÉT előadás !!
Feltűnt már itt bárkinek is, hogy Zsimre mennyire megsokszorozta előadásait pont mióta a kampány folyik? Azelőtt jó estben is, ha volt havi 1-2 fóruma, de általában egy sem. Most meg hetente 3 !!! Ha ez az ember nem egy fizetett bérencgeci, akkor jöjjön a Nibiru ! Mert, hogy a benzin, a kaja-pia és egyebeket nem fedezi az a pár lószaros könyve eladása, meg az a pár ezer Ft amit befizet neki az a pár idióta, hót zicher. (a családja eltartását, rezsit, stb-t már nem is említem. Pedig dolgozni ugye nem jár, hisz csak a gép előtt ücsörög egész nap, vagy utazó nagykövetet játszik). Mindezért ezt, csak háttér pénzekből lehet finanszírozni! Nem véletlen tehát, hogy most ennyire belehúzott és próbál mindenkit uszítani egymás ellen és akit lehet, a szavazástól eltántorítani! Amúgy semmi köze a mostani választásokhoz! Tehát, mi érdeke, hogy így belehúzott és országjárásra indult? Csak egy lehet a válasz: Valakit, vagy valakiket szolgál! De, hogy nem a nemzeti oldalt, az biztos, hisz itt még a kutya se kíváncsi rá! Száz szónak is egy a vége: ZSIDÓBÉRENCGECI!
Nah jól van te kis tetűhintás zsidóbérenc! Hamarosan kibújik a szög a zsákból, mert szorul azon a retkes nyakadon a hurok!
De, ha kiderül, hogy most igazam van, akkor kösd föl a gatyád te NEMZETÁRULÓ, mert úgy bánok el veled, hogy könyörögni fogsz a halálodért!
Erre esküszöm!!!

24 megjegyzés:

  1. Teljesen jogos felvetés. A két választás között nem igazán tüsténkedett.
    Eddig nem kellett hinteni az igét? Nem kellett a pénz sem?
    De vajon most meg kikre és hogyan tukmálja rá magát?
    Mert az rendben van, hogy mennek az emenefkások, az a pár, de azonkívül ki kíváncsi rá?
    Úgy tűnik egyáltalán nem zavarja az sem, hogy az egész nemzeti oldal rajta röhög.
    Itt valami nagyon bűzlik!

    Gandy

    VálaszTörlés
  2. Nincs senki a szaros előadásain hiába nyomja őt akárki, hülyét csinált már magából... De attól még eléggé valószínű hogy tolják valakik...

    VálaszTörlés
  3. Korcsmákba szervezik az előadásait. No, de ki fizeti meg a tulajt, hogy kockáztassa a vendégeit, legalábbis aznap esetére.
    Huh ,lehet, hogy az emenefkások annyit isznak, hogy megéri?
    Vagy a masszív törzsvendégeknek tart előadást?
    Hihihi...

    Gandy

    VálaszTörlés
  4. Ez amúgy sem újdonság... Az év elejétől a választásokig verte magát egyfolytában és most kezdi megint... Buzi kis köcsög de súlytalan, viszont kurvára idegesítő...

    VálaszTörlés
  5. Bizony az a szerencse, hogy súlytalan. Viszont a nemzet nevében lámpavason a helye!

    VálaszTörlés
  6. Hallottam hogy nyáron asszem szarvason megengedték hogy valami kis beszédet tartson...ott voltt a Jobbik is fórumot tartani Balczóval...erre ez a kis faszpörgentyű elkezdett valami zavaros szarságot nyomni a nézők meg annyira fütyültek hogy le kellett jönnie az emelvényről...még Balczó is röhögte...áhh ez a kis köcsög nem ér semmit csak olyanokat tud behülyíteni akik agyilag amúgy sincsenek rendben...

    De a lámpavas attól még jár neki , mert egy szarkavaró kis törpe fasz...

    VálaszTörlés
  7. Amellett hogy keverkavar kibérelt kocsmákban amikor éppen nem otthon vakarja a mogyoróit a számítógép előtt, elég jól él galamb ügynök, még egy 4 millás terepjárót is vett nemrég. Kell is a terepjáró, hiszen állítólag rendszeresen utazik Svájcba. A terepjáró egy hasznos kis jószág amikor valaki a kis erdei utakon szeret átkelni a már amúgy sem őrzött shengeni határvonalakon...

    525

    VálaszTörlés
  8. Ez is tipikus Fosta Imre: átvesz máshonnan cikkeket és a végén odafirkálja a nevét, esetleg homályosan utal a forrásra zárójelek közt). Most pl átmásolt egy egész (nagyon éles) cikket a KURUC-tól és még nem is említi a Kurucot: http://kuruc.info/r/20/66443/

    Icus

    VálaszTörlés
  9. Régebben, mielőtt minden számukra veszélyes egyedet ki nem rúgtak, az volt a módszere, hogyha megszorították nyakon vágta a honlapot 6-8 átmásolt cikkel. Ne látszódjon a főoldalon az ellenvélemény, hanem kerüljön hátrább. Aztán az "ellenzék" hozzászólásait, Gerry idővel kigyomlálta.
    Egy másik módi a kiutálás volt. Nem tudom Szuhay mit mosogatja itt a szennyesét, mert Ő aztán ebben jeleskedett az alpári stílusával.
    Addig gyötört embereket, míg önként távoztak.
    Nem mindenki bírja az ilyesmit.
    Így, megyegettek a dolgok a szeretet rezegtető oldalon.
    Most időnként a felheccelt fanok egymást marják.
    Mert ellenségkép az van (JOBBIK, MVSZ, HVIM, GÁRDA), de ellenség az ma már ritka madár.

    Gandy

    VálaszTörlés
  10. Oh-lá-lá!
    Miket nem olvas itt az ember!
    "úgy bánok el veled, hogy könyörögni fogsz a halálodért!"
    Ha-ha-ha-ha!
    Moto bevette az Imre pirulát! Fegyverbe Moto!
    Ritka szar, ahogyan előadod magad Moto!


    Icus!
    Olvasni még tudsz? Mert ha igen, akkor esetleg elolvashatnád, hogy ki vette át a cikket az Imre oldalára! Segítek! Kerecsen volt!


    Gandy!
    6-8 átmásolt cikk? Még elérhető Imre régi oldala! Igazán megmutathatnál egy ilyen esetet!
    Bár....
    Ne fáradj! Tudom hogy csak kamuztál mint mindig!
    Szerintem mostmár a Gandy helyett a Gané nevet kellene használnod, mert az pontosan rádillik!


    Figyeló-(A hülyék figyelője)

    VálaszTörlés
  11. Motyócska!

    Ugyan már nyáron senkinek sincs kedve fülledt levegőjű helységekben lenni. Miért a te zsobbikád mit csinál a nagy nullán kívül hogy pár karrierista zsidógyerek halálra keresi magát hogy olyan hülyék mint te meg a hozzád hasonlók bejutatták a fajtársaik közé. A zsobbik is most indult be De majd minden hétvégén akkor is volt Imre előadása.
    Ugyan ne nevetes már a hvimmel tóth-toroczkaival tudod ki volt az apja? Leprás banda a hvim! A gárda már nem létezik, zsobbikotok poltkorrekt lett hazudgálja önmagát átver mindenkit. De s(z)avazgassatok!

    Ne játszátok már itt az agyatok(helyét) kisfijúk/kislányok. Attól hogy provokáljátok eszetlenül ezt a cionista bagázst meg teszitek alájuk a lovat meg hogy pár kukával keménykedtek attól még nem lesztek felelősség teljes hazafiak és magyarok! De csak magyarkodjatok.

    Tas vezér

    VálaszTörlés
  12. Postaszopó!

    Hahaha :)) Kolduló gazdádról hamarosan lehull az álarc, nem lehet másképp. Eddig kedvesek voltunk és úri emberek. Ha mód lesz rá, akkor most ráhúzzuk a lófaszra :)) Az lesz az igazi fegyverbe :))))

    Ja ja tényleg az a faszrezgő kerecsen volt :)) Nem is tud mást, csak másolni. Mióta beégettük, már nem a nevét biggyezti oda, csak a forrást felejti le. Most is a kuruc helyett a blogot tünteti fel, mintha járt volna már azon a blogon. Milyen véletlen, pont a kuruccal egy időben. :)) Igazi fostalicska.

    Gandy esetében meg hazucc te kutya, hisz ezt már sokan észrevették, te meg most tagadod karalábé agyú! Amint kényes lett valami téma, rögtön rászart Zsirénke 8-10 akármilyen másolt lószart, csak hogy letűnjön az a böfögése amit kritizáltak!

    Faszrezgő! Jön a LÓFASZBA! :))

    VálaszTörlés
  13. Motyóka!

    Még számolni sem tudsz mert csak 6 előadás van. Pár piros kockát sem tudsz összeszámolni te kis idióta, jellemtelen gyökér? És te meg a hozzád hasonlók alkotják a nemzeti oldalt?!
    Uhh hozzátok hasonlóra nem egy országot de még egy fogpiszkáló hegyezést, utcaseprést sem bíznék.
    Egy biztos állóhelyetek már van a Dunában!

    Nevetséges hülyegyerekek vagytok!

    Motyóka, és az ajánlatom hogy élőben találkozzunk az még áll gyáva kis nyuszókám! De hozzál még pár magadhoz hasonló idiótát talán 10-en lenne esélyetek.
    Nevetséges kis gittegylet vagytok.

    Tas vezér

    VálaszTörlés
  14. Tapsi füles az oviba menet előtt felállt a bilijéről és jól megmondta a magáét! XDDD Csak kár, hogy ezt már 1000x hallottuk.

    VálaszTörlés
  15. De azért jó érzés, hogy már kora reggel hót ideg beteg vagy! :))) Én nagyon élvezem, ahogy habzik a pofád te kicsi faszrezgő XDDDD

    VálaszTörlés
  16. Motyós!

    Minden beírásodból lejön mennyire egyszerű debil hülyegyerekről van szó. Kisebbségi komplexusban szenvedsz te kis idióta de majd segít rajtad egy fejlövés vagy pár évtized egy bányácskában fajtársaiddal együtt kellemes lesz...

    Tas vezér

    VálaszTörlés
  17. Igen a kocka az hat, de tudomásom szerint volt egy ZSfnk gyűlése is ahol előadta a faszrezgést. Ott eljáccotta Zsirénke a kormányzót és szopógépeit megnyugtatta, hogy most már itt a vég.
    Mióta is mondja ezt? 2-3 éve? Oszt még mindig sehol semmi! XDD

    Viszont hamarosan jön a LÓFASZBA! XD

    VálaszTörlés
  18. Tapsi füles!

    Még mindig itt fenyegetőzől? Hogy hogy nem vagy már az oviban? Irány fasztrezegni! XD

    VálaszTörlés
  19. Őszintén sajnálom tapsifülest. Milesz majd amikor kiderül számára hogy a bálványa egy közönséges szélhámos aki állítólag ügynökként kezdte karierjét aztán lebukott a pedofil ügyei miatt és csernobilből behozott radioaktív faanyagot árult jóhiszemű házat építő családoknak... most pedig ismét ügynök lett és talán még "bizniszel" is frásztuggyamivel Magyarország és Svájc között a cukimuki terepjárójával (amit persze az eladott 3 tucatnyi könyvéből vásárolt)? Ha mindez ki fog derülni még a te számodra is tapsifüleském (mert eccer ki fog), ugye nem fogod felkötni magad a nagy szerelmi csalódásban?

    joe cool

    VálaszTörlés
  20. Én tudom mit csempészget a guru Svájcból: svájci bicskákat! ezzel lesznek felszerelve az emefenká rohamcsapatai mert van rajtuk dugóhúzó!

    Icus

    VálaszTörlés
  21. Na de komolyan Svájcból kézifegyvereket szoktak átcsempészni mert a svájci polgár gond nélkül vásárolhat ott ilyesmit (gerry nemsvájci állampolgár véletlenül?) vagy füvet mert kevesen tudják hogy Svájcban szabad hasist termelni csak éppen nem fogyasztani, ezért a termés legnagyobb része kikerül az országból.

    Icus

    VálaszTörlés
  22. Pontosabban Svájcban nem a hasis termelése szabad, hanem annak a kendernek a termesztése ami alkalmas a hasis előállításához. Például az Amszterdamban (szabadon) kapható hasis nagy része importált svájci kenderből van előállítva, de Svájcban is vannak állítólag rejtett laboratóriumok (többnyire Zürichben...) amik téglaformába préselik a kender aktív összetevőjét amit aztán diszkréten kivisznek az országból vagy eladják helyben a svájci dílerek.

    Icus

    VálaszTörlés
  23. Ez mind igaz, Icus. Néha a kender két fogyasztható formáját, a hasist és a marihuánát bicikli keretekbe préselve csempészik át a határokon Európán belül. Érdekes módon Svájcból egyre több használt bicajokat hoznak át Magyarországra különböző "használt bicikli kereskedők" de ennek ellenére még sincs több használt bicikli a bolhapiacokon, mint valaha...

    525

    VálaszTörlés