2010. szeptember 26., vasárnap

Nyuszipöcs ismeri a HAARP ellenszerét

Prüntyőke!
Tudod, az ég a gyertya ég....-re meg lőn világosság!



18 megjegyzés:

  1. Tas

    Te miért vagy ennyire nyomorult??????

    VálaszTörlés
  2. Szegényke, szeret szerepelni. Már a postaszopók is látják, hogy ez csak egy kis hülye gyerek. :))

    VálaszTörlés
  3. Azon gondolkodom, hogy ez a félcédulás hogyan kerülhetett be egyáltalán a Gárdába annak idején???? Az, hogy kirúgták aztán érthetõ...
    A másik: sztem ennyire nem lehet valaki hülye, bugyuta, gyerekes, kis-, és nagyköcsög. Az ilyenek egy kialakúlt koreográfia szerint szerepelnek. A kérdés, ki a koreográfus?????

    Erkelenz

    VálaszTörlés
  4. Biztos az a Táltos ember is hülye stb. meg vagy 30-40 ember akivel elkezdtük énekelni. Jó érzés volt és tényleg sütni kezdett a nap.
    Bár ti a magyarságból annyit fogtok fel hogy jobbik jobbik...ez a ti nagy magyarság tudatotok.
    Bár ti nem vagytok többek aljas zsidó provokátoroknál. De a neten nagy legénynek hiszitek magatokat mondtam hogy gyertek el aztán élőben megmutathatjátok mennyire kemények vagytok.

    Tas vezér

    VálaszTörlés
  5. Bemásolom nektek az MNA nyílt levelét.

    "MNA: Nyílt levél Posta Imrének

    * Nyilatkozatok-Közlemények

    |

    Tisztelt Posta Imre! Kedves Barátunk, Bajtársunk!

    A Magyar Nemzeti Arcvonal első esetben tesz közzé nyílt levelet. Húsz éves működésünk folyamán nem történt olyan esemény, melyre ilyen eszközzel kellett volna válaszolnunk. Most sem a magunk ügyében választottuk a vélemény nyilvánításnak ezt az eszközét. Imre! Mindig is valamilyen társaság célkeresztjében voltál, nyilván ez az állapot különösebb gondokat nem okoz Neked. De most azt látjuk, hogy egy jól összehangolt, több irányból intézett támadás középpontjába kerültél. Saját tapasztalatunkból tudjuk, hogy az ilyen műveleteknek az egyik célja az, hogy a megtámadott személyben a magára maradottság érzését felkeltsék, és ezt -amennyire lehet- fokozzák. Ezért kötelességünknek érezzük, hogy biztosítsunk szolidaritásunkról, támogatásunkról.

    Eszmei téren gondolkodásunkban vannak különbözőségek, de meggyőződésünk, hogy mindig a tisztesség útját járva kerested, és keresed az igazságot. És ez a tény felülír minden nézetkülönbséget. Reméljük, nem egyedüli szervezetként nyilvánítunk ilyen véleményt. Bizonyosan sokan lesznek, akik melléd állnak, és így adnak méltó választ az ellened támadóknak, és egyben így köszönik meg Neked azt a sok munkát, küzdelmet, amit az Igazság érvényesítésének nehéz harcában magadra vállaltál.

    Tarts ki, Imre! További jó munkát, szerencsés hadviselést!

    A Magyar Nemzeti Arcvonal vezetősége"

    És az Őrző Gárda is kiállt Imre mellett.

    Most is ezt csináljátok mocskoljátok Imrét holott ő nem mocskolt senkit. Elmondta a kritikáját több emberrel együtt. És a toroczkai hogy árulózza az MNA-t. A TRMSZ is rájött mi ajobbik nem véletlen a megállapodás felbontása.

    De nyugodtan csináljátok egyébként nem zavar hogy pár retardált kis péniszű deviáns majom mit makog. Amit az MNA tesz meg ahogy kiáll az jellemző egy magyar emberre de amit ti tesztek meg a jobbikotok az nem szól másról mint a karrierizmusról és a pénzről meg a mutyiról. Sajnos de ez az igazság.

    Nektek mi van beigérve vagy apuci cége jobbik közeli vállalkozó?


    Tas vezér

    VálaszTörlés
  6. MFNK-MNA: zsák a foltját... mindkettő csak (horog)kereszt a nemzeti oldal hátán és valószínűleg mindkettő mögött ugyanazok a dávidcsillagos sz@rkeverők állnak.

    Szebb jövőt!

    VálaszTörlés
  7. Arról meg ne is beszéljünk, hogy elég csak itt a blogon visszaolvasni és bárki láthatja, kb 100 szidalmazó levél van kint, amit Zsirénkének írtak. Most van egy ilyen seggnyalós levél... és? Nehogy már ez győzzön meg bárkit is, hogy zsirénke jó úton jár. Zsirénke egy önkarrierista nemzetáruló, retardált, uszító, szarkeverő, önfényező, beképzelt, puffadtfejű, debil állat!

    VálaszTörlés
  8. Nyuszipöcs!

    Amúgy neked mit ígért be Zsirénke? Tábornoki rangot?? Vagy apucid a Zsfnk csernobili házak közeli vállalkozója? Hmm?? XD

    VálaszTörlés
  9. Tascsi!
    a TRMSZ arra is rájött, hogy Imre vezéred kicsoda is valójában:)

    moonlight

    VálaszTörlés
  10. Ezekkel nem érdemes különösen foglalkozni, Moto. Agymosók és agymosottak társasága. Mögöttük pedig rendszeresen ilyen vagy olyan sz@rkeverő titkos szolgálatok ráncigálják a madzagokat. Úgy bűzlik ez a kis világ mint a pokol klotyói.

    Szebb jövőt!

    VálaszTörlés
  11. Kezdjük ott hogy Imrének semmi köze ahhoz ami Miskolcon elkezdődött és lezajlott utána országosan.
    Megtapasztaltam tények alapján mi ment nekem ezt úgysem tudjátok beadni. Azokat az erkölcsi nézeteket amik alapdolgok nem a jobbik valósítja meg.
    Részemről szégyenlem hogy benne voltam ebben a pártban és a gárdában ami már nem is létezik.
    A nemzeti oldalba belefér akkor egy pornózó lány és a pornót a zsidók irányítják, belefér olyan ember aki a kultiplexet vezette és soroljam még a buzi sajtószóvivőt igaz már lemondott. Ez a nemzeti oldal? De gondolom a jobbikban meg a volt gárdában nem voltak ügynökök és most sincsennek úgy hogy semmi szűrés nem volt. A jobik hamar lett tömegpárt ami elég látszólagos.
    A TRMSZ a jobbikkal szakította meg az együttműködést már bocsi moonlight. Kicsit nagy a képzavar nálad is.

    VálaszTörlés
  12. Szerintem inkább a saját házatok táján nézz körül előbb. Pedofil Posta, mindenkitől kölcsön kérő kerecsen, biszex GERRY, stb... stb...
    Mi meg azt szégyelljük, hogy egyáltalán 1 percet is eltölthettél a Jobbikban. pfööööjjjj köpedék emberek nem kellenek!

    VálaszTörlés
  13. motyós, nem a mennyiség számít hanem a minőség. Ti csak egy kommuna tajtékzó debil mennyiség vagytok.

    Az előbbi hozzászólást nem írtam alá de én voltam.

    Tas vezér

    VálaszTörlés
  14. Ki más is lehetne nyuszipöcs :))

    VálaszTörlés
  15. http://tmrsz.blogspot.com/2009/05/beta-sugarzo-csernobili-fenyoronkok.html
    <-Biztos ez is csak puszta képzavar. Imrének nem egy írásából tisztán lejött, hogy mennyire orosz párti, linkben szereplő írás pedig csak tovább erősíti ezt a feltételezést. Ha a farönkös üzletelgetés valóban igaz, akkor szerintem nincs is miről beszélni.
    moonlight

    VálaszTörlés
  16. moonlight

    A TMRSZ honlapja ez: http://www.tmrsz.hu/
    Ne a szánalmas agymenéseiteket tegyétek ki az n+1-ik blogotokra.
    Hazug mocskolódó taknyok vagytok semmi többek!

    Tas vezér

    VálaszTörlés
  17. Nyuszipöcs!

    Úgy látom téged megrontott Zsiénke :))

    VálaszTörlés
  18. Egy biztos téged gábor a zsidó takony apád és anyád rontott meg. Csak makogsz beszélni sem tudsz te debil szarházi féreg.

    Tas vezér

    VálaszTörlés