2010. szeptember 21., kedd

Imi benyal Athosnak (aki nagyon veszélyesnek tűnik) és közben hallucinál....

Megjegyzés: Imre-Imre.... nincs ott semmi összeesküvés lökött hobbit, a szaros honlapodon kb. minden 1000-ik hozzászólás kapcsolódik a "cikkeidhez"(mindegyik egy rakás szar), inkább mindenki a saját baromságát nyomja, amúgy 10 embert fölösleges lenne elterelni a te idióta képzelgéseidtől, max orvosi céllal kellene. És ne nyalj a tökkelütött olvasóidnak (lásd. Athos esetében), úgyse utalnak többet....:))
Ma nagyon veszélyesek voltatok egyébként...:D:D

8 megjegyzés:

  1. M&M
    Itt csak egy problem van.... nem tudok a postaimre.com-on válaszolni, mert kiradíroztak. Ez - ha komolyan vennénk -, nem okozna gondot- , de így, valahogy nem az igazi.... Megérted, miért itt, a te oldaladon írok...Geci, gyáva népség . OK, én sosem voltam hõs, de ha valakivel gondom volt, zemtõl-szembe rendeztük. Most jön ez a kis tetü- Athos
    ??????? A faszba sincs, de hõsködik.... Semmi baj; hogy miért teszi, õ tudja. Aztán itt van a guru, meg SZM.... Kissé megviselnek, de egyenlõre bírom a tempót. Nem értem, miért haragszanak????????????? Megbántottam valakit????Ezek az emberekerk nevezett sejthulladékok valahogy elszomorítanak. Mi lesz belõlük??????

    VálaszTörlés
  2. Szerinted minket, miért nem engednek be? szerinted hány perc alatt mosnánk le őket? kapnának olyat, hogy 2 napig nem aludnának az idegtől :)) Gyengeszarok!

    VálaszTörlés
  3. Tas, SzM, Athos meg a többi nyomorult nem érnek egy kalap szart se Imivel az élen. Nem lehet velük vitázni mert nincs alapjuk a vitához. De naonnaon veszedelmesek:))
    De kezdenek unalmassá válni...Imre is egyre szarabb és szarabb. Kezd méltatlanná válni egy ilyen kis faszpörgentyűvel való foglalkozás...

    VálaszTörlés
  4. Látom most fordítva van a dolog. Zsirénke szopta le SZ-M-et :)))

    SZ-M!

    De fel vitte az Isten a dógod. A guru cumizik neked? :)))

    VálaszTörlés
  5. Moto,

    Elõször veszem a dolgokat komolyiból....
    Akkor, ha téged hülyére vesznek(vehetnek), s te ez ellen nem tehetsz, nos.... Megértessz... Sosem kerültem semmilyen konfliktot ki, de - ha ne is voltam hõs- nem szerettem, ha valaki(k) a picsába akartak küldeni.....Ki a fasz ez a postaimre, vagy athos, vagy szuhai.makai, kerecsen????? Ki a fasznak, s miért -----dolgoznak????? Mi a franc a céljuk?Mi a faszért hergelem magamat ilyen söpredékekkel????????
    Holnap, ha felébredek, egy másik szögbõl látom ezt a telibekúrt világot. Ezeket a hulladékokat is egy másikl szögbõl tudom megtekinteni.... Hogy ez kinek jó, vagy kinek használ - tudja a f@sz.... Egyelõre - tele van velük a tököm.........

    papa53,Erkelenz, Xmen, meg a farkam zudja.....

    VálaszTörlés
  6. Ki tuggya SZM miccsinál a fejével olyan jól amiért Imi ennyire emelgeti a kalapját...:D
    De nem gondolkozik vele az biztos...
    Neeeem, itt valami más lesz...:D:D:D

    VálaszTörlés
  7. Ezek már csinálnak a fejükkel mindent, csak épp nem gondolkoznak vele. Viszont, ha jól megnézi az ember ezt a bagázst, hát.... a jó Isten mentesen meg minket, hogy ezek vegyék át a hatalmat XD

    VálaszTörlés
  8. Moto,

    ezek a gennyek írnak az oldalukon mint a világbajnok, mert tudják - nem válaszolhatok....Kiradíroztak, stb...stb. Jön egy ilyen kis geci(athos) - fenyeget... Miért? Ha ezt Kerecsen, vagy PI teszi, nos, ök lefizetett ügynökök.... Ebbõl élnek, ne rágódjunk ezen... De egy ilyen kis takony???????? Athos..... ki a fasz ez, s egyáltalán - tettem neki valami rosszat???????????????Mi a faszt kötexik????????????

    VálaszTörlés