2010. szeptember 22., szerda

A postafan kérdez...

Dr. Antekirtt felteszi a kérdést Posta Imrének: Ő hogyan képzeli el ezt a forradalmat, hogyan gondolja ezt véghezvinni...
szekelytomi a legvalószínűbb reakciót vázolja fel....
Megjegyzés: Azért hátha végre valami értékelhetőt kiizzad a szekta vezér, sose lehet tudni... De valószínűleg valami ilyesmit kap Dr Antekirtt: "Így lesz mert így kell lennie"...vagy valami hasonló egyértelmű választ....figyelünk azért...:))
Természetesen megérkezett Zsimre überokos válasza:


8 megjegyzés:

  1. Hejj Mantis, ezt nagyon eccere tettük ki! XD

    VálaszTörlés
  2. Leveheted ezt is ha gondolod, mindegy csak legyen kint. Kíváncsi leszek vajon a sensei elő mászik e... ennél nyálasabban már tényleg nem lehet kérdezni mint ez a dr anteizé..

    VálaszTörlés
  3. Szerintem, csak azért ilyen nyálas, hogy be ne szójjjanak neki és, mert hátha választ kap. :)) Kiváncsi vagyok a válaszra. Nem lesz eccerű azt már látom :))

    VálaszTörlés
  4. A válasz imét imrésre sikeredett... belehalna ez a köcsög ha valami konkrétumot kellene mondania?:D

    VálaszTörlés
  5. Mantis, tudod, Posta Imre egy közönséges szélhámos és a szélhámosok egyik jellemzője éppen a nagy semmitmondó duma amivel CÉLTUDATOSAN átverik a saját ésszel nem rendelkező palimadarakat. Posta Imrének használt autókat vagy életbiztosításokat kelle árulni, ezekben biztos jó lenne, csak hogy ez munka lenne és ő semmitől sem fél jobban, mint a munkától. Inkább, hogy munkát vállaljon, még azt a szégyent is elviseli, hogy a felesége minden reggel elmegy gürizni miközben ő otthon a mogyoróit vakargatja.

    Icus

    VálaszTörlés
  6. Icus, azért sem melózik Posta, mert így is van komoly ha bár nem hívatalos és valószínűleg nem is legális jövedelme. Természetesen nem a könyvei eladásából, sem a féltucatnyi kretén aki hébe-hóba átutal neki néhány ezrest.

    525

    VálaszTörlés
  7. Icus

    Persze, de az ember reménykedik, hátha villant valamit...:))

    Imre meg a munka? viccnek is rossz... ha akart volna , már talált volna valami olyan szellemi munkát ami az ő semmittevő szarrágó jelleméhez illene, de akkor félre kellene tennie ezt a szar. De amíg valahogy(ki tudja hogyan...) három gyerekkel a családban nem szorul rá hogy dolgozzon(gondolom az asszonyka sem keres 500rongyot havonta) , addig ez a szar fog menni, már amíg van rá vevő...
    Igaz ha nincs ott senki akkor más van még vagy 20 nick tarcsiban hogy fenntartsák a látszatot hogy a honlap "él"... szóval ez biztos hogy egy valakik által fenntartott cirkusz.

    VálaszTörlés
  8. Igen Mantis, "valakik által fenntartott cirkusz" ez valóban, de az sem biztos, hogy kápéban kapja meg a jutalmat. Az is lehet, hogy öszvérként hoz át "valamit" renceresen Svájcból és azok a bizonyos "valakik" biztosítják neki cserében a blogos hazaárulásért, hogy sose találkozzon útközben vámellenőrzéssel.

    525

    VálaszTörlés