2010. szeptember 20., hétfő

heavenslight nem fényhozó, ő médium - Szeptember 23.-án lehullnak rabláncaink



13 megjegyzés:

  1. Kedves Mr.Moto!
    Korábban is szerettem volna már kérdezni/javasolni (ha szabad ilyet), hogy az ilyen idézetek alá/fölé - ahová elfér - meg lehetne jeleníteni a forrásának a közvetlen linkjét? Nekem például ez hasznos lenne, mert nem kellene több oldalnyi bejegyzést és hozzászólást végigböngésznem, míg rátalálok.
    További szép napot!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen!

    VálaszTörlés
  3. Szeptember 23-án jönnek végre ezek az arkangyalok? Már ideje volt bammeg! Kezdtem azt hinni hogy útközben megálltak valamilyen lebulyban ahol leitták magukat a sárga földig és már azt sem tuggyák hogy merre van az amarra. Na de komolyan örülök hogy végre jönnek! Már el is küldtem a felmodásomat, 23. után ne számítjanak rám a rabszolgatartó főnökeim mert a 4 arkangyal hamarosan fel fog szabadítani a láncaimból bammeg! Még nem kaptam választ az igazgatóságtól de a kampós orrú főnököm már tuti hogy megkapdta a felmondásomat mert amikor meglát a fénymásológépnél azonnal menekül mintha félne a 4 felszabadító arkangyalaimtól. Köszike Posta Imre, hogy kiszabadítottál a rablánccaimból!!! Mennyivel tartozok?

    Madár Pali

    VálaszTörlés
  4. Nincs mit, szívesen.

    VálaszTörlés
  5. Pali!

    Irénke már mióta mondja, hogy forró ősz lesz! Tárazz be élelmiszerekből és ivóvízből, különben jajj lesz neked. Imre nevét pedig foglald imába!

    VálaszTörlés
  6. Palikám!

    Az UTALÁSRÓL nem elfelejtkezni!
    No meg, vedd meg az Irén összest, díszkiadásban!

    Gandy

    VálaszTörlés
  7. Ugyanmá Motokám, ne bogár ilyen nevetséges! az arkangyalok majd gondoskodnak Palika napi taco burgereiről és a sült krumpli adagról (édes-savanyú szósszal plíz)!

    joe cool

    VálaszTörlés
  8. Nagyon köszönöm a tenácsot kedves Gandy, már rég megvettem 3 példányban a nagy Posta Imre halhatatlan műveit de igazad van ismét megrendelem őket 10 példányban hiszen a szabadságért ez igazán nem drága! Mondd csak kedves Gandy, szerinted szeptember 23. pontosan hány órakor jönnek majd az arkangyalok? Jó lenne ha már reggel korán tudnának jönni, mert akkor be se kéne mennem már a melóba.

    Madár Pali

    VálaszTörlés
  9. Kedves Pali!

    Kérlek máskor olvasd el figyelmesebben a médiumok közleményeit! Ott van világosan, hogy 18,31 és 20,30 között lesz a nagy VALAMI!
    Ha pedig mégse, az csak azért lesz, hogy Posta Imrével direkt kiszúrjanak.

    VálaszTörlés
  10. Hűha! Igazad van kedves Moto, nem is láttam. Jó nekem a 18.31 is, mert akkor legfeljebb még be megyek raboskodni az nap. Egye fene, úgyis ez lesz az utolsó raboskodó napom! Juj de izgi!

    Madár Pali

    VálaszTörlés
  11. Köszönöm én is, Moto!
    Ahhh, millyen figyelmetlen vagyok és a FOSTA ÖSSZEST sem vettem még meg.

    Gandy

    VálaszTörlés
  12. Én most fogom beperelni az egyházakat, mer Imre nevét kihagyták a Bibliából! Mi ez, ha nem szenccségtörés??

    VálaszTörlés
  13. Heavensbigyó aszonta 23.-án lehullnak rabláncaink. Ma meg 24.-e van. nem tudjátok hol késik a VALAMI?

    VálaszTörlés