2010. szeptember 25., szombat

Tas vezér a posta honlapon kamaszodik...


18 megjegyzés:

  1. Megelőztél!!!! :)))) Pot most akartam kirakni.
    Kiskancsónak szerelmi bánata van, elhagyta őt kerecsen... de ha géppisztolya lenne...
    Ezt akartam címnek adni. Van felette egy másik komment, azt is ragd ki. Nyuszifül arcoskodik :))))

    VálaszTörlés
  2. Nyuszmusz, több pénzed maradna a hétvégére, ha nem Zsirénkének adnád oda :)

    Nyuszmusz egy ideális alany lenne ha valakiknek szüksége lenne önkéntes agymosott terroristákra Magyarországon, hogy lejárassák a nemzeti oldalt. Talán éppen azzal van megbízva galamb hogy az ilyeneket beszervezze?

    joe cool

    VálaszTörlés
  3. Joe

    Ez a tas gyerek az első puska lövésnél a mamit akarná...méghogy ő terrorista...:))
    tasnak egy jó lucskos pina kellene, de az is lehet hogy motonak van igaza és inkább kerecsen segge kellene neki, nemtom. Mindenesetre trévé teszi az egész posta blogot hál Istennek....XDXD

    VálaszTörlés
  4. Nyuszipuszi, ha eccer Zsirénke meg akarja mutatni neked hogyan működik egy kalasnikov, jobb lesz ha fejbevágod vele ha csak nem akarod egy palimadár rácsos kalitkába leélni az életecskédet.

    VálaszTörlés
  5. Attól tartok, Mantis, hogy ez a trévé gyorsan átmehet tragédiába is, ha a guru úgy akarja.

    joe cool

    VálaszTörlés
  6. Joe

    Nem hinném...a harmincadik fegyverbe vonulás után már kiderült hogy gyávák és lusták...még egymásnak segíteni sem hajlandóak csak ugatni...

    Régebben gondoltam erre amire te de már nem hinném hogy ezek csinálnának bármit. Meg aztán Imi is megmondta múltkor "az igazság kimondásával köll harcolni"...:))

    VálaszTörlés
  7. Mantis, erre ne vegyél mérget. Posta már is szervez ezeknek "városi harc" széánszokat és erről nem dicskszik a blogján. Van egy kirakat ami a blog és van egy háttér ami csak a guru által kiválasztott agymosottak számára nyilvános. Tény ami tény, Posta olyan agymosottakat gyüjt be, akikből akár véres palimadarat is lehet csinálni szükség esetén.

    joe cool

    VálaszTörlés
  8. Joe

    Szerintem te is mint sokan túldimenzionálod ezt a posta jelenséget. Én ismerek pár embert aki ott van imre közelében. A nagy belső kör pár öregemberből és öreglányból áll,és ezek is kopnak kifelé, nincs neki használható embere az ilyesmihez...

    VálaszTörlés
  9. Nah jó, de mi lesz, ha valami szuper nagyhatalom mögé áll? XD

    VálaszTörlés
  10. Mantis, az öregebbek csak arra jók, hogy hozzák be nyögdíjjaikat a guru kasszájába, viszont van már néhány eszement fiatal is, talán 2-3. Egy fiatal palimadár pedig általában ismer hasonszőrű palimadarakat akiket esetleg be is tud szervezni a szektába. Nem mondom, hogy bibi lesz, de ha lesz tuti hogy nem fogok rajta meglepődni.

    joe cool

    VálaszTörlés
  11. joe

    A pakliban persze benne van de nem valószínű. Imre mentalitását és gyávaságát ismerve meg több mint valószínű hogy nem csinálnak semmit, ígért ő már sokszor sokmindent...

    VálaszTörlés
  12. Mantis, nem tudhatjuk ki áll mögötte, ahogy Moto is írta. Azt viszont látjuk, hogy fura módon munka nélkül is megél mint hapci a levesen :)

    joe cool

    VálaszTörlés
  13. Joe

    Az tény, hogy egy ilyen gerinctelen szarházit sok féle képpen fel tundak használni azok akik a nemzeti erők ellen munkálkodnak. Ennek egy részét folyamatosan műveli, mivel a "megbízható" infóival próbál bizalmatlanságot kelteni a Jobbik ellen... Persze képes lehet rá hogy pár embert behülyítsen és rájuk hívatkozva felszámolják a nemzeti erőket, de most biztos nem. Kevesen vannak és azok is gyengék meg hülyék. Én inkább úgy látom hogy Imréből is kezd kifogyni a szufla... Egyre kevesebbet és egyre szarabbul ír. Szerintem nincs benne ennél több mint amit most össze szarakodik.

    VálaszTörlés
  14. Úgy legyen, Mantis. Ha viszont Forintos Gyulának igaza van és Posta valóban zsidó, akkor tuti hogy cionék ügynöek és ha az, akkor tuti hogy nem ártalmatlan. Wait & see...

    joe cool

    VálaszTörlés
  15. -azaz "cionék ügynöke"-

    VálaszTörlés
  16. Joe

    Ha az írásait vesszük van valami abban amit az a Forintos beszélt(mondjuk az az arc se százas egyébként)...Hogy cionék ügynöke e? Akarva vagy akaratlanul de az... ez a szar amit művel így vagy úgy de csak biboldóéknak jó, másra nem.

    VálaszTörlés
  17. Különben én kifigyeltem Imi guru elképzeléseit. Totál 1956-os mércét vesz alapul. Nemzeti Kormány, háttérhatalom, meg a sok bla bla. Úgy szeretné megcsinálni a forradalmát, mint Kádárék, csak ő a nemzetre hivatkozva. Viszont ezzel az a baj, hogy 56-óta majd 60 év telt el és óriásit változott a világ. Tehát Zsimre nem előrelátó, hanem le van maradva 60 évvel. Ráadásul nincs is önálló elképzelése, hiszen koppintja a megtörténteket. Bár ő nemzetmentőnek állítja be magát.

    VálaszTörlés
  18. Joe egyet kell hogy értsek! Imre pszichológus, ez sokszor meg is nyilvánul az agymosó szövegein, nem árt vele vigyázni. Tud hatni emberekre, szóval labilisabb idegzetű személyt simán rávehet valami őrültségre. Ott van pl. Tas vezér, ilyen retardált embernek egyszer kerülne fegyver a kezébe, egyből meglenne a baj... Ettől függetlenül már nagyon unalmas a blogja, szerintem még kampányidőszak után uszíthat kicsit, aztán le lesz kapcsolva, miután senkit sem fog érdekelni.

    VálaszTörlés