2010. szeptember 27., hétfő

Hogyan kasztráljunk pedofilokat?

Hazánkban is egyre nagyobb vihart kavarnak a pedofil ügyek, a lányaikat megerőszakoló "családfők". Felháborítóan enyhe ítélettel úszta meg az az apuka, aki tizenéves lányát azzal büntette, hogy minden kettes után orálisan kellett kielégíteni az igazságos szülőt, míg elégtelen esetében hagyományos módon.
A hasonló szörnyűségek örökre nyomot hagynak szerencsétlen gyermekek lelki és szexuális életében, s súlyos zavarokat okoznak. A szakemberek véleménye szerint 100 esetből nagyjából 4-re derül fény, s indul eljárás. Ráadásul gyakran a sértettet okolják. Az egyik magyar bíró szerint "valahogyan úgyis el kellett veszítenie a szüzességét" egy 12 éves lánynak... Angliában sem különb a helyzet, nemrég azt sütötték ki, hogy egy 10 éves kislány kihívó öltözködésével (fodros melltartó) kiprovokálta, hogy a parkban két pedofil megerőszakolta, ráadásul idősebbnek nézett ki a koránál, valóságos ifjú hölgynek. Ha netán 20 éves lett volna, akkor simán meg lehet becsteleníteni? A két visszaeső bűnöző 10 éve szerepel a pedofilok listáján, az egyik két évet kapott, a másik mindössze 9 hónapot. S az ügyüket tárgyaló bíró egy másik gyermekmegrontót felmentett, azt ajánlotta a férfinek, hogy vegyen egy piros bicajt áldozatának.
Talán a kiút is látszik. EGy többszörösen visszaeső brit pedofilt hatéves mostohalányának megerőszakolásáért ítélték el. Hat esztendeje 12 hetente hormoninjekciókat kap, amelyek mesterséges impotenciát idéznek elő nála, így erekciója sincsen. Nem fog újabb áldozatokat szedni kiengedése után. Ez lehetne az egyik megoldási módszer. De fontos lenne, hogy több esetet tárjanak fel, s ne az áldozatokra hárítsák át a felelősséget.
Az is furcsa, hogy egy tatabányai gyermekorvost elítéltek, mivel mindegyik lányát megrontotta. A hatályos törvények szerint büntetése letöltése után visszamehet orvosnak, hiszen pácienseit nem erőszakolta meg, tehát alkalmas gyermekorvosnak.
Posta Imre PEDOFIL! KATT IDE!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése