2011. január 23., vasárnap

Közlemény - Válasz Posta Imrének

és, hogy mire válaszoltunk? ITT olvasható.
Posta írása első része ami ránk vonatkozik. Arra lett eme válaszunk.
Azért az mindenesetre nagyon furcsa, hogy Imre azt írja írásában, hogy érdemi válaszra nyitott lenne. Beírtuk ezt érdemi válaszként, ami természetesen 15 perc után törölve lett. Ennyit Posta Imre érdemi vita stílusáról.

Kedves Imre!
Meglepődve olvastuk, hogy híveid nyomására, csak reagálni kényszerültél érdemben az ellenoldalad tevékenységére. Ez számunkra nemcsak egyszerű elismerés, hanem a közelmúlt felfokozott tempójának eredményességét is igazolja. Ennek örömére válaszolnánk is, egyrészt mert tovább kívánjuk vele fokozni a tempót, illetve rávilágítanánk arra, hogy továbbra sem teszel mást ezzel az írásoddal sem, mint vakítod a népet!
Az egész magyarázatod arra a tényre alapoz, hogy mi, valaki (a Jobbik, NBH, stb.) által felbérelt személyek vagyunk. Mindketten tudjuk, hogy ez nem így van. Ezért pénzt nem adna senki. Munkánkat ezzel erősen túlértékeled és fontosnak állítod be, ami jól eshetne, de tudjuk mindezt azért teszed, hogy hitelesnek állítsd be a velünk kapcsolatos rágalmaidat. Enélkül elég nevetségesen festenél, hogy két mezei blogger támad téged és tehetetlen vagy velük szemben. Mi több, gyáva módjára ignorálni próbálod őket és beállítod őket mindenféle szolgálatok és pártok „katonáinak”. Azt gondolod az magyarázat lenne a tehetetlenségedre, hogy nagy támogatást vetítesz a hátuk mögé? Te lennél a mártír, a kis áldozat akit támad a „nagy” Jobbik? Ez az alapja a taktikádnak, de ezt szerintünk senki nem hiszi el neked.
Megalkottad ellenük a „marketingedet”, most már mint hasznos bolondok vannak jelen akik megtisztítják oldalad a „fölösleges ballaszttól, szellemi tévelygőktől”. Gondolod ebben partner lenne a Jobbik? Nem látod, hogy ha a Jobbik akarna ártani neked akkor a Barikád és a Kuruc lenne tele veled? Ennyire bolondnak nézed a saját olvasó közönségedet? Eddig még a weboldalad haldoklására azt a magyarázatod adtad, hogy tulajdonképpen nem is olyan fontos már, mert a tudás átment, az értő fejekben összeállt a kép, az érdemi munka (pl. tengeralattjáró mentés) a háttérben folyik. Valami módon azonban mégis fontos lett a ballaszt leválasztása a honlapodról. Ellentmondásokba keveredsz Imre és ezzel a szervezettséggel ami neked van, nem fogsz kijönni belőlük!
Talán a legsúlyosabb hiba ezekkel kapcsolatban, hogy minden ellenvéleményt egy fantoménak, „Motyóénak” titulálsz. Még a TMRSZ honlapján történt lealázásodat is volt képed neki titulálni, ami fizikai lehetetlenség lenne. De te megpróbáltad lenyomni ezt is az olvasóid torkán. Bárki, aki más véleményen van, aki kacérkodik az érveiddel vagy odaszól, azt te máris Motonak hiszed. Ez több szempontból is hibás, de talán a legfontosabb, hogy elmulasztod ezáltal észrevenni, észrevetetni azt, hogy már sehol sem számolnak veled, sőt! Egyenesen közröhej tárgya vagy szinte mindenhol ahol korábban megfordultál. Különleges vagy, ez tény. De talán azért annyira mégsem vagy az, hogy mindenki más legyen a bolond körülötted. Nem sok ember van, akinek adunk a véleményére, de van éppen elég ahhoz, hogy minden oldalról valaki meg tudjon ítélni téged korrekten.
Tevékenységed minden oldalról meg van világítva. Ezt te ingyen reklámnak hiszed, jó dolognak gondolod. Azonban oldalad látogatottsága egyre csökken, a tagok leginkább csak terelik a témákat és recepteket cserélgetnek, többször kényszerültél már taktikai és logikai változtatásokra a rád nehezedő külső nyomás hatására. A kétfős csapat azóta négyre bővült. Mi lesz ezután? A legrosszabb rémálmod, ha így folytatod! Ezt én nem nevezném annak, hogy te kontrollálod a bloggereket. Ezt még csak pozitív hatású negatív reklámnak sem hívnám! Tudod mi ez? Emberségből vagy csak pusztán érdektelenségből senki nem akar igazán ártani neked. Jelentéktelen vagy. Hogy mi miért „bántunk” mégis? Mert nem vagy ellenfél és vétesz annyi hibát, hogy bőven találunk rajtad fogást. Érted? Ezért nem az MSZP-re és a FIDESZ-re világítunk rá. Mert hozzájuk gyengék vagyunk. Azért van a parlamentben a Jobbik, hogy velük foglalkozzon. Nem pedig Posta Imrékkel. Nekünk ez hobbi. Mert nem egy ember van már akit kihúztunk a mágikus bűvöletedből, akik felébredtek. Nekünk nem kell félnünk titkosszolgálati bosszútól, párt lojalitási kérdésektől. Ezektől függetlenül teljes életet élünk és ez akkor is így lesz, amikor te már nem leszel! Számunkra nem ennyi az élet amennyit te látsz belőle, nem úgy mint a te életed, ami teljes mértékben azon áll vagy bukik, hogy felszínre tudod-e hozni magad újra bárhogyan is a nemzeti érzelmű emberek körében. Az utalások, a pénz, neked csak ebből a forrásból csöpög. Nem húzódik meg mögötted munka vagy bármilyen érték teremtés, amiért fizetne bárki, kizárólag a híveid adományai éltetnek. Ne próbálj meg minket ilyen szintre beállítani. Ennél sokkal komplexebb élete van a legtöbb magyarnak.
Tehát nem válik semmiképpen a hasznodra ahogyan viselkedsz és az sem ahogyan mi viselkedünk veled. Nem akaszt fel téged senki, hagynak vegetálni, kéregetni, küzdeni a fennmaradásért. Talán ez még rosszabb. Ez a négy blogger sem tesz mást, mint hogy kötelet ad a kezedbe. Hagynak, hogy te akaszd fel saját magad! Ettől tanulságos ez a történet. A csomót már szépen megkötötted magadnak és a most már kibővült csapat gondoskodni fog arról is, ha rossz területekre tévedsz és indokolatlanul bántasz másokat saját magad haszna céljából, hogy elvégezd a hátralévő munkát is a kötéllel!
Áldás!
postafos Bloggerek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése