2011. január 31., hétfő

A Posta Hintaló

Hétfő van! Ezt minden edzett Posta olvasó tudja mit jelent. Ez nála a vérgejzír ideje. Az utóbbi időben kicsúszott az ütemezésből. Egyrészt mert amatőr minden téren, ideértve a szervezettséget is, másrészt pedig mert annyi külső inger érte az elmúlt időszakban, ami megbillentette az amúgy sem stabil fókuszáló képességét. Ezzel fiatalkora óta vannak problémái, ő maga sem titkolja. Azonban ez a hétfő hozta a megszokott beteg tévelygéseket. Szót sem érdemelne, de már csak megszokásból is fűzök hozzá pár gondolatot.
Amolyan mellékesen feltűnt, hogy tele van fogalmazási hibákkal. Az elején olyan érzésem volt, mint mikor anno a Tulok által publikált elemzésekben a fordítóprogram hibái nem lettek korrigálva. A szavak hibás ragozással vagy anélkül lettek pakolva egymás mellé. Pár perccel a hír megjelenése után már olvastam, nem lévén jobb dolgom, mint 24 órában a honlapját figyelni. Nem nagy dolog ez, egész ügynökségek személyi állományát leköti Posta figyelése világszerte. Viccet félretéve, még ezekben a pillanatokban is ott éktelenkedik jó néhány ragozatlan szó, amikben megbotlik az olvasó szeme. Szeretem a több részből álló összetett mondatokat magam is. De amit Posta művel, az már trehányság és súlyos hiba. Az első bekezdés mindösszesen 4(!) mondatból áll. Különösen a második nagyon durva. Nyilván az én írásaim sem hibátlanok, de odafigyelek. Valamint én nem képzelem magam Magyarország kormányzójának, így talán nekem elnézhetőbb, mint neki, aki emberek és annunakik milliárdjaihoz szól minden alkalommal. Ezekből pusztán annyi a lényeg, hogy világosan látszik, hogy az egész szöveg dühből és kapkodva lett összerakva, félretéve minden átolvasást, szerkesztést és elemi tiszteletet az olvasók felé. Értelmi színvonalát és beképzeltségét figyelembe véve kijelenthetjük azonban, hogy egyszerűen csak saját magát adta!
A cikkben számtalanszor jelentkeznek az olyan indulatos, érzelem korbácsoló szavak mint a „felkoncolás” és társai. Úgy beállítva, mintha a háború és a tömeggyilkosság a „nép” akarata lenne. Pedig ez nem más továbbra sem, mint az ő víziója és az általa kívánatosnak vélt megoldás, ami persze minden elemében baromság. Főleg, hogy nincsenek is elemei, csak a Posta és a rambók feszítenek terepgatyában és surranóban. Fiatalabb koromban én is mindig színötös voltam antiszemitizmusból és rasszizmusból. Azonban idővel az ember tovább művelődik, érik és a tanultak átalakulnak, megérnek, lecsiszolódnak az ember fejében. Semmilyen háborús megoldás sem nem nevezhető megoldásnak és még csak véletlenül sem kívánatos normális ember számára. Továbbra is a társadalomnak kell megoldania a társadalmi problémákat, a közösségeknek kell megküzdenie az élet kihívásaival és formálni a társadalmat. Tehát bármilyen problémára a megoldás maga is a tágabb értelemben vett forrásnál keresendő. Ugye nem kell minden pontján átmenni annak, hogy bármilyen háborús megmozdulás, bárki ellen esélytelen Magyarországon és még ha győztesként is kerülne ki a nemzet sem lenne semmilyen pozitív eredménye!? Az egyetlen várható végkifejlet győzelem és bukás esetén is még a névleges szuverenitás elvesztése, a további szétdarabolás és az idegen megszállás. Ez nyilvánvaló, így ezért is nem kívánatos a háború gondolata. Persze ők, ezt mint elkerülhetetlen átmenetet közlik és már izzad is a bugyijuk az izgalomtól, hogy rambósat játszhatnak. Minden kaotikus kontroll nélküli állapotot övező körülményekről és helyzetről még csak halvány fogalmuk sincs. Borsodban és szerte az országban már sok embernek van fogalma róla. Minden napjuk a bűnözők jóindulatán múlik. A sikerhez gyakorlatilag semmi, ha tele a spejz halkonzervvel és van önvédelmi fegyvered. Az kizárólag arra jó, hogyha a képzett támadód nem találna éppen fegyvert a keze ügyében akkor a saját önvédelmi fegyveredet elvéve, azt ellened fordítva éri el amit akar. Így a háborús készülődés és az okos felvilágosítás ami most folyik Posta honlapján, egy óriási félrevezetés és a fogalmatlan agyalágyultak még csak véletlenül sem beszélnek a valóban szükséges előkészületekről amennyiben valami tényleg történne.
Nagyon kíváncsian vártam, hogyan fog belekötni Posta a beszédbe, amit Vona Gábor mondott. Mindent kimerítő, teljes körű, kiváló beszéd volt. Magam is egy aggályt fedeztem fel, mint valaki már írta korábban, amibe bele lehet kötni: Nem volt rajta sapka. Posta meg is ragadta ezt az univerzális ürügyet és jól odapróbált kábítani egyet az olvasóinak a Jobbik hátteréről. Azt írja egyre több Jobbikos vezetővel beszél. Ez már csak azért is vicces, mert ezek a vezetők egy személyben mind Szijjártó Tibort takarják, aki sem nem vezető és valószínűleg nem is Jobbikos már. Szerelemféltésből, a saját féltékenysége által tönkretett házassága miatt próbálta több fronton is támadni ez az „ember” a Jobbikot, de egyedül Posta állt szóba vele (Az előzmények és a levelezésünk vele, olvasható a blogon). Szamár is jó alapon Szijjártó le is paktált Postával és Roudes álnéven futtatja magát. Pár nap alatt ez a dolog odáig nőtte ki magát, hogy Posta azzal vakít mindenkit, hogy egyre több vezetővel beszél… „Nálunk a Jobbikban már normális ember nem hisz” írja, ami kivételesen igaz. Ugyanis „náluk” tényleg nincs normális ember. Lehet próbálta burkoltan kiterjeszteni ezt egy tágabb csoportra, de ő nem tartozik sehová, pusztán saját trágyadombjára, maroknyi követőjével együtt.
Budaházy körül is hazudik egy sort, ami nagyon vérforraló sokaknak, így nekem is. A vádakat ellene pontosan ismerjük. Ennyire nem lehet tájékozatlan Posta, hogy ne tudja, a vádak nyilvánosak. Nem is ezzel van itt a baj. A vádak súlyosak, ezért van előzetesben. Azonban bizonyíték ügyben alig tud felmutatni valamit az ügyészség és mégis bent tartják, ami egy demokratikus államban megengedhetetlen. Továbbá az előzetes letartóztatás intézményével így visszaélni is felháborító. Budaházy-t az ég világon semmire nem fogják felhasználni a nemzeti oldal ellen. Pont azért, mert eddig sem tudták és ezután sem sikerül nekik megtörni őt. Ő Gyuri! Ennyi! Posta pedig nagyon belenyúl a tűzbe ha Budaházy-t belekeveri a mocskos kis képzelődéseibe és sokat hazudozik és fantáziálgat még róla. Körülötte mindig is forróbb volt a levegő és tucat tökös gyerek akad aki egy rossz szóra rögtön eltünteti a családját a fiatalabbaktól az öregebbek felé haladva amennyiben nem fér a bőrébe. Egy fotel kormányzó, egy díszhuszár, a katonaság szégyene, egy nyápic! Ez érezhetően nem az a terület, ahol büntetlenül fantáziálgathat és butíthat másokat.
Az egyiptomi eseményeket hazánkra igyekszik vetíteni minden áron. Ezzel maximum pár gyengeelméjűt ijeszt be. Azt sugallja van megoldása rá, hogy ez ne következzen be, de majd a maga idejében elő áll vele. Ez a szokásos recept! Nem fog semmi hasonló történni nálunk mint Egyiptomban, majd pár hónapra rá Posta kijelenti, hogy a háttérben elzsírozták (az MNFK), hogy ne legyen baj. Megmentették az országot, éljen a szabadság, a korona méretét meg szűkítsék le az ő törpe kis fejére, hogy jól megálljon.
Szerinte Vona már majdnem jól beszél, csak a lényeget nem említi. Szerinte a zsidók tolják előre a Jobbikot és tucatnyi más beteg, alaptalan elméletet is leír még, ami a lágyult fejében megszületett. Ezekkel nem is untatnám az olvasókat. Akit érdekel, olvassa el a cikkét, de csak éhgyomorra! Azonban nem hagyhatom ki, hogy tiszteletteljesen ne mondjam el neki a magamét: Jimbó! Tévedsz! Vona Gábor pontosan és életszerűen vázolta fel a magyar emberek aktuális problémáit, melyek égetőek és sürgős megoldásért kiáltanak! Pont ő volt az, aki ezekért az emberekért követeli a minél korábbi, tényleges megoldásokat. A Jobbiknak van ott a kezében a lehetőség, hogy tegyen bármit is. Te, Jimbó, még csak képviselő-jelöltnek sem kellettél nekik, hiába kapálóztál érte! Nem a háború a járható út amit te favorizálsz, hanem a társadalmi megoldás. Elhiszem, hogy sokaknak csípi a szemét a demokrácia, a pártok uralma, a kis emberek elnyomottsága. De a megoldás is ebből a káoszból és rossz rendszerből kell, hogy kinője magát. Belülről lehet szétrobbantani a rendszert és nem a háborús filmek utáni izgalommal teli örömmel vízionálni, hogy rambózni pedig olyan jó és a surranóban peckesebb a járásotok!
Ködös, buta félszavak, árnyalt, semmitmondó utalások, alaptalan feltételezések sora ez az egész új Posta remekmű. „A helyzet fokozódik” olvassuk a közhelyes semmitmondást. Már csak a „Fegyverbe!” hiányzik és teljes lesz a kép. A dezinformációs áradat újabb mérföldkövéhez ért Posta. Alapvetően ijesztgetni, elbizonytalanítani szeretne. Megosztani mindent és mindenkit! Egyértelműen félrevezető, mint mindig. Akinek eddig kétségei voltak a diagnózisát illetően, most már biztos lehet benne. Moto-t is megemlíti, mintegy viccelődve, hogy valójában „vele” van. Próbálja elhinteni a bizalmatlanság apró magvait az olvasóban. A követőknek megparancsolta, hogy ne írjanak többet a postafos blogra, kezeljék viccesen Moto-t és kezdődjék újra a figyelmen kívül hagyás hadművelet.
Még szerencse, hogy eddig nem tudták, hogy Szuka-Maki pedig a mi emberünk volt végig, aki abban vállalt nagy szerepet, hogy mindenkire okádékul rátámadjon és rombolja a közösséget, ami éppen-éppen csak ki akart néha alakulni. Nos, Szuka tökéletesen szétverte, minden csúnya szóért kapott 10 forintot. Nagyon boldog volt ettől! Most már, hogy feladatát elvégezte, elmondhatjuk, nincs már rá szükségünk. 12,7 millió forintot keresett összesen általunk a csúnya szavait összeszámolva. Tehát a Posta által annyira imádott „szűrő” nem volt más, mint egy patkány! Viszont már aktív az új beépített emberünk is!
A Posta hintaló felbukott! Egy nagy félrevezetést szánt megosztani velünk a mai napon. Öngólt rúgott sok tekintetben. Vezetgetne mindenkit, a saját családját, az ismerőseit, az olvasóit, de csak félre. Az egész élete egy nagy félrevezetés!
Áldás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése