2011. január 26., szerda

Hír a jövőből: Felakasztották a HAZAÁRULÓKAT!

Hazája elleni összeesküvés címén halálra ítéltek két férfit, aki a világhálón kapcsolatba lépett Ehud Olmert izraeli miniszterelnökkel, két vádlott-társa (kerecsen és Szuka-Maki) életfogytiglani börtönbüntetést kapott, közölték a bírósági források.
A 42 éves Posta Imrének és bűntársainak pere 2012 január 25-én kezdődött a fővárosi bíróságon. A négy HAZAÁRULÓ férfit azzal vádolták, hogy érintkezésbe lépett egy ellenséges országgal, és felajánlotta szolgálatait az izraeli titkosszolgálatnak, a MOSSAD-nak. Mivel Magyarország Izraelre, mint fő ellenségre tekint, így a HAZAÁRULÓK-ra, csak is a legsúlyosabb ítéletet mondhatja ki a független Jobbik bírósága.
A vádirat szerint Posta Imre és kőbuzi Gerry személyes e-mail címükről levelet küldtek Izrael miniszterelnökének. Ebben azt írták: "Mi vagyunk az MFNK és szeretjük a zsidókat. Ön tisztességes zsidó, és mi készen állunk arra, hogy bármit megtegyünk az izraeli betelepülni szándékozóknak". Posta Imre, más néven Irma, ezután kedvező választ kapott a cionista entitás kormányfőjétől, aki azt írta vissza: "Készek vagyunk továbbra is támogatni Önöket, mint ahogyan eddig is tettük. Ön a mi legjobb emberünk Magyarországon. sokat köszönhetünk magának és az MFNK-nak a zsidók magyarországi betelepülésében." - állította az ügyészség.
A vádlottak tagadták bűnösségüket, s azt vallották, hogy a terhükre rótt bűncselekményt 4 blogger koholta ellenük. (természetesen ez nem igaz!) Az illetékes állambiztonsági bíróság azonban bizonyítottnak találta a vádakat., így ma hajnalban Irmát és kőbuzi Gerryt azonnal felakasztották. A másik két postaszopóra életfogytiglani kényszermunka vár, ami azért is súlyos büntetés számukra, mert nincsenek tisztában a munka szó fogalmával. Eddig, csak tarháltak, loptak és csaltak. - jelentette a FJH.

Független Jobbik Hírügynökség

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése