2011. január 27., csütörtök

A Gerinctelen Személyes- Avagy Horgász Tippek Posta Imrétől

Az elmúlt napokban történt pár esemény, ami kellőképpen borzolta a kedélyeket. Elég, csak ha a Szijjártó Tibor féle agybajra emlékeztetem az olvasót, de Posta vitaképtelenségére és aljasságára is láthattak példát, akik olvassák a blogot. Igen, a nagymester említést tett a pórnépről és feldobta a labdát, miszerint nyitott az érdemi vitára, az ellenvélemények meghallgatására. Láthattuk mennyire nem tartotta meg a szavát és fülét-farkát behúzva vonult vissza követői forró lehelettel teli ölelő karjaiba. A ma lehozott írása azonban egyesekben dühöt, míg másokban pusztán szánakozó nevetést váltott ki. Akárhogy is, felmerült jó néhány dolog, amit érdemes tisztába tenni!

Az első és legfontosabb sejtetése, az általa említett Jobbikos vezérkari körökből érkező pletyka őszentségéről. Ez szerinte arról szól, hogy Vera meglátta Posta igazi arcát és kihátrált mögüle. De épp ott állt Kerecsen, így megesett, ami amúgy is szokásos mikor idegen naplopót fogadnak be a családba. Remélem szarkazmusom érzékeltette a téma komolyságát. Posta itt lényegnek azt szánta, miszerint a Jobbik vezérkar tud a létezéséről és foglalkozik vele, mi több! Pletykál róla! Tehát a fontossága érzetét hivatott ezzel az egész cikkel helyretenni, amolyan javított marketingként foghatjuk fel. Semmi másról nem szól, mint hogy csepegtet intim részleteket a mindennapi életéből, összekeverve pár misztikus elemmel, próbálva sajnálatot, rokonszenvet ébreszteni és a türelmetlenkedőknek adott már megint pár nyálban bő időhúzó magyarázatot. Tudatos, jól időzített írás, amire valójában nagy szüksége is van az ő szempontjából. Újjá kell élesztenie azt a látszatot, miszerint róla a nemzeti oldalon, az általa elképzelhető legmagasabb körökben is beszélnek, ott őt számon tartják, esetleg még ellenfélnek, vetélytársnak is tekintik. Nem titok senki számára, hogy a Jobbik már nagyon régóta nem foglalkozik vele semmilyen szinten. Mióta hátba akarta támadni őket és mióta folyamatosan szapulja őket minden lehetséges módon, szinte már senki más sem áll szóba vele. Ez a lehető legrosszabb Postának. Bármit elvisel, csak azt nem, ha semminek nézik. Abba bele tud őrülni és kontrollálatlanul mocskol mindenkit, amolyan óvodás álcával, sunyi ferdítésekkel.

Mikor a magánéletét teregeti valaki egy olyan oldalon, amit sokan olvasnak, tudjuk mennyi lehet belőle valós. Semennyi! Valami oknál fogva Posta mégis magyarázkodásba kezdett a családot illetően (mi eleget emlegettük itt a blogon) ami elég szokatlan manőver tőle. Teljesen nyilvánvalóan ezt valamilyen külső nyomásra tette és manipulációs szándékkal. A legártatlanabb ok a rokonszenv kiharcolása lehet az olvasóból, de egyben biztosak lehetünk! Ha ő ezt kiírta a honlapjára, akkor pont az ellenkezője igaz! Dezinformációs szándékkal tette és/vagy valami külső erő erre kényszerítette. Ez lehetett akár egy valós vita Verával, vagy az általunk elkövetett élcelődés arról, hogy anyuka mennyire meg van vezetve, hogy leállt ezzel a sok szempontból impotens törpével és egyedül tartja el a családot!

A türelmetlenkedők szaporodását jelzi, hogy pár napon belül másodszor csitítja őket és szolgáltat kifogást a tétlenségre. Ez kiemelkedően jó hír! Az újabb időhúzó kellék a család és a családi szeretet felemlegetése. Mi több! Már a nemzet mentés elengedhetetlen feltételének tekinti az egészséges családi hátteret! Mondván ezt hű olvasóinak, akik közül páran közismerten magányosak, hírhedten antiszociálisak, de legalábbis otthonülő, egyedülálló emberek. Akik nemhogy családi életre nem képesek, de egy, azaz egyetlen egy baráti kapcsolatot sem képesek fenntartani rendszeres feszültségek nélkül. Ezzel, mint egy hidegzuhannyal el is oltotta a tüzet, ami az önjelölt zsidóölő hősökben tombolt. Legalábbis igyekezett tükröt tartani eléjük és ez jó kifogásnak bizonyult az időhúzásra. Az ő családja egyébként tökéletes! Aki nem hiszi, járjon utána. Geréb Ágnes sokat tudna mesélni, de előzetesben van, ugyi. Terry Black is a belső kör tagja és még saját inasa is van, a Zsóti. Igazi mintapéldányok!

A Szijjártó féle aljassága után természetesen be lett jelentve, hogy mivel ő sem kímélte mások családját és előnyt akart kovácsolni magának mások családi ügyein csámcsogásával, az ő családja sem lesz ezek után kihagyva még a durva humorból sem. Emögött ne keressen senki semmilyen extra szándékot. Marcika emlegetése nem saját magának szól –habár egy vér, de azért mégsem bántjuk apja bűneiért- hanem apukának. Na meg anyukának, aki Posta elbeszélése alapján joggal lenne nevezhető bűntársnak. Persze a valóság –mint írtam- nyilván másképpen fest. Bármilyen negatív megnyilvánulás nem személyes támadás, hanem átvitt értelemben Postának szól. Hogy észhez térjen, ő is tudja ott végezni, ahová ő tesz embereket. Persze ezt felhasználhatja mártírsága bizonyítékának, de ezt egy értő fül sem fogja komolyan venni. 2 blogger és csapata valóban veszélyes lenne rá nézve? Kormányzó úr! Csalódnánk az MNFK-ban ha ez így lenne! Ennyi erejük csak kellene, hogy legyen! Ám nincs! Egyszerűen észre kell, hogy vegye, nem teheti meg büntetlenül amiket tett és van aki visszavágjon neki, ugyanúgy a nyers húsba, ahogyan ő igyekszik marni másokba. Szokatlan neki az érzés, főleg az utóbbi időszak „egyre nyomatékosabb és egyre személyeskedőbb” irányvonala. Nem gondolta, hogy idáig növi ki magát az ellenállás irányába. Arra pedig végképp nem számított, hogy a családja is az étlapon lehet, ha nem bír magával. Valójában ebből a szempontból senkik nem vagyunk, hiszen egy törpe császár, törpe honlapjának és a maroknyi törpe alattvalójának lépünk oda nap mint nap. Azonban nekünk ez elég. Velük még elbírunk és az életünk minden más területén is helyt állunk. Nem saját magunkat kívánom ezzel nagyítani, pusztán az erősödő ellenállás tényét rögzíteni és szándékaink komolyságát kétségtelenné tenni! Látható is, hogy ez átment a másik oldalnak!

Posta felemlegette, hogy szemtől-szembe nem mer neki mondani semmit. Illetve, hogy megtudta ki alázta porrá és tiltotta ki a TMRSZ honlapjáról. Nos, eddig meg volt róla győződve, hogy Moto volt az, aki TMRSZ tag. Most viszont másról van meggyőződve. Előfordul ez, nincs ebben semmi különös. Történt egyszer, hogy Posta egy nyilvános rendezvényen oda akart slisszolni egy Jobbikoshoz. Mondjuk úgy, hogy van némi szerepe a pártban az illetőnek. Posta, mint egy császári törpe törte magának az utat, el is jutott az emberhez, aki éppen egy beszélgetés közepében volt. Ez nem nagyon zavarta, köszönés nélkül belevágott a szavukba és megfogta a vállát a férfinak. Undorító egy dolog ez, egyértelműen a pozíciók tisztázása érdekében tette ezt az alázó, bratyizó mozdulatot a pszicho-doki. Emberünk megdöbbent, de körülöttük mindenki más is. Összenézett korábbi beszélgetőpartnerével és szó nélkül egyszerűen otthagyták Postát mindketten és máshol folytatták a beszélgetést. Ő nyilván vagy szót akart nyerni és irányító pozícióba helyezni magát, vagy pedig vitát, dühöt kiváltani, amivel megint ő nyer. Nos, ledöbbent a kapott válaszra, nem számított rá, hogy csak szó nélkül otthagyják. Utána hallottuk tőle, hogy a szemébe nem mert mondani az az ember semmit. Gyáva alaknak próbálta beállítani. Ennyit Posta manipulatív ferdítéseiről!

A napokban hihetetlenül megszaporodtak ezek a blőd állítások, feltételezések, szerepzavarok. A legharcedzettebb Posta olvasók is csak kapkodták a fejüket. Ezekről bővebben később írok. Nem győzöm azonban hangsúlyozni, hogy Posta túlnyomó többségében tisztában van a hazugságaival, szándékosan ferdít. Amit könnyen elmebajnak titulálnánk, az valójában amolyan halászat. A zavarosban persze. Mint akik ezt dinamittal szokták, csak ő pici petárdákat használ, mert nincs neki más. Hátha lesz valaki mégis akit meg tud vezetni, hátha fenn akad valaki a hálóján, hátha nem érnek el valamelyik olvasójához a szavaink. Folyamatosan bedobja a csalit, várva ki harap rá. Ne tévesszen meg senkit ez a kitartás! Ez nem az elkötelezettségét mutatja. Szívós ugyan, de ebből él. Nincs más bevételi forrása, mint a neki utalt adományok. Tehát nem a haza iránti elkötelezettség vezeti. Senki nem zárhatja ki a csapatából, nem hívható vissza, nem esküdött fel semmire. Erről egy érdekes államférfi kép jut eszembe. Az igazi diktátor jegyei megtalálhatóak benne. Ám nem más ő mint egy meg nem értett zseni, aki a saját kis szemétdombján nem tud továbbjutni akárhogy is kapálózik. Bezárta magát!

Áldás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése