2011. szeptember 27., kedd

Új faj születik: Postalakosok

Flipike megalkotta a postaszopó elnevezés alternatív verzióját! Öröm látni, hogy nincs észnél ez sem. Ha jobban megnézed, nyelvészkedik ez is. "Posta-lak"-osok... Azaz Posta a honlapján él a többiekkel együtt. Azaz ott csövelnek. Vagy pedig aki csak ír a postafosra, az mind a 109/b-ben lakik Postánál. Vagyis az egész postafos egy nagy kamu és a család szórakoztatja magát.

Posta olyan ~6 név tulajdonosa. Marcselló, Blanka, Matej, Vera, Zafír, Levendula meg a többi szopó nevein osztoznak? Még a végén meglepődünk!? :)

A vérgejzíres Facebook oldal pedig nem csak akkor nem előny, ha munkát keresel. A körülötted élők is furán letagadnak majd...


flipi 2011 09 27 ¦ 13:53:26
Szép napot kedves "Posta-lak"-osok :) ... lehet, fejlemény van állásügyileg, nálam, érzéseim szerint jól elk*rtam ... Shock , hogy jártattam a pofámat, t.i. hát a fészbúkra is felteszem minden új agyszüleményem, háthogymondjam?, a leendő/vagymármégsem! főnököm egy tescos-vezír, s ráadásul ismim. Jó hely ez a fészbúk háttérinfók gyűjtésére. Mondjuk tudtam, de kinemsz*rja le! hát ennyi most, röviden. További gyönyörű verőfényes délutánt Postalakosok :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése