2011. szeptember 27., kedd

Már a csatornából is figyelnek- Avagy mégsem mindenki Moto

A postaszopók kivételesen értelmes lények. A paranoia fogalmát teljességgel kimerítik. Megtudhattuk már tőlük hogyan blokkolnak telefonokat, ám másik telefonban ugyanaz a sim kiválóan működik(!), meséltek már nekünk arról is, hogy a DigiTV-n keresztül is megfigyelik őket, de a laptopok, kenyérpirítók, redőnyök, vakondokok, repülők, bokrok is mind-mind azt a célt szolgálják, hogy adatokat gyűjtsenek mindenkiről, de különösen Posta Imréről és maroknyi olvasójáról. A Posta Imre klónról a Marcika recepttel a kezében már ne is beszéljünk!

Dimenziót is figyelik! Neki az tűnt fel, hogy előttük csatorna cserét végeztek. De csak előttük! Serenity és én voltunk, azt hittük megúsztuk, de lebuktunk.


dimenzió 2011 09 27 ¦ 09:47:01
Kukacka!Egy szót se értek abból a fordításból, amit belinkelkél! francba Nálunk is most cserélték a gázórát.Vegyes érzelmekkel fogadtam.Egyszer olvastam,hogy az echalon óracserének álcázva megfigyelőrendszereket szerel a lakásokba, amiken keresztül tudatokat is tudják befolyásolni.Egyébként nemrég az utcánkban csatornacserét hajtottak végre.Az érdekes az,hogy a meglehetősen hosszú utcának,csak egy részében.Pont a mi részünknél...Senki nem tudja,hogy miért.vagy paranoiám van?Nyugtasson,már meg valaki!! Shock


Szerencsére egy szopó észnél volt és helyretette az idiótát, aki nyilván másik "dimenzióban" él:



Magy1 2011 09 27 ¦ 09:51:41
Dimenzió! Téged akarnak megfigyelni a csatornába juttatott ürülékeden keresztül! ja igen


Dimenzió gyorsan befákkol:


dimenzió 2011 09 27 ¦ 10:03:45
Magy1,! ez gusztustalan volt,és különben sem neked címeztem a kérdést.Bocsi! ezt ni


Magy1 igazi pokolfajzat. Szerintünk Ő Moto! Azonban senki nem ismerte fel. Hogy lehet ez? Javasoljuk az azonnali törlését, kitiltását és nevének halállistára vételét! Dimenzió pedig büntetésből írja le ezerszer, hogy: Mindenki Moto aki nem tapsikol, helyesel és szopik'!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése