2011. március 17., csütörtök

Napi bőnyálas seggnyalás

# | Pataki István Pataki István - 2011 03 16 ¦ 21:22:41
"de már nincs affinitásom a felzárkóztatáshoz"
Nincs a fenét! Az a sorsod hogy tedd a dolgod.Mégis mit gondolsz hol tartanék most ha nemsikerül lopnom egy eszközt és nem ismerlek meg? Azóta azért "is"kukázom(Mivel a munkám már nem kell,ha meg néha mégis az még megalázóbb)hogy fönn tudjam tartani a kapcsolatot és a nálatok,tőletek tanultakat a magam és sorstársaim nyelvén és szintjén tolmácsoljam,adjam tovább!Igen komoly szellemi erkölcsi erőt tudtok adni. Nem tudom ér e ez valamit de sokan vannak itt akik neked köszönhetik hogy a "kannás kilincsmosó"folyékony halál helyett valami másban kezdtek gondolkozni.
Áldás!
# | Geza Geza - 2011 03 17 ¦ 01:15:53
István, tetszik a kommented:)

Imre, egy nagy frászt fogsz te pihenni, családoddal foglalkozni vagy bármi mást csinálni, KÖVETELJÜK a további felzárkóztatást!!!:)

István, ha olvasod az itteni cikkeket, visszanézed az archívumot és nyitott szemmel jársz, nem kell további felkészítés. Az a fontos hogy mit kezdesz ezekkel az információkkal és hogyan tudsz beszállni a szekértolásba anélkül hogy másoknak feladatot adnál.
# | postaimre postaimre - 2011 03 17 ¦ 06:32:36
Hun, szerintem már kezdi érezni, hogy biboldó van és direkt ront a stratégiáján. Az MSZP-SZDSZ is ezt tette. 
István, amit tudni érdemes már mindenkinek, azt tényleg itt van már kinn, ahogy arra Géza is utalt. A többinek, amit írtál örülök és megtisztelsz vele. A bajom az, hogy a sok nemzeti vezetgető, meg terelgető, kis és alvezér ha olvas is, de nem akarja érteni. Lehet, hogy sokkal profánabbul kellene fogalmaznom, de akkor meg alpári leszek. No ezen sem múlik, de személyesen kell őket valagba billenteni, nem itt a virtuális felületen.
Irma el is élvezett :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése