2011. március 23., szerda

Ki az a Posta Imre ?

Istoczy - 2011 03 23 ¦ 00:54:11
Imre!
Sajnos már csak a hányinger jön rám, amikor belépek a Honlapodra. Rosszabbak vagytok, mint akármelyik hazaáruló zsidó. Patrubány éppen ma nyerte meg jogerősen a Kvacskay ellen inditott pert. Olyan vagy, mint Szanyi, aki bevette Tomcat .... Lakatos Mario névre küldött tudósitását.
Nálam itt lett vége...
Istoczy - 2011 03 23 ¦ 01:05:05
Imre!
Még valami...
Amikor Vona Gábor vendégünk volt az 56-os forredalom évfordulóján, itt Clevelandban, akkor szűkebb társaságban rákérdeztem, hogy miért van köztetek ellentét. Vona rámnézett, és azt kérdezte, : ki az a Posta Imre. Mégegyszer rákérdeztem és válasza ugyanaz volt.

És amikor Imike zavarában megmagyarázza , hogy miért nem ismerik :
postaimre - 2011 03 23 ¦ 07:01:23
(rövidített bejegyzés)

Istoczy, a név valami félreértést takarhat és Spartakusz nem kicsit mutatott rá erre. vagy a butaság süt most belőled, vagy a butaság. Hazaáruló zsidó nincs, te oktondi, mert ezek hazátlanok, a Vonás történeted meg tetszik, én is ezt szoktam mondani, miközben a tekintetemet kerülő, a földet vizslató szemeire emlékezem. Látom, nem sokat fogtál fel mindabból, amit itt nem is értettél meg. Ha most lenne egy Antiszemita Párt a Parlamentben, ahol faji alapon válogathatnák be a képviselőket, ne végy rá mérget, hogy Istóczy a meghivatkozottat soraiba engedné. Ja, tudod, ki hívta meg oda a Jóbbik első bábját? Tudd meg, kérlek és a hányingeredet kezeld, mert szükséged lesz rá, hogy utánképezd magad.

Imre ! A neved hallattán egyre több embernek van hányingere , szánalmas vagy és nagyon buta !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése