2011. március 16., szerda

Büdös Szuka engedelmes... még Posta szerint is nevetséges

Történetünk igazi "só" a javából. Minden a só körül forog. Posta bereklámozott egy céget -gondolom utaltak valami alamizsnát- de ez állítása szerint nem is reklám. Tudjuk, hogy Postának elég sajátos fogalmai vannak a reklámról. Nevezzük inkább fogalmatlannak. Szerinte ez a blog neki ingyen reklám, míg az ő beírása a Fűszerkert Kft.-ről nem reklám... No comment! A mese lényege, hogy Szuka a tőle megszokott agresszív módon rögtön rászabadult a Google-re és vad keresésbe kezdett erről a cégről. Természetesen Posta korántsem volt igényes helyesírás tekintetében -ahogy ezt már megszoktuk tőle- és rosszul adta meg a cégnevet, mire Szuka is lyukra futott. Érdemes átnézni a beszélgetést ITT.

Posta először azt írja, hogy jót nevetett a cég Szukán, majd rögtön zseninek nevezi. A társaság meg lett nevettetve, ami dícséretnek kellene, hogy számítson Szukának. A fűszer szuper, Posta ribanca is azt ad a rizshez minden nap. Azt is megtudhatjuk ismét, hogy ez nem reklám, mert ez a cég a legeslegelső a világon, amelyiknek nincs szüksége reklámra. Erre varrjatok gombot! Először bealázza Szukát, majd nyalni próbálja a seggét, majd rögtön megint nevetségesnek nevezi. Igazi pszichodoki, mi? Csak kérdés Szuka beveszi-e. De várjuk ki a végét! Először Posta hozzászólása:

Mielőtt meglepődnénk, íme Szuka tökéletes válasza. Egy dologban őszinte. Nem ért semmihez igazán. Szuka, köszönjük a megerősítést, ezt eddig is tudtuk! Majd engedelmes seggnyaló, faszszopó kiskutyaként megjegyzi, hogy nem feszegeti a fűszer dolgot, amennyiben kis gazdája nem akarja! Ez a szánalmas, kis undorító seggnyaló, szervilis pondró itt nyalja Posta talpait és a színfalak mögött, itt a blogon még van képe tagadni! Játssza a nagymenőt, aki nem is moderátor, hanem admin és hamarabb lett az, mint Kerecsen... Ő a sztár, akitől mindenki féljen! :)
Íme a kis kutyus szavai:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése