2013. április 8., hétfő

Online bolondokháza

Engedjétek meg, hogy bemutassak nektek egy videót, ami valami rejtélyes oknál fogva csak most kezd szélesebb körben terjedni. Láthattátok ugyan a kuruc.info-n, de aki esetleg lemaradt, annak érdemes ezt a nem mindennapi embert megismerni. Kérek mindenkit, hogy nézze végig, bármennyire fáj is. Durva 26 perc fog következni. Többször a videó megtekintése alatt a fulladozó nevetés után gyötrő fájdalom kezd el jelentkezni a test valamennyi pontján, de kérem legyetek erősek és hallgassátok végig. Ilyet nem minden nap fogtok látni. A kis fénymag ami a középagyatokba kapaszkodik a csápjaival is hülyét fog kapni ugyan, de ígérem, hogy könnyebb lesz végigülni mint bármelyik Posta Imre haknit vagy videót. Íme:




Ugye milyen felemelő? Sokkal okosabbak lettünk. Ahogy nagy bőszen ismételgeti, hogy "világhír" a méltán népszerű Luc Besson film mondatai jutottak eszembe: "Corben Dallas. Világjegy!" Kicsit komolyabban utánanéztem ennek a médiumnak. Már ott meglepődtem, hogy még a nevét sem tudta rendesen leírni (televzio) de itt még nem értek véget a meglepetések. Nézzétek kit találtam a horgász videók és riportok között:




Sok minden világossá vált ahogy rátaláltam egyetlen Napóleonunkra ahogy dizájnerpólóban és gondosan hozzáválogatott józsefvárosi kárcórában megmondja a tutit. A legfurább az volt, hogy hagyta szóhoz jutni a műsorvezetőt. Biztos nem volt a toppon. A másik vidám sajátosság, hogy bár próbálták mederben tartani a témát, de Jimbó képtelen volt igazodni, összeszedett lenni. Csak mondta, mondta a saját baromságát, csapongva balra-jobbra, nehogy véletlen elkapjon bárki egy lényeges pontot, ügyelni kell a proletárra, hogy csak címszavakat halljon. A baj a képzetlenségben gyökerezik, holott papíron igenis képzett a Zimi. Viszont előadni, tanítani nem tud. Nincs is neki mit átadni ugyan, de még azt sem képes rendszerezve, szétbontva, türelemmel és figyelemmel előadni. Csapong, mindenről akar egyszerre beszélni, mélységeiben nem fejt ki semmit, hiszen nála nincsenek mélységek és így a kezdő hallgatóban csak három mondat ismétlődik: Mi va'? Mi va'? Mi va'? Aztán a nyiladozó elme elkezd fórumokat olvasni, youtube videókat nézni és egy hét alatt utoléri Postát és a szopókat. Majd fotelforradalmár oklevelét kézhez kapva mindenkit helyretesz és jól odamondja a világnak a fórumhozzászólásain keresztül. Az interneten... igen. Mert a világon milliók vallják, hogy szabad szájú fórumhozzászólásokkal megváltoztathatják az embereket és a világot.

Nos ha Révész János médiumot nehéz volt végignézni akkor Posta alatt rángógörcs fogott el az biztos, de a lényeg, hogy máris szebb lett a napunk. Révészről szinte már biztosan merem állítani, hogy egykor postaszopó volt. Minden valamire való idiótának Posta Imrénél kezdődik a karrier. Ott kap alapkiképzést, ott sajátítja el az elmebaj alapjait. Legyen ez mindenkinek intő példa, csak azért mert az algopyrinre boroztunk még sem médiumok sem nemzetvezetők nem leszünk.

Műsorvezetőnk szavaival búcsúzom, amit két röhögés visszatartás között bökött ki: "Majd a kedves nézők mérleget vonnak." Vontak! :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése