2013. április 15., hétfő

Borbély József betiltotta a 21-i rendezvényt


Borbély József betiltotta a 21-i rendezvényt

Borbély József ma Közleményt tett közzé[i], amelyben bejelentette, hogy „az Apostoli Magyar Királyság Kormányzója kiegyezéssel megállapodott a regnáló 3. Köztársaság vezetésével a hatalom békés átvételéről.”

A megállapodásról ezt írja:
Kormányzói Rendeletek érvényre juttatása érdekében (a II. sz. Kormányzói Rendelet értelmében a Parlamenti és Parlamenten kívüli politikai pártok tevékenységei betiltásra kerültek) állapodtunk meg a regnáló hatalom (mögöttes) képviselőivel a Parlament feloszlatásáról.

Közleménye a „Gyakorlati lépések” meghatározásával fejeződik be:

A fentiek alapján a politika kivonul az ország gazdaságából és mindennemű irányítási munkából. Az anarchia elkerülése és a zökkenőmentes átállás érdekében az államirányítás területén, valamint a vállalatok élén egyelőre mindenki a helyén maradhat, amíg az Apostoli Magyar Királyság Kormányzói Ellenőrzési Hivatalának munkatársai másként nem döntenek az elszámolás folyamán. A korábban már meghirdetett amnesztia rendelet csak büntetőjogi szempontból és együttműködés esetén alkalmazható, a törvénytelenül szerzett javakat mindenkinek vissza kell szolgáltatni.

Az irányítás átvételi folyamatának befejezéséig nem tartható meg semmilyen tömegrendezvény, mivel a 2006. október 23-i rendezvényekkel kapcsolatos feljelentéseink alapjául szolgáló körülmények jelenleg is fennállnak, és ezzel is elejét kívánjuk venni egy esetleges anarchikus állapotnak.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése