2012. december 10., hétfő

postabarom megint zsidókat vizionált

Aztán levelet küldött a fél világnak, hogy fel lesz mindenki robbantva :)

Azzal hülyít most mindenkit, hogy azért vitte el őt a Mossad, mert leleplezte őket. De az igazság az, hogy fenyegetésnek vették a robbantással fenyegetőzést és kicsit megnézték maguknak ki ez a félőrült :)


Eme idióta levél után kiszállt hozzá a 6Óság, házkutatást tartottak, a gépét lefoglalták, Zimi kapitányt pedig bevitték kihallgatásra, ahol előadta, hogy ő infót kapott, tud mindent és csak leleplezte a zsidókat, akik direkt rontották el a reptér irányítótornyát, hogy feltűnés nélkül tudjon 250 zsidó család betelepülni Magyarországra.

Csak az a bibi, hogy jól ismerjük már Zimi vezér infóit (behallucinálja, aztán azt hazudja, hogy a legfelső belső legtitkosabb kapcsolata informálta) és jól tudjuk, hogy kutyaszart sem érnek. Nem értjük, miért is kéne a zsidóknak álcázniuk maguknak, ha be akarnának települni? Talán mind kaftánban, nagy kalapban, pajesszal rohangál? A betelepülni akarók talán nem tudnának elvegyülni a tömegben? Le kell állítani az egész irányítótornyot, ami álltal több ezres tömeg gyűlik össze, és az egész média ezzel foglalkozik? Zimi már megint kitett magáért! Jól behallucinálta magát, az ökrei meg hangosan tapsikolnak neki a postafoson!
Tombol az online bolondokháza! :)))


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése