2012. július 23., hétfő

Zirénke ismét beájult magától

Azt hiszi róla szól ez a cikk :))))
Most, hogy elhallgatták a Jobbikot, és hamarosan lekapcsolják a Kurucot (Irénke már csak tudja XD), mindeki postaszopó lesz és ott fognak nyüzsögni az emberek Zirma metélt falloszán. 
(ábrándozik Bringa kapitány)


Hé nyuggerek, és mű Csák Noriszok!

Á, csak kibújt a szög a zsákból! tehát postamajomhoz azért NEM járnak az emberek, mert az a csúnya Jobbik meg az fránya Kuruc elhappolja őket. De ha majd bezárják őket, akkor ott fognak tolongani az emberek. ÁHHÁ, értem. :)
De, ha nem csal az emlékezetem, ugyanezt vizionálta Imre, mikor még volt Gárda. "Ha majd feloszlanak, mindenki posta imrés lesz". Hát egy se lett az. :) Amúgy, sehol se láttam, hogy ki lett volna írva, hogy "Kötelező Kuruc olvasni!" vagy "Jobbikosnak lenni kötelező!", vagy, hogy "Tilos Posta Imrét olvasni!". Tehát, ha az emberek akarnák most is mehetnének hozzá, senki se tiltja nekik. Mégse mennek. Na vajon miért? Költői kérdés.

Imre!
Látom augusztusban megint Jön a VALAMI! (ki tudja hányadszorra). Ha nem haragszol szeptemberben majd rákérdezek, hogy miért is maradt el a forradalmad?! (ki tudja hányadszorra) Aztán körberöhögünk! :)

Amúgy, ez a cikk nem rólatok, vagy nektek szól! Hiszen ti még azon az übergagyi antiszemét gyűjtő blogon (Athéna intézet) se vagytok rajta, ahol még a legelfuseráltabb antiszemetet is feljegyzik.
Benneteket sehol sem jegyeznek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése