2012. július 4., szerda

Gyogyó vezér matricáról álmodik- Berlin egy szót sem ért


Kedves Berlin!

Elmagyarázom. A mi hős Zimink, aki egyszer már majdnem pofán vágott egy zsidót, most épp a kék színű bogyók enyhe túladagolásától fontos embernek képzeli magát. Van még a piros, de attól vérgejzírt és hullahegyeket hallucinál. A zöldtől pedig Zrinyí reinkarnációjának, Túr de Fransz bajnoknak, fényhozónak, kormányzónak, nagy hódítónak és még számos egyéb, (épp milyen filmet nézett előzőnap) Isten által kiválasztottnak hiszi magát. Attól függ, hogy csak sima túladagolás, vagy még sutyiban piázik is rá. Az nagyban szokta befolyásolni hallucinációját.

A kék pirula általában Mossad KGB, NBH, NNI és a világ összes titkos szolgálati fóbia felerősítője Zimikénél. Ilyenkor arról álmodik, és 6-8 überökör nyugger barmát azzal vakítja, hogy márpedig ő olyan veszélyes és fontos ember, hogy most aztán már tuti elviszik és akkor ő majd húde nagy hős lesz. Sajnos, ez több dologból is sántít, hiszen: 

1, mindenki tudja, hogy Bringa kapitány nem 100-as. 
2, Azért, mert szaros 1 GB-os nyomorék blogján csúnyákat írkál, azért még nem vittek el soha senkit (kivétel Budaházyt). 
3, Ha fizikailag végre tenne is valamit, nem csak a pofája lenne nagy, mint mindig, akkor talán elvinnék, de mint tudjuk, eddigi 2 legnagyobb fizikai hőstette Ziminek, hogy "egyszer majdnem pofán vágtam egy zsidót" és a "nem sok kellett hozzá, hogy kivágjam az ablakon" volt, amiért szintén nem fogják elvinni.

Így szegénykének nem marad más hátra, -hogy sosem volt hírnevét továbbra is fenntartsa-, minthogy bebogyózik, kicsit piázik rá és mikor feelingje van, akkor azt a pár Isten barmát, akik Csák Norisznak és Rambónak képzelik magukat, azoknak vetít egy fényeset. Aztán eltelik pár nap, a kutya se szarja le, és hogy Zimi mentse a menthetetlent, leírja, hogy azért nem vitték el,  mert megírta előre a csomolungma honlapján, így leleplezte a nagyhatalmakat, azok beijedtek és nem merték elvinni. Erre az a pár nyugger fotelharcos vastapsban tör ki, "Éjjen Zimi!"-zik, amitől Gyogyó tábornok erekciót kap és a szobatükör előtt tetszelegve papírcsákóban, fakarddal, Napoleon reinkarnációjának képzelve magát álmodozik tovább sosem volt karrierje beteljesüléséről.

Kb ennyi röviden.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése